ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קניית מגלשיים באינטרנט

פורום סקי וסנובורד
    סקי סקי וסנובורד
    7
    10
    1247
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • omri.argov
      omri.argov נערך לאחרונה על ידי

לאחר מספר שנים עם Rossignol Soul 7 HD אני מעוניין להתחדש במגשליים חדשים – בוודאי אחרי שRossignol הודיעו שיפסיקו את פס הייצור של סדרה 7 ובה ה-Soul 7..

האופציה המשתלמת ביותר היא להזמין מגלשיים באינטרנט – אולם – אי אפשר לנסות אותם קודם.

איך אתם בוחרים מגלשי סקי בלי שגלשת עליהם? יש לי כמה “מועמדים” (Black Crows Atris או Salmon QST 106) אבל קשה לקבל החלטה שלמה 

הסיבה לכך שאני מעדיף לקנות באינרנט – בכפר הסקי לא תמיד יש את מגוון המגלשיים שאני מעוניין בהם (לא בקטגוריית Freeride), קשר להתאפס על מגלשיים ביום הראשון באתר (לחץ זמן) וכמובן מחיר גבוה יותר.

תודה!

מ. פולני drporat rozmar markus כהן מיקי 5 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מ. פולני
        מ. פולני @omri.argov נערך לאחרונה על ידי

@omri-argov

מגגלים “ski reviews” ומתפללים להצלחה.

או נכנסים לאתר של יצרן מסויים ומסתכלים אם יש לו קונפיגורטור.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • drporat
          drporat @omri.argov נערך לאחרונה על ידי drporat

@omri-argov

הסיכוי להצליח על עיוור משול אצלי לסיכוי לזכות בלוטו.

בתור אחד שיודע, שמרגיש ומחפש משהו ספציפי, אתה חייב לנסות קודם. שום ביקורת של אתר זה או אחר לא תחליף את ההרגשה שלך כשתעלה עליהם ותתחיל ללחוץ ולפנות.

גם עיתוי הבדיקה רלוונטי. אם תנסה את זה בתקופה  של שמש חזקה ומתמשכת והעדר שלג חדש מעל לשבוע, ברור שזה לא ידמה למצבים רכים אליהם אתה חותר.

אבל עדיין אפשר לתכנן. לבדוק מה אתה רוצה לנסות והיכן יש אותם. לכתוב לכמה חנויות טובות יותר ולשריין. לבחור באופן חד פעמי אתר בהם זה נמצא.

בזמנו בחרתי את Tignes Le Lac ואת חנות הVallon Blanc כדי לנסות 5 דגמי סולומון עם יעוד ספציפי. בהמשך קניתי כעבור מספר חודשים בקיץ באינטרנט. 

אם חשוב לך לקבל מה שאתה רוצה, אתה חייב להתאמץ ולטוס לנסות אותם

• rozmar
            rozmar @omri.argov נערך לאחרונה על ידי

@omri-argov

לא הייתי קונה כפפות באינטרנט, לא כל שכן ציוד מהותי כמו קסדות או מגלשיים. כפי שכתבו לפניי, כן הייתי מנסה את הציוד הספציפי, ואחרי שהחלטתי שהוא בסדר, הייתי רוכשת אותו באינטרנט. ללא התנסות, אפשר ליפול, תרתי משמע. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • markus
              markus @omri.argov נערך לאחרונה על ידי

@omri-argov

אם אתה מאוד אוהב את ה-SOUL 7 נראה לי שהאופציה הכי משתלמת - לקנות אותם שוב.  מן הסתם יהיו דילים מצויינים ואין לך הפתעה.

כפי שהדוקטור כבר אמר הדרך הכי טובה לנסות לפני הקנייה זה לנסוע לחופשת סקי לאתר גדול שבו אתה יכול להשיג את הדגמים המבוקשים.   בשאמוני לא תהיה לך בעייה  להשיג ל-DEMO כל הסקיס הפופלריים,  בוודאי ה-BC שזו חברה מקומית.  תמיד עדיף לנסות סקיס על ההר וגם למדוד אורך (יכול להיות הבדל גדול מאוד בין שני אורכים).

אם אתה מעדיף לקנות עיוור אז חשוב להשיג מידע ממקור אמין ומאוד חשוב לדעת את מה שאתה רוצה בדיוק….ההעדפות שלך.

