עבודה בחוות סוסים בניו זילנד
-
אשמח לדעת האם ואיך ניתן למצא עבודה בחוות סוסים בניו זילנד למספר חודשים לשתי בנות שזה תחום עיסוקן. תודה
-
עם ויזת תייר, זה לא משנה מה תחום העיסוק ואפילו אם העבודה היא רק תמורת לינה ולא כסף – זה נחשב עבודה לא חוקית ועבירה על החוק. בנוסף, ממילא הויזה מוגבלת ל-90 יום בלבד.
אם הן צעירות יחסית, מתחת לגיל 30, כדאי לבדוק אופציה של הגשת ויזת חופשת עבודה שמעניקה אשרת עבודה זמנית לשנה. ההרשמה נפתחת פעם בשנה (נדמה לי בקיץ) והמכסה מסתיימת במהירות. עם ויזה כזו אפשר לעבוד ולטייל, אם כי יש לזכור שבגלל אופייה לרוב המשרות הן לא בשכר גבוה, או רק תמורת לינה וכלכלה, אם כי יש יוצאי דופן.
אם יש דרכון זר, אולי קל יותר לקבל ויזת חופשת עבודה (בדרכון גרמני למשל, ששם אין הגבלה על הכמויות המונפקות מדי שנה), ואם יש דרכון בריטי בכלל יש יותר אפשרויות.
-
-
תודה רבה לשניכם