חופשת סקי קצרה - סופ"ש
-
מישהו התנסה עם ארגון חופשת סקי קצרה לסופ”ש – נניח חמישי עד שני?
כל בתי הדירות או המלונות שחיפשתי לא נותנים אופציה להזמנה קצרה כל כך.
מה עושים במקרה כזה?
התמקדתי באברואיז ופליין שקרובים לשדה”ת בז’נבה.
תודה!
-
אתה מעוניין סופ”ש רק בצרפת? בