ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מיכל אשואל
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 1
    • עוקבים 0
    • נושאים 21
    • פוסטים 53
    • הגבוה ביותר 2
    • קבוצות 0

מיכל אשואל

@מיכל אשואל

2
    מוניטין
    122
    צפיות בפרופיל
    53
    פוסטים
    0
    עוקבים
    1
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3199703 גיל 56

מיכל אשואל הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מיכל אשואל

• רוצה לומר תודה לחברי הפורום ולהמליץ על חברת מומנט בתכנון טיולים בארה"ב

שלום רב,

אני רוצה להודות בשמי ובשם בני משפחתי לכם חברי הפורום על התגובות, העצות והמידע שעזר לנו רבות בתכנון הטיול בחו”ל, במיוחד למוני , וראובן ואחרים. זה פורום שכל כולו אנשים אוהבי טיולים ואוהבי אנשים שעושים רבות לתת מהעצות ולשתף בחוויות. אין ספק שזה העשיר לנו את הטיול. בתחילה קיבלתי החלטות עוד קודם ידעתי על הפורום, ועשיתי טעויות,  אבל הכל לטובה, אבל כשהצטרפתי למדתי איך לעשות דברים נכון יותר ונכון יותר לי, כי המרשתת מוצפת במידע. אז החכמתם אותי. באשר לחברת מומנט moment.travel.co.il  בראשותה של הגבר רותם וחבריה. אני ממליצה בחום למי שצריך, כפי שאני נזקקתי, שיעשה לי סדר ויבנה לי תוכנית סופית ומוגדרת, באמצעות אפליקציה, שאיתה הסתובבנו בארצות הברית לפי חלוקה לימים, ללא צורך באינטרנט. רותם היתה מלאת ידע, סבלנית והעשירה לנו את המסלול ועל כך אני רוצה להודות והמעט הוא להמליץ. היא מתכננת טיולים ליחידים ומשפחות בארה”ב דרום אמריקה ובכלל. הגעתי אליה דרך האינטרנט ואני לא מצטערת רגע . גם קיבלתי עליה המלצות שהתבררו כנכונות, במיוחד שזה טיול גדול וראשון לארצות הברית. אז תודה לכם, ברוכים תהיו. ושוב המון המון תודה ממשפחת אשואל

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מיכל אשואל
      מיכל אשואל
    • חברת מומנט - תכנון טיולים בארצות הברית ובכלל -תיקון כתובת אתר - מומלץ ביותר!!!

לצערי נפלה טעות בכתובת האתר של חברת מומנט וחשוב לי לתקן לכל מי שיבקש להעזר בשירותם לתכנון הטיול ליחידים ומשפחות

טיול ראשון שלנו, וזה עשה את כל ההבדל

אז כתובת האתר – www.moments.travel

תהנו!!

רוצים כבר לחזור!!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מיכל אשואל
      מיכל אשואל

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מיכל אשואל

• טיול לאלפים הצרפתיים - משפחת אשואל -נודה על כל עזרה - איזו עיירה להתמקם לטיול כוכב

שלום רב,

אנחנו משפחה דתית בת 6 נפשות, זוג וארבעה ילדים בגילאי 19.5-11 קנינו כרטיסי טיסה לג’נבה, ומשם לאלפים הצרפתיים. בתאריכים 13-23/7/2020.

אנחנו מחפשים דירה או מלון דירות מאובזר, כדי שנוכל לבשל. ישנם מספר עיירות ואני לא מצליחה להחליט היכן הכי כדאי להתמקם לטיול כוכב ומשם לנסוע לנקודות עניין שלנו, אנחנו אוהבים אקסטרים, קניואינג, רפטינג, מצנחי רחיפה , טיפוס, מפלים ואגמים הרבה טבע ומרחצות טרמים לסיום.

העיירות המדוברות הן מורזין, לה גט, סמואה,  וכמובן אנסי בצד השני ולמטה שאמוני- מונט בלאן, השאלה היא היכן הכי כדאי להתמקם? ואם יש עוד עירות נוספות מומלצות נשמח על קישור, דירות /דירות מלון מומלצות, מאוד יעזור לי.

דבר נוסף זה האטרקציות , ממה שקראתי, ניתן לעשות את אותן הפעילויות במספר מוקדים, השאלה היכן הכי מומלץ , אז אם יש לכם המלצות, נודה , חברה מסויימת כל עזרה תתקבל בברכה. ממש אודה, כי אני רוצה לסגור דירות והמחירים רק מאמירים.

תודה ויום טוב

מיכל

פורסם בפורום אירופה
      מיכל אשואל
      מיכל אשואל
    • RE: אלפים צרפתיים - משפחת אשואל = נודה על כל עזרה, בעיקר בלינות

@יונית

ליונית ולכל המגיבים שלום רב,

ניסיתי להבין יותר לעומק מה אנחנו רוצים לעשות והיכן מרוכזים עיקרי הפעילויות המעניינות אותנו. והבנו שרובם נחלקים באזור מורזין-סמואה ואנסי.

אבל – אין ספק שנרצה להקדיש יום או יום וחצי למון בלאן/שמוני.   גילאי הילדים 19.5-11, שלושה בנים ובת,האטרקציות המעניינות אותנו זה קניואינג/רפטינג, מצנחי רחיפה, טיפוס, וכמובן טבע,  אגמים, שניתן לרחוץ במים, מפלים, מרחצאות, מסלולי הליכה. וממה שהבנתי שפעילויות אלו ניתנות לעשות בכמה אזורים.

שאלתי:

א. היכן כדאי למקם את הדירה שלנו, אם נרצה לינה במקום אחד,? (כך שפחות נדרש לנסיעות) בסמואה/ מורזין או שיש עיירות נוספות ואולי גם זולות יותר? כי אני ממש לא מצליחה להבין ולסגור דירה.

ב. נשמח לקבל המלצות על האזור המומלץ  וחברה שמומלץ לעשות קניואינג, מצנחי רחיפה .

ג. מרחצאות טרמיות – אנחנו מחפשים מרחצאות במחיר שפוי, יש כאלה מאוד יוקרתיים ויקרים , נשמח להמלצה על מרחצאות, אחרי יום מאומץ, שיתאימו למשפחה. באזור המדובר. 

ד. ועוד דבר, האם צריך לשלם על המגבות ומצעים בנפרד ממחיר הדירה??? או רק אם נרצה להחליף במהלך השהות, ראיתי הערות בדירות ולא הבנתי. אודה על החידוד של נושא זה כי זה נראה לי תמוהה.

נודה על כל עזרה/קישורים. 

פורסם בפורום טיולי משפחות
      מיכל אשואל
      מיכל אשואל
    • RE: אלפים צרפתיים - משפחת אשואל = נודה על כל עזרה, בעיקר בלינות

@יונית

ליונית ולכל המגיבים המון המון תודה.

למעשה הכל התחיל עם פינגווין, רק שזה היה משבת לשבת לכן לא לקחתנו את החבילה. אבל שמנו לב שרוב פעילויות והאקסטרים הם באזור מורזין, סמואה, לה גט

ושם אין הרבה אופציות במחיר שפוי ובית בסדר ולא יותר, ולכן אני רוצה לבדוק אופציות של עיירות ליד מתוך תקווה שאמצא.  ואולי לחלק ל 2 נקודות לינה

האחד באזור מורזין/סמואה/לה גט והשני למטה באזור שמוני או ליד כדי להיות קרובים למון בלאן (ההר הלבן?) וכמובן אנסי שנדמה שזו עיירה מקסימה.

מה שאני בעצם אומרת , שהיות והעיירות האלו הן המתויירות והיקרות , אשמח לדעת אם יש לידן עיירות נוספות קרובות ששם נמצא דירה ובתקווה במחיר שפוי. 

1.השאלה היא מהם העיירות המומלצת. והאם כדאי לחלק את הלינה ל 2 מוקדים?

1. חלוקת ימים ולינות לפי פעילויות – היכן אוכל למצוא מידע ספציפי על פעילויות כך שאוכל לבנות מסגרת. מתעניינים בעיקר בפעילות טבע ואקסטרים, מרחצאות תרמיות, בלי להעמיס
      2. מרחקי נסיעה – ממה שראיתי בגוגל מרחקי הנסיעה הם בין שעה לשעה וחצי- אני מניחה שזה אוטסטרדות, כמה הכבישים שם צרים ותלולים ועלולים להאריך את הדרך?

אודה למשיבים.

