מלון פנסילבניה ניו יורק
-
היי
הזמנתי שהות של 5 לילות במלון פנסליבניה בניו יורק. המיקום סביר מבחינתי והמחיר גם. עדיין בטריפ אדוויזר אני רואה חוות דעת מזעזעות לצד מעולות, אני מניח שזה גם קשור למזל ואיזה חדר יהיה פנוי שאני אגיע. לפי מה שקראתי חלק מהחדרים עברו שיפוץ לאחרונה ואני לא יודע מה אקבל
בכל מקרה למי שהיה ויכול להמליץ בעיקר מבחינת רעש, ניקיון של החדר וגודל החדרים
בתודה מראש
-
@tzahyler אמר:
מנתי שהות של 5 לילות במלון פנסליבניה בניו יורק. המיקום סביר
הייתי לפני המון המון שנים, חוויה מזעזעת. המלון האיום ביותר שהייתי פה בחיים שלי.
-
גם לנו היתה שם חוויה גרועה, שלא מצדיקה מבחינתי את המחיר הנמוך והמיקום המרכזי. קיבלנו חדר עם ריח קל של סיגריות, ואסלה שנסתמה והוצפה. אחרי קצת צעקות הסכימו להעביר אותנו לחדר אחר, גדול וחדש יותר, אבל גם שם רמת הנקיון לא היתה גבוהה. לכל אורך השהות השירות שקיבלנו היה חמוץ. בדיעבד הייתי מתפשרת על המיקום לטובת מלון טוב יותר.
-
יש קומה אחת שבה החדרים טיפה יותר טובים, בד”כ שומרים אותם לצוותי אוויר והסיכוי שתקבל אותם קטן מאוד.לא ממליץ על המלון הזה
-
גם אני לנתי שם לפני כ10 שנים ולא הייתי מרוצה מהמלון. אם לא שיפצו מאז, אז בטח המצב היום הרבה פחות טוב. המיקום של המלון אכן טוב.
-
אכן מלון מזעזע במיקום מצוין מול מדיסון סקוור גרדן ותחנת פנסילבניה.
בנוסף לכול מה שציינו קודמיי יש גם רעש של הרכבות התחתיות שעוברות בסמוך.
הכול שאלה של מחיר.
מי שמוכן לסתום את האף ולעצום את העיניים יכול לשרוד שם.
-
-
מלון אהוד על ישראלים במיוחד קבוצות מאורגנות.
מיקום טיל אבל רמה נמוכה.
לשיקולך היות ומרבית זמנך תטייל בעיר.
-
אני הייתי הולך על מלון סמוך לפארק או טיימס סקוור ולא פחות מארבעה כוכבים .
-
אני לא הייתי מתמקדת בכוכבים של המלון (חלק מהכוכבים ניתנים על שירותים שלא חשובים לי, מה שחשוב לי זה מיקום, נקיון ובטחון אישי) אלא בציון שלו בבוקינג / הוטלס (מעל
וקריאת ביקורות. מהביקור האחרון שלי בעיר עם הבת:
Holiday Inn New York City - Times Square
https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/new-york/nycma
מיקום מצויין שאיפשר לנו ללכת המון ברגל. האיזור סקצ׳י לייט וליד הכניסה למלון היו מדי פעם חסרי בית שהתנחלו קצת, אבל לא הרגשנו לא בטוחות בשום שלב. החדרים פיצפונים אבל מתוחזקים היטב ונקיים מאד. הצוות מסביר פנים, יש שמירת חפצים, וייפיי חינם. יש במלון מסעדה (לא ניסינו), והמחיר לא כלל ארוחת בוקר. חסרון אחד שאני יכולה לחשוב עליו הוא שהמעלית איטית וצריך קצת לחכות לה בבוקר.
הזמנתי את המלון כמה ימים לפני הטיסה דרך הוטוויר (אתר בו מהמרים ומזמינים מלון מוזל בלי לדעת באיזה מלון מדובר). באופן הזה חסכתי מעל $200 על הזמנה של 3 לילות יחסית למחיר של בוקינג. האתר גילה לי שהמלון שאקבל יהיה אחד משלושה, בדקתי את שלושתם בבוקינג ונראו לי סבירים, אז הלכתי על זה.