טיול לאלפים הצרפתיים - משפחת אשואל -נודה על כל עזרה - איזו עיירה להתמקם לטיול כוכב
-
שלום רב,
אנחנו משפחה דתית בת 6 נפשות, זוג וארבעה ילדים בגילאי 19.5-11 קנינו כרטיסי טיסה לג’נבה, ומשם לאלפים הצרפתיים. בתאריכים 13-23/7/2020.
אנחנו מחפשים דירה או מלון דירות מאובזר, כדי שנוכל לבשל. ישנם מספר עיירות ואני לא מצליחה להחליט היכן הכי כדאי להתמקם לטיול כוכב ומשם לנסוע לנקודות עניין שלנו, אנחנו אוהבים אקסטרים, קניואינג, רפטינג, מצנחי רחיפה , טיפוס, מפלים ואגמים הרבה טבע ומרחצות טרמים לסיום.
העיירות המדוברות הן מורזין, לה גט, סמואה, וכמובן אנסי בצד השני ולמטה שאמוני- מונט בלאן, השאלה היא היכן הכי כדאי להתמקם? ואם יש עוד עירות נוספות מומלצות נשמח על קישור, דירות /דירות מלון מומלצות, מאוד יעזור לי.
דבר נוסף זה האטרקציות , ממה שקראתי, ניתן לעשות את אותן הפעילויות במספר מוקדים, השאלה היכן הכי מומלץ , אז אם יש לכם המלצות, נודה , חברה מסויימת כל עזרה תתקבל בברכה. ממש אודה, כי אני רוצה לסגור דירות והמחירים רק מאמירים.
תודה ויום טוב
מיכל
-
הבעיה המרכזית שלכם היא מועדי הלינה המקובלים (וכל החברות תקועות עם זה) שבת-שבת ,לא יתאים לכם
אלא אם לוקחים לינה כזו לשבועיים- ומנצלים אותה 12 יום בלבד. (לא פעם זה כלכלי)
או--- לחפש במנועי החיפוש באופן עצמאי לפי גודל המשפחה ומספר חדרי השינה והשירותים(קודם כל).
-
מיכל
היינו לפני מספר שנים באלפים הצרפתיים .אנחנו חילקנו את הלינה לשניים .באנסי ובשאמוני .
לדעתי עדיף לחלק את הלינה !!
באנסי יש בית כנסת- אם זה חשוב לכם בשבת- ואפשר לטייל ברגל בעיר ולהגיע לאגם .
לגבי אטרקציות כתבתי כשחזרנו- בפורום משפחות- בפרוט מלא איפה היינו ,לצערי לא מצליחה לשחזר (כנראה החלפתי שם משתמש .)
בגדול המקום מלא באטרקציות כפי שכתבת -אחד הטיולים המוצלחים עם ילדים
תהנו
מירי.