מיכל אשואל
      מיכל אשואל
    • אלפים צרפתיים - משפחת אשואל = נודה על כל עזרה, בעיקר בלינות

שלום לכולם,

משפחה דתית בת 6 נפשות זוג וארבעה ילדים גדולים, חשבנו על האלפים הצרפתיים בתחילת/אמצא יולי 2020.ף

הבעייה היא בבוקניג שבעיירות המומלצות מורזין, סמואה, שמוני ואנסי, כמעט שאין כבר דירות (רוצים רק דירות או מלונות דירות) בתאריכים שבדקנו ורוצים לקנות כרטיסים , אין כמעט דירות ומה שיש ונשמע טוב עולה מעל 11,000 שח. התאריכים המדוברים הם 13-23/7/2020. האם ישנן אפשרויות לינה נוספות של עיירות קרובות עם מחירים שפויים יותר? או אתרים אחרים,נודה מאוד על כל עזרה,  וגם הייתי רוצה לדעת האם לפצל את הלינות ל 2 מקומות או כדאי במקום אחד, איזו מבין העיירות שצינתי הכי מומלצת לטיול כוכב. לא הייתי רוצה להתחיל את היום בשעה וחצי נסיעה לכל אטרקצייה.  אני רוצה לסגור כרטיסים מחר, המחירים עוד שפויים ולכן  אודה על תשובתכם. ממש מחכה לעזרתכם, אקדים תודות למעשים. מיכל

מיכל אשואל
      מיכל אשואל
    • משפחת אשואל - טיול ראשון ללנדון עם המשפחה - נודה על כל עזרה

שלום לכולם, אנחנו משפחה של 6 נפשות, אבל נוסעים חמישה.(הבכור התגייס). אנחנו משפחה דתית, ומרוב כתבות והמלצות הלכתי לאיבוד מה גם שחיפוש לינות בבוקנין המחירים מבהילים. אנחנו מחפשים דירה או מלון דירות. יש את שכונת גולדס גרין שהיא שכונה יהודית, 

שאלתי היא:

1. האם מרחקי הנסיעה מהאטרקציות העקריות הוא רחוק ומסורבל? מה זמן ממצוע של נסיעה והאם צריך כל פעם להחליף תוך כדי רכבת/אוטובוס?
      2. האם יש לכם עוד הצעות לשכונות/אזורים עם מלונות דירות/דירות שהם בטוחים ויכולים להתאים למשפחה דתית.
      3. או שיש אזורים קרובים עם דירות במחירים שפויים קרוב למרכז האטרקציות, 
      4. אודה על כל עזרה
      5. מיכל

מיכל אשואל
      מיכל אשואל
    • RE: האיים האזוריים בקיץ 2020

שלום פילפלית – שמי מיכל  ונחשפתי לפוסט שלך ואחרים לגבי ליסבון והאיים האזוריים ונדלקתי.

אנחנו משפחה של זוג וארבעה ילדים. רוצים להגיע מאמצע יולי 19/7 – 30/7 – 2020 , הקיץ הקרוב ושאלתנו היא האם נוכל להעזר בך בנושא הטיסות

דרך איזו חברה אתם מתעדים לטוס ואיך מצאתם אותה,’ מחירים וכו’, האם דרך סקייסקנר, כי אני רואה שמצאתם כבר ישירות עם קונקשיין ישיר לפונטה דלגדה.

אודה מאוד על כל עזרה.

אני רושמת את המייל שלי בבית, ואם נוכל לשוחח אודה מאוד

[email protected]

תודה מיכל

מיכל אשואל
      מיכל אשואל
    • RE: טיול לטנזניה

שלום רב,

גם אנחנו רוצים לברר טיול לטנזניה וזנזיבר, טיול משפחתי, והייתי שמחה לדעת איך אני יכולה ליצור קשר עם המדריך יואל אמית. המייל שלנו הוא [email protected] כי גם אנחנו בררנו מחירים בחברות וזה נורא יקר, במיוחד שאנחנו משפחה דתית עם כל נושא הכשרות.

אודה אם אוכל לקבל את המייל של המדריך/טלפון. בפרטי.

תודה מיכל אשואל

פורסם בפורום אפריקה
      מיכל אשואל
      מיכל אשואל
    • טיול משפחתי לטנזניה וזנזיבר- משפחת אשואל

שלום ליואל,

אשמח אם נדבר בפרטי, שולחת מייל לגבי תכנון טיול כזה בקיץ 2020, אוגוסט, תודה

[email protected]

פורסם בפורום אפריקה
      מיכל אשואל
      מיכל אשואל
    • RE: טוקיו הייתה פצצה!
      שנון, אהבתי
      פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      מיכל אשואל
      מיכל אשואל
    • מונטנגרו - פשוט לומר תודה ולהמליץ על אבי מחברת קולומבוס השכרת רכב - הרבה יותר מרכב

שלום לכולם

לפני יומיים  ב 4.9.2019 חזרנו מטיול חלומי בן 9 ימים ממונטנגרו, מדינה שעלתה על כל ציפיותינו והשאירה אותנו פעורי פה. והרבה בזכות אבי, שהוא הרבה יותר מחברה להשכרת רכב, בזכותו, הטיול שלנו היה מעל ומעבר לציפיותינו ואני אפרט.

אנחנו משפחה בת 6 נפשות, משפחה דתית, וכחשבנו על מונטנגרו לא ידענו עליה רבות, ולאחר שיטוט במרשתת ובאתר למטייל בפורום אירופה, נעזרתי בחברי הפורום ואז ראיתי פוסט של אבי עם המון ממליצים עליו, מיד יצרתי קשר איתו בווטסאפ, ומשם הכל זרם. אבי, בסבלנות אין קיץ ועם ידע עצום, ביקש לאחר סגירת הכרטיסים, הציע לנו מספר רכבים ומצאנו את אשר התאים לנו. מיד לאחר מכן הוא שלח לנו חומר בווטסאפ על מונטנגרו , מסלולים, המלצות. וגם דירות. כל מידע שביקשנו, קיבלנו באופן מידי ומלא. עם הנחיתה, פגשנו את אבי, בחור חייכן ומקסים שמסר לנו את הרכב ומפה של מונטנגרו, סימן לנו פעילויות, וגם מסלול הגעה מומץ עם פעילויות לדירה. ויותר מכך, כל פעילות שביקשנו לברר עליה הוא ענה לנו וגם שלח לנו אנשי קשר ואנשים מומלצים מקומיים שהוא עובד איתם, ואין ספק שהוא עובד עם הטובים ביותר ללא גביית עמלה, או תשלום. המסלול שלנו התחיל בנחיתה בטיבאת ומשם עלינו במסלול מדהים ביופי לזבליאק. התאקלמנו בדירה מקסימה, מחוץ לעיר, מול נוף בראשתי ומדהים. ויצאנו לכיוון האגם השחור שמצוי בפארק הלאומי המפורסם דורמיטור, שהיה מדהים ביופיו. עשינו מסלול בן שעתיים סביב האגם. למחרת יצאנו מזאבליאק לפעילות אקסטרים של גלישה מצוקים – קניואניג – וגם כאן הוא המליץ לנו על פטר ובוריס, חברה מדהימה עם מדריכים מדהימים שהקפידו על בטיחות והנאה, מעולם לא ידענו שאנחנו יכולים ללכת 4 קילומטר בתוך קניון מדהים ביופיו ולקפוץ מגבהים לבריכות המים שבקניון. בסיום הקניואניג טיפסנו כשעה לפסגת ההר וראינו את כל הנוף המטורף. אין מילים. לאחר למחרת פנינו לכיוון האומגות וגשר מעל נהר הטרה שגם בקיץ זרם והיה יפה מאוד, וטיילנו מסביב, למחרת היום יצאנו לקולשין לפארק הלאומי ביוגריצה גורה – ושם עשינו מסלול הליכה אתגרי, שלא ידענו כמה הוא אתגרי אבל יפה, טיפסנו לפגסגת ההר כ 7 קילומטר לכל צד ועוד חצי קילומטר לפסגת ההר שהשקיפה על האגם ועל הפארק, נוף מדהים ביופיו. ומשם לדירה בקולשין. ישנו ספא שם שפיספסנו מומלץ אחרי הליכה.משם נסענו לאגם סקאדר, לקחנו קייקים, ולא שייט. העדפנו וככל עמד לנו כוחנו קייקנו. משם פניננו לבודווה, עיר נופש עם חופים מדמהימים, מים קצת קרים, שכרנו דירה על החוף, ליד חוף בצי’צי’. לשבת. טיילנו בעיר העתיקה, ובטיילת, ביום ראשון פנינו לקוטור  ומרץ קוטור ושם טיפסנו לפסגת ההר שברושו מבצר. גם כאן הטיפוס  היה מאתגר אבל הנוף מדהים. גולת הכותרת היתה השייט עם דראגא שבהמלצת אבי לקחנו אותו לשייט פרטי בסירה למשך 4 שעות ונחשפנו למערה הכחולה, מעגן הישן של ספינות הטורפדו, כנסיות ומבצרים, חוף ים פרטי כמעט לארוחת צהריים שהבאנו, כפר דייגים ועוד, אין לי מילים להודות לאבי על כל המידע ההכוונה הזמינות ותמיד בחיוך ובשמחה. מאוד מאוד ממליצה לכל מי שרוצה להגיע למונטנגרו ליצור קשר עם אבי 054-4712918. בזכותו הילדים ואנחנו (גילאים 19,16,13,11) חזרנו נפעמים ועם טעם של עוד , והרבה זכרונות. תודה אבי, ממשפחת אשואל

פורסם בפורום אירופה
      מיכל אשואל
      מיכל אשואל