ונציה לכמה שעות
-
הי אני אני נוחתת בונציה ב 10 בבוקר ואני צריכה להספיק להגיע למלון בקנזיי (צפון איטליה) ואני רוצה להספיק לטייל בונציה. אשמח לשמוע הצעות טיפים או רעיונות היכן כדי להסתובב -
את יכולה לקחת ישירות משדה התעופה סירה של חברת אליגונה לכיכר סן מרקו. (15 יורו). זאת הכיכר המרכזית של ונציה, ויש בה את מגדל הפעמון המאפשר תצפית על העיר, ארמון הדוג’ים ובזיליקת סן מרקו. במגבלות הזמן לא הייתי נכנסת לאתרים. לאחר מכן ללכת רגלית או בופורטו קו 1 לגשר ריאלטו, המקום המרכזי השני בעיר. כל מקום שתסתובבי בו יהיה כמו גלויה, פשוט תתמקדי בשני אזורים אלו.אם את רוצה תצפית שווה חינמית על העיר וללא תור, בצד ימן של גשר ריאלטו כשאת עם הגב לכיוון תחנת הרכבת יש קניון, שניתן לעלות למרפסת הגג שלו בקומה הרביעית ולקבל תצפית מרשימה על התעלה הגדולה ועל העיר. צריך להזמין מקום מראש לשעה ספציפית. זה נקרא venice.terrace
-
-
-
גם אני רציתי לשאול כי אם נוחתים ב10
לא יוצאים מיד.
משדה התעופה לונציה צריך לקחת בחשבון כחצי שעה.
בחורף הימים קצרים.
להגיע לקאנזיי בתחבורה ציבורית משדה התעופה לוקח הרבה זמן... על פי גוגל כ6.5 שעות.
לשכור רכב לוקח זמן..עד שיוצאים, מגיעים לונציה, חונים. כמה זמן נשאר לטייל אם צריך לקחת בחשבון שבדרך לקאנזיי קשה לנהוג ברצף, כך שהנסיעה כולל עצירות תצפית מנוחה ואוכל תגזול לפחות 4 שעות. אני מהמרת על 5. וממש לא כדאי לנהוג בחושך.
בעיה.