אם כבר פורום החכמים התאסף…
מה הפער במחיר בין מחיר סוף עונה לבין תחילת עונה? האם כדאי לנצל את ההנחות ולקנות עכשיו?
כמה להאמין לאתרים שרושמים שהמוצרים ב-30-40 אחוז הנחה?
אם כבר פורום החכמים התאסף…
מה הפער במחיר בין מחיר סוף עונה לבין תחילת עונה? האם כדאי לנצל את ההנחות ולקנות עכשיו?
כמה להאמין לאתרים שרושמים שהמוצרים ב-30-40 אחוז הנחה?
לאחר מספר שנים עם Rossignol Soul 7 HD אני מעוניין להתחדש במגשליים חדשים – בוודאי אחרי שRossignol הודיעו שיפסיקו את פס הייצור של סדרה 7 ובה ה-Soul 7..
האופציה המשתלמת ביותר היא להזמין מגלשיים באינטרנט – אולם – אי אפשר לנסות אותם קודם.
איך אתם בוחרים מגלשי סקי בלי שגלשת עליהם? יש לי כמה “מועמדים” (Black Crows Atris או Salmon QST 106) אבל קשה לקבל החלטה שלמה
הסיבה לכך שאני מעדיף לקנות באינרנט – בכפר הסקי לא תמיד יש את מגוון המגלשיים שאני מעוניין בהם (לא בקטגוריית Freeride), קשר להתאפס על מגלשיים ביום הראשון באתר (לחץ זמן) וכמובן מחיר גבוה יותר.
תודה!
@מ-פולני אמר:
אין שום בעיה לארגן חופשה כזו באוסטריה.
ככל שמתרחקים מפברואר הזמינות גדלה.
לאיפה היית מחפש טיסות? לא רוצה זמני נסיעה של 3 שעות...
הפלוס הגדול של ג’נבה שיש טיסות זולות של איזיג’ט…
אני גולש מנוסה (15+ חופשות סקי), מעדיף להיות באתר גדול קרוב לנמל תעופה – צרפת או איטליה.
הייתי בעבר בצ’רביניה. למיטב זכרוני, הנסיעה ממילאנו קצת ארוכה…
כשחיפשתי בבוקינג, לא מצאתי דירות פנויות באתרים בצרפת – כולם רוצים שבוע.
יש לך איזה המלצה למשהו ספציפי?
מעוניין להרכיב לבד (אולם, לא בחירוף נפש.. אם קיים דיל טוב – אני מוכן. אבל לא בבולגריה/צ’כיה/פולין/רוסיה/גיאורגיה/חרמון)
מישהו התנסה עם ארגון חופשת סקי קצרה לסופ”ש – נניח חמישי עד שני?
כל בתי הדירות או המלונות שחיפשתי לא נותנים אופציה להזמנה קצרה כל כך.
מה עושים במקרה כזה?
התמקדתי באברואיז ופליין שקרובים לשדה”ת בז’נבה.
תודה!
מישהו יודע עד מתי נמשכים מבצעי סוף העונה באירופה? אני מתכנן לטוס לפריז במאי ומתלבט האם לקנות מגלשי סקי במקום, במאי, או להזמין כעת לבית של חבר שגר בפריז. כרגע המגלשים שאני רוצה לקנות, Soul 7, עולות עם ביינדינדס ותיק – 640 יורו במבצע. למישהו יש ניסיון בזה? תודה!
שלום לכולם, אתמול נחתנו ב-Ports du Soleil בכפר Avoriaz (הפעם השלישית שלנו בכפר).
התחזיות היו מעט לא בעדנו ודיווחו שמיום שבת יש עלייה חדה בטמפרטורות, ואכן הטמפרטורות פה אתמול והיום סביב ה-10 מעלות פחות או יותר.
יש לציין, שכרגיל, הצרפתים יודעים לתחזק את המסלולים טוב מאוד גם כאשר השלג לא בתנאים אידאלים.
עקב הטמפ' הגבוהות ועקב כך שהשלג על המסלולים מעט כבד - המדריך שלנו העדיף לנצל את היום ב-Off piste-ים מדהימים (לא פספסנו את שאבנט - The Swiss Wall). התמקדנו בעיקר באיור Chatel בגלישה בין העצים מחוץ למסלול. השלג מחוץ למסלול נשמר יותר טוב עקב הקראסט ששומר על החלק הפנימי.
לפי התחזיות, בלילה אמור להיות מעט שלג וגם בהמשך השבוע. אנו מתפללים לאלוהי השלג! חום לא אופייני לפברואר.
מצרף מעט תמונות..
תודה לכולם.
אני גולש כבר דיי ותיק - 10 חופשות בערך, והיד עוד נטויה.
אולם, מבחינת ביגוד, חזרתי ל-Day 1 בגלל ששיניתי את המידות ב-2 גדלים.
לכן, אני מחוסר ציוד שמתאים לי.
האם ידוע לכם מה קורה באתרים בצרפת ביום ראשון? האם החנויות פתוחות כסדרן?
אם יש לי חבר שנוסע לארה"ב, הייתם ממליצים לבקש ממנו דגמים ספציפים שמדדתי בארץ נניח של קולומביה? אפשרות עדיפה על צרפת?
תודה!
שלום לכולם,
אני צריך לקנות חליפת סקי חדשה (מכנס ומעיל) ומתלבט איפה יהיה הכי משתלם לקנות.
אני טס ל-Avoriaz ב-21.2 ול-Mayrhofen ב-12.3.
האם שווה לי לבצע קניית ביגוד בצרפת ביום הראשון שלי באתר?
האם המחירים בצרפת בתקופה הזאת יהיו עדיפים על מחירים של ציוד סקי בארץ?
מה *אתם* הייתם עושים?
תודה!
יש המלצות לבתי ספר להדרכה?
יש מושג על מחירים ושעות?