האיים האזוריים בקיץ 2020
-
שלום, אנחנו משפחה של זוג הורים ושני ילדים שיהיו בקיץ בני 15 ו- 13.הזמנו טיסות לאיים האזוריים לקיץ 2020 למשך שבועיים הלוך חזור מליסבון -בהלוך כבר יש קונקשיין ישירות לפונטה דלגדה. החזור מליסבון. הטיסה חזרה מהאיים לליסבון עדיין לא הוזמנה. השאלה שלי היא כמה ימים להקדיש לאיים וכמה לליסבון (בהנחה שרוצים לצאת יום לאיזור הארמונות)? אם רוצים אי אחד נוסף לאי המרכזי (סאן מיגל) באיזה כדאי לבחור ולמה? חשוב לדעת שלא כולל ימי הטיסות הלוך וחזור לת”א יש לנו 12 ימים נטו של טיול אשמח לכל עצה תודה -
אני מבין שהשתכנעת לבחור באיים האזוריים
אנחנו סיימנו בליסבון עם יומיים והיה קצת לחוץ אז נראה לי 3-4 ימים יותר מתאים. אנחנו היינו גם בסאן גורג בעיקר כי לקחנו שם חבילת אקשן עם מדריך. אם אתם לא בעניין אז פחות ממליץ על האי הזה. את יכולה לקרוא בסיכום שכתבתי -
-
לפחות שבוע
-
גם בעיני כדאי להקדיש לסאו מיגל לפחות שבוע. האי קטן אבל יש הרבה מה לראות ולחוות, בעיקר אם אתם מחפשים טבע ונופים. ממליצה להקדיש את אחד הימים לשיט לצפיה בדולפינים ולויתנים. אצלנו זה הוגדר כאחד משיאי הטיול. הצלחנו לצפות בלהקות של דולפינים וגם בכמה לויתנים. לא ביקרנו באי נוסף, כך שאין לי מה לתרום בנושא הזה. אגב, אם אתם בעניין של קניונינג , אפשר לעשות זאת גם בסאו מיגל. האיים האזוריים הם יעד מקסים, תהנו!
-
היי לאחר מחשבה לא בטוחים שבא לנו להוסיף לטיול עוד אי. האמת שהאי היחיד שמושך אותה הוא פלורס אבל אין ממנו טיסה ישירה לליסבון מה שמסבך את הטיול ( שוב טיסה הלוך חזור מסאן מיגל ואז חזרה לליסבון). אם אני לוקחת 8 ימים נטו לסאן מיגל ( יוצא 9 לילות אבל לא מחשיבה את היום הראשון כיום טיול) האם זה בסדר או יותר מדי לאי? אחכ”כ חשבתי על טיסה מוקדם לליסבון וטיול של 4 ימים באיזור ליסבון שיכלול גם את ארמונות סינטרה. מה דעתכם? -
8 ימים גם סבבה. קחו את הזמן. יש חופים מיוחדים ובתי מלון טובים. תוסיפו פעילויות כמו קניונינג, שייט, הליכה, סוסים וכו. זה לא תאילנד – זה פשוט אחר. היינו שבוע ונהננו. עוד יום לא הופך את זה לרע
-
-
שלום פילפלית – שמי מיכל ונחשפתי לפוסט שלך ואחרים לגבי ליסבון והאיים האזוריים ונדלקתי.
אנחנו משפחה של זוג וארבעה ילדים. רוצים להגיע מאמצע יולי 19/7 – 30/7 – 2020 , הקיץ הקרוב ושאלתנו היא האם נוכל להעזר בך בנושא הטיסות
דרך איזו חברה אתם מתעדים לטוס ואיך מצאתם אותה,’ מחירים וכו’, האם דרך סקייסקנר, כי אני רואה שמצאתם כבר ישירות עם קונקשיין ישיר לפונטה דלגדה.
אודה מאוד על כל עזרה.
אני רושמת את המייל שלי בבית, ואם נוכל לשוחח אודה מאוד
תודה מיכל
-
היי, דפדפתי בתגובות… גם אנחנו זוג בני 30 פלוס שטסים לשבועיים לליסבון ומשם לסאו מיגל. מה שהבנתי שליסבון מספיק יומיים ופורטו גם אפשר יומיים, תכלס של חלוקה 4-5 ימים ליסבון והסביבה ו7 ימים מינימום לאיים (אנחנו נתמקד בסאו מייגל במידה ויהיו מעבורות בקיץ לאיים שכנים אז לא נחמיץ). עדיין חסר לי אזור מומלץ למלון ואם יש חיי לילה חוץ מהטבע המדהים. אין הרבה מידע את האמת.
-
היי בסוף החלטנולחלק 9 לילות באי סאן מיגל (8 ימים בפועל) ו4 לילות בליסבון.
בסאן מיגן הזמנו לינה אחת ב lagoa (ב casas do termo) נראה לי שנגיש לכל מקום באי.
בליסבון הזמנונו לינה מאור מרכזית ברובע באיישה (החלטנו ללא רכב) ומשם ניסע ברכבת לסינטרה
-
אגב אני פותחת קבוצה בווצאפ להתייעצות לאיים האזורים אם מעוניין להצטרף שלח לי טלפון בפרטי
-
הי, אשמח להצטרף לואטסאפ. מתכננים לנסוע בפסח...
-
אין בעיה שלח לי בפרטי טלפון שלך. בינתיים זה רק אני בקבוצה

-
@פילפלית אמר:
היי פלפלית,
בקיץ לפני שנה וחצי היינו בסאו מיגל. casas do termo היה המקום לינה שלנו. אכן ממש מרכזי – באמצע האי וקרוב לכביש ראשי אבל שקט והנוף מדהים. יש קצת ריח של רפת, אז אל תגיעו עם ציפיות גבוהות מידי...
-
מה העונה המומלצת לביקור באיים האזוריים?
האם גם סתיו ואביב מתאים או רק קיץ?
מה הטמפרטורה בקיץ , שאלה למי שכבר היה?