כותבת עכשיו בלוג סיכום הטיול המשפחתי שעשינו באוסטריה. חזרנו לפני שבוע. מצרפת קישור לבלוג. הוא עדייו לא גמור והעדכן אותו תוך כדי הפרסום. אשמח לענות על שאלות
טיול משפחתי באוסטריה בזמן קורונה 23/7-6/8/21
כותבת עכשיו בלוג סיכום הטיול המשפחתי שעשינו באוסטריה. חזרנו לפני שבוע. מצרפת קישור לבלוג. הוא עדייו לא גמור והעדכן אותו תוך כדי הפרסום. אשמח לענות על שאלות
טיול משפחתי באוסטריה בזמן קורונה 23/7-6/8/21
היי לכולם פירסמתי בלוג בשני חלקים באתר על הטיול שלנו הקיץ לאוסטריה עם מתבגרים.
קישור לבלוג חלק א' - עמק צילר
קישור לבלוג חלק ב' - באווריה
אשמח לענות על שאלות אם יש
סיימתי לכתוב את הבלוג !!!
תודה לכל מי שהתעניין בסיפור
אנחנו שילבנו את קליפורניה עם ילוסטון . גם אנחנו ויצרנו על יוסמיטי והפארקים המדבריים בגלל החום. התחלנו מילוסטון( טיסה מהארץ לסולט לייק סיטי) ואז טסנו טיסת פנים לקליפורניה. היה מדהים
התפספסה לי המילה תודה
. אז תודה לכולם
תודה!!!
לגבי האגם הקפוא גם אנחנו לא ראינו אותו כשירדנו מרכבל הכיסאות ורק בגלל שידעתי שהוא אמר להיות קיים הלכנו לחפש אותו. מידע קודם ממטיילים אחרים עוזר פעמים רבות.
באופן כללי לגביי עמק אוץ דווקא שם לא היה לי מידע על מסלולים מדוייקים . כשהתייעצתי בפורום לפני אמרו לי על איזה רכבלים מומלץ לעלות אבל לא ידעתי איזה מסלול לעשות בדיוק. המידע היה חלקי . חשבתי שלשכת התיירות תעזור אבל הם ממש לא עזרו. זו הסיבה שהתקשתי לשכנע את המשפחה שלי של עלות למשל על הרכבלים בעמק. הם אמרו אוי קיי אז נעלה ונראה את הנוף ואז מה? לא היתה לי תשובה שיש שם מסלול כך וכך שחייבים לעשות. ידעתי שיש מסלולים אבל לא ידעתי מה מתאים לרמת הכושר שלנו ואיזה מסלול מומלץ בשבילנו.
חוץ מזה הנסיעה בעמק עצמו מדהימה הנוף מאוד עוצמתי
ואו!!! אני גם עקבתי. תמונות מרהיבות וממש עושות לי חשק כבר לנסוע באיסלנד. מקווה שאגיע לשם יום אחד.תודה על השיתוף
אני לא מאמינה שפיספסתי את סיכום הטיול בזה. האמת שרק עכשיו אני חוזרת לפורום אחרי מה שקרה. שמחה לשמוע שנהנית ושהצלכתם לחזור. סיכום שהוא געגוע ומעלה זיכרונות.
היי אני הייתי שנה שעברה (קיץ 22) בטיול משפחתי עם מתבגרים בסאו מיגל שבאיים האזוריים והיה מדהים!!! לצערי אין לי סיכום טיול כתוב אבל אם תצטרכי עזרה או תירצי להתייעץ בכיף
ואו!!! אני גם עקבתי. תמונות מרהיבות וממש עושות לי חשק כבר לנסוע באיסלנד. מקווה שאגיע לשם יום אחד.תודה על השיתוף
תנסי את הדירה. לא תתאכזבי. הקישור לקבוצת בווטאפ עובד?
@פילפלית וכן שליק 2000 שווה , אבל אם מסלול הדיסקיות פתוח
הדירה בצילררטל מושלמת. לבעלי הביית בניין קטן כולו שלהם. הם גרים בקומת הקרקע. הכניסה נפרדת לחלוטין יש אינטרקום כאילו לחדר מדרגות הם בקרקע ובקומה ראשונה ושנייה היא משכירה דירות (יש לה סה:כ 2 דירות להשכרה. אתם מקבלים מפתח לכניסה ולא תלויים בה בשום צורה (חוץ מהכביסה שעושים במכונה הפרטית שלה ובתשלום). והיא מאוד נחמדה ולא מעיקה. לא הציקה לי בשום דבר ולרוב אני זו שפניתי אליה בבקשות (למשל עם הכביסה)
ולגבי שליק 2000. לא היה בתכנון השנה כי היינו לפני שנתיים אבל בגלל הסופה שהיתה הבנתי שמסלול הדיסקיות היה סגור (כך הבנתי מקבוצת הווטאפ, לפחות כל התקופה שהייתי בחול היה כך). צריך לברר אם נפתח.
היי פנינית גם לי יש מתבגר שסובל מנסיעות מפותלות ולא היתה לו שום בעיה בדרך קאונטרל. הדרך עצמה 26 ק"מ לכיוון כלומר לא מאוד ארוכה והיא מדהימה . אל תוותרו!!!
לגבי seebensee אני יודעת שיש אנשים שמאוד נהנו ואני בטוחה שמאוד יפה למעלה. ראיתי תמונות, פשוט ניראה לי שאפשר להגיע לאגמים אחרים מדהימים בהרבה פחות מאמץ. סביר להניח שאם היו לי עוד ימים שימשיים בטיול לא הייתי יורדת מהרכבל.
אם קראת את הבלוג שלי מלפני שנתיים אז את יודעת שהיינו באוץ. אוץ מאוד יפה ואני ממש רציתי להשלים שם את מסלול קותאי שממש הומלץ ולצערי לא הצלחתי - לא היו ימים יפים.
אפשר לחפש נקודת לינה שתתאים גם לבאווריייה וגם לאוץ, לפחות ל מה שקורב יחסית לכניסה ולא ממש בעמק.
באווריה נותנת יותר גיוון בטיול ואם תבחרו לינה שממנה אפשר להגיע גם אליה וגם לאוץ (מפלי שטיביין, קותאי..) זה הכי טוב. מעמק הקרחונים באוץ אנחנו התכזבנו אז לשיקולכם.
אני התחברתי לקבוצת ווטאפ של טירול שמאוד עוזרת אנסה לשתף קישור
קישור לקבוצת ווטאפ של טירול https://chat.whatsapp.com/DuRW7cKonW88IS53Cms3vr
היי לכולם פירסמתי בלוג בשני חלקים באתר על הטיול שלנו הקיץ לאוסטריה עם מתבגרים.
קישור לבלוג חלק א' - עמק צילר
קישור לבלוג חלק ב' - באווריה
אשמח לענות על שאלות אם יש