ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. פילפלית
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 68
    • פוסטים 264
    • הגבוה ביותר 14
    • קבוצות 0

פילפלית

@פילפלית

19
    מוניטין
    125
    צפיות בפרופיל
    264
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3109725 גיל 56

פילפלית הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי פילפלית

• חזרנו מטיול משפחתי באוסטריה

כותבת עכשיו בלוג סיכום הטיול המשפחתי שעשינו באוסטריה. חזרנו לפני שבוע. מצרפת קישור לבלוג. הוא עדייו לא גמור והעדכן אותו תוך כדי הפרסום. אשמח לענות על שאלות

טיול משפחתי באוסטריה בזמן קורונה 23/7-6/8/21

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית
    • אוסטריה עם מתבגרים יולי 2023

היי לכולם פירסמתי בלוג בשני חלקים באתר על הטיול שלנו הקיץ לאוסטריה עם מתבגרים.

קישור לבלוג חלק א' - עמק צילר

קישור לבלוג חלק ב' - באווריה

אשמח לענות על שאלות אם יש

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית
    • RE: חזרנו מטיול משפחתי באוסטריה

סיימתי לכתוב את הבלוג !!!

תודה לכל מי שהתעניין בסיפור😊

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית
    • RE: עזרה דחופה, ביטול מסלול לרוקים הקנדיים

מה לגבי ילוסטון וגליישר? 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      פילפלית
      פילפלית
    • RE: התייעצות מערב ארה״ב

אנחנו שילבנו את קליפורניה עם ילוסטון . גם אנחנו ויצרנו על יוסמיטי והפארקים המדבריים בגלל החום. התחלנו מילוסטון( טיסה מהארץ לסולט לייק סיטי) ואז טסנו טיסת פנים לקליפורניה.  היה מדהים

פורסם בפורום צפון אמריקה
      פילפלית
      פילפלית
    • אוסטריה הנה אנחנו באים!!!
      לאחר התלבטויות רבות הזמנו כרטיסים לוינה ל 15 יום באמצע יולי. משפחה עם שני מתבגרים. לרוב אני רגילה לתכנן טיול בצורה איטית הרבה חודשים מראש. לאסוף חומרים ואז לקבוע לינות אבל הפעם זה שונה ואני מבינה שאני חייבת להזמין לינות עכשיו.   אנחנו מעוניינים טירול מכיוון שבזלצבורג כבר היינו. באיזה איזור או עיירה כדאי להזמין לינה בטירול המערבי? האם יש עיירות שמהם ניתן לצאת לטיול כוכב או שצריך לפצל את טירול לשני מוקדים?. נאמר 9 ימים כי השאר בטח יהיו חום יומיים וינה והדרך.  אולי אפשר גם לשלב את איזור האגמים בזלצבורג או באווריה בגרמניה? האם בכלל אפשר לעבור את הגבול בימים אלו? ואם משלבים עוד איזור מה מומלץ מבחינת חלוקת ימים?
      פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית
    • RE: עזרה במציאת מיקום לעשות בדיקות pcr באוסטריה

@פילפלית

התפספסה לי המילה  תודה😊. אז תודה לכולם

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית
    • מחפשת מסלולי הליכה עם נוער( 14 ו 16) באוסטריה
      האם יש לכם המלצה למסלולים מגניבים באוסטריה איזור קפרון/ מיטרסיל/ מזרח טירול  לנוער. מחפשת מסלולי הליכה בנופים מרהיבים אבל לא קשים מדי. נאמר עד 6/7 קילומטר ומסלולים עם נושא אבל כאלה שמעניינים גם נוער ולא רק ילדים קטנים. במזרח טירול יש הרבה מסלולים משלבי אטרקציות עם הרפתקאות אבל נראה לי לקטנים. יש גם מהסגנון הזה שמתאימים לנוער?
      פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית
    • RE: חזרנו מטיול משפחתי באוסטריה

@dinz

תודה!!! 

לגבי האגם הקפוא גם אנחנו לא ראינו אותו כשירדנו מרכבל הכיסאות ורק בגלל שידעתי שהוא אמר להיות קיים הלכנו לחפש אותו. מידע קודם ממטיילים אחרים עוזר פעמים רבות. 

באופן כללי לגביי עמק אוץ דווקא שם לא היה לי מידע על מסלולים מדוייקים . כשהתייעצתי בפורום לפני אמרו לי על איזה רכבלים מומלץ לעלות אבל לא ידעתי איזה  מסלול לעשות בדיוק. המידע היה חלקי . חשבתי שלשכת התיירות תעזור אבל הם ממש לא עזרו. זו הסיבה שהתקשתי לשכנע את המשפחה שלי של עלות למשל על הרכבלים בעמק. הם אמרו אוי קיי אז נעלה ונראה את הנוף ואז מה? לא היתה לי תשובה שיש שם מסלול כך וכך שחייבים לעשות. ידעתי שיש מסלולים אבל לא ידעתי מה מתאים לרמת הכושר שלנו ואיזה מסלול מומלץ בשבילנו.

חוץ מזה הנסיעה בעמק עצמו מדהימה הנוף  מאוד עוצמתי

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית
    • RE: איסלנד משפחתי - Weather is a state of mind!

ואו!!! אני גם עקבתי. תמונות מרהיבות וממש עושות לי חשק כבר לנסוע באיסלנד. מקווה שאגיע לשם יום אחד.תודה על השיתוף

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי פילפלית

• RE: טירול בסתיו – זכרונות מעידן התמימות

אני לא מאמינה שפיספסתי את סיכום הטיול בזה. האמת שרק עכשיו אני חוזרת לפורום אחרי מה שקרה. שמחה לשמוע שנהנית ושהצלכתם לחזור. סיכום שהוא געגוע ומעלה זיכרונות.

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית
    • RE: אוגוסט 24 התלבטות

היי אני הייתי שנה שעברה (קיץ 22) בטיול משפחתי עם מתבגרים בסאו מיגל שבאיים האזוריים והיה מדהים!!! לצערי אין לי סיכום טיול כתוב אבל אם תצטרכי עזרה או תירצי להתייעץ בכיף

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית
    • RE: איסלנד משפחתי - Weather is a state of mind!

ואו!!! אני גם עקבתי. תמונות מרהיבות וממש עושות לי חשק כבר לנסוע באיסלנד. מקווה שאגיע לשם יום אחד.תודה על השיתוף

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית
    • RE: אוסטריה עם מתבגרים יולי 2023

כיף לקבל פידבקים. תודה לכל המגיבים!

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית

תנסי את הדירה. לא תתאכזבי. הקישור לקבוצת בווטאפ עובד?

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית

@פילפלית וכן שליק 2000 שווה , אבל אם מסלול הדיסקיות פתוח

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית

@pninit1234

הדירה בצילררטל מושלמת. לבעלי הביית בניין קטן כולו שלהם. הם גרים בקומת הקרקע. הכניסה נפרדת לחלוטין יש אינטרקום כאילו לחדר מדרגות הם בקרקע ובקומה ראשונה ושנייה היא משכירה דירות (יש לה סה:כ 2 דירות להשכרה. אתם מקבלים מפתח לכניסה ולא תלויים בה בשום צורה (חוץ מהכביסה שעושים במכונה הפרטית שלה ובתשלום). והיא מאוד נחמדה ולא מעיקה. לא הציקה לי בשום דבר ולרוב אני זו שפניתי אליה בבקשות (למשל עם הכביסה)

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית

@פילפלית

ולגבי שליק 2000. לא היה בתכנון השנה כי היינו לפני שנתיים אבל בגלל הסופה שהיתה הבנתי שמסלול הדיסקיות היה סגור (כך הבנתי מקבוצת הווטאפ, לפחות כל התקופה שהייתי בחול היה כך). צריך לברר אם נפתח.

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית

היי פנינית גם לי יש מתבגר שסובל מנסיעות מפותלות ולא היתה לו שום בעיה בדרך קאונטרל. הדרך עצמה 26 ק"מ לכיוון כלומר לא מאוד ארוכה והיא מדהימה . אל תוותרו!!!
      לגבי seebensee אני יודעת שיש אנשים שמאוד נהנו ואני בטוחה שמאוד יפה למעלה. ראיתי תמונות, פשוט ניראה לי שאפשר להגיע לאגמים אחרים מדהימים בהרבה פחות מאמץ. סביר להניח שאם היו לי עוד ימים שימשיים בטיול לא הייתי יורדת מהרכבל.
      אם קראת את הבלוג שלי מלפני שנתיים אז את יודעת שהיינו באוץ. אוץ מאוד יפה ואני ממש רציתי להשלים שם את מסלול קותאי שממש הומלץ ולצערי לא הצלחתי - לא היו ימים יפים.
      אפשר לחפש נקודת לינה שתתאים גם לבאווריייה וגם לאוץ, לפחות ל מה שקורב יחסית לכניסה ולא ממש בעמק.
      באווריה נותנת יותר גיוון בטיול ואם תבחרו לינה שממנה אפשר להגיע גם אליה וגם לאוץ (מפלי שטיביין, קותאי..) זה הכי טוב. מעמק הקרחונים באוץ אנחנו התכזבנו אז לשיקולכם.

אני התחברתי לקבוצת ווטאפ של טירול שמאוד עוזרת אנסה לשתף קישור

קישור לקבוצת ווטאפ של טירול https://chat.whatsapp.com/DuRW7cKonW88IS53Cms3vr

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית
    • אוסטריה עם מתבגרים יולי 2023

היי לכולם פירסמתי בלוג בשני חלקים באתר על הטיול שלנו הקיץ לאוסטריה עם מתבגרים.

קישור לבלוג חלק א' - עמק צילר

קישור לבלוג חלק ב' - באווריה

אשמח לענות על שאלות אם יש

פורסם בפורום אירופה
      פילפלית
      פילפלית