- BLISTER יש להם שם טוב.  הם מוציאים כל עונה BUYERS GUIDE (להורדה).

- מועדון הסקי הבריטי SCGB הם גם מפרסמים כל שנה המלצות בכל קטגוריה (בד”כ אני מפרסם פה את הקישור). מרק ג’ונס הוא האחראי לסקירות והוא מקצוען.  בפרירייד הוא ממליץ השנה על Rossignol Black Ops/Line Sakana 105 .    

- בכל מקרה כדאי לבדוק את הדגם החדש של VÖLKL  ה-BLAZE….נראה אש! [את ה-94 הוספתי לרשימה שלי]

https://www.youtube.com/watch?v=fbYzC4aZe64

• כהן מיקי
                כהן מיקי @omri.argov נערך לאחרונה על ידי

@omri-argov

לינק טוב להשוואת מגלשיים: https://www.youtube.com/watch?v=dDVITpRZUDk

עוד אחד ל 95-100:   https://www.youtube.com/watch?v=NpggAEix4W4

מכיוון שגלשת על soul 7 אני מעריך שתחפש משהו יותר רך מילות המפתח: versatile, nimble, quick ולא charger.

אני לא מאמין שאפשר ליפול על מגלשיים לא טובות, במידה ואתה יודע מה אתה מחפש.

חנות טובה: freezeproshop – מבצעים טובים בסוף עונה ומשלוח חינם לארץ . שים לב שאתה מוריד מע”מ מקומי ומוסיף מע”מ ישראלי + עמילות מכס של fedex. בערך 150 ש”ח.

• omri.argov
                  omri.argov נערך לאחרונה על ידי

אם כבר פורום החכמים התאסף…

מה הפער במחיר בין מחיר סוף עונה לבין תחילת עונה? האם כדאי לנצל את ההנחות ולקנות עכשיו?

כמה להאמין לאתרים שרושמים שהמוצרים ב-30-40 אחוז הנחה?

drporat כהן מיקי ldude 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • drporat
                    drporat @omri.argov נערך לאחרונה על ידי

@omri-argov

הפער הוא אמיתי ומשמעותי. הוא נובע מ2 שיקולים: לחסל מלאי קיים בחנות ולפעמים היצרן ביצע שינוי קוסמטי ושינה את הtop sheet ולדגם החדש יש צבע שונה.

את המגלשיים הראשונים שלי קניתי בעבר בארץ בקיץ (סקיפס) והם עלו כמו בארה"ב מינוס משלוח ומסים. אילו רציתי עוד 2 מ"מ underfoot זה הייה יוצא כפול.

אם אתה יוצא לגלוש בפסח, זה כבר סוף עונה. תוכל לקנות במחיר מוזל באתר/מהשכרה ולחזור איתם.

משלוח לארץ מקפיץ את המחיר בהרבה, כולל שילוח עמילות מכס ומע"מ. 

• כהן מיקי
                      כהן מיקי @omri.argov נערך לאחרונה על ידי

@omri-argov

כמו שנאמר מעליי, הפער אמיתי אך המבחר לא ידוע.

ז”א יכול להיות שתהיה הנחה על המגלש שאתה רוצה לקנות אך לא במידה  שאתה מחפש. או שדווקא המגלש שאתה רוצה לא יהיה במלאי בכלל. (זה נכון לגבי כל פריט בסוף עונה)

ד”א: המגלשיים שלך לכל היותר בני שלוש, למה אתה מחליף?

• ldude
                        ldude @omri.argov נערך לאחרונה על ידי ldude

@omri-argov

הפערים אמיתיים- לפני כמה שנים היינו בול תורנס בקצה העונה והיו סיילים מטורפים של ציוד. קניתי מעיל ים לאשה ולילד [ בכלל לא לסקי אבל מעיל סקי משמש גם ל “חורף” בחצי מחיר] ולעצמי גוגלס ב 50 % הנחה. ניסיתי לשכנע את בן הדודה שלי לקנות מכנסיים ב 50 יורו כשהמחיר המקורי היה 250 . הוא לא רצה בגלל הצבע הצהוב [ מה לעשות????]  האמת?  לא מבין את זה. זה ביגוד. אפשר לאפסן ןלמכור בעונה הבאה במחיר מוזל אבל לא במחיר רצפה אבל מה אכפת לי כצרכן?

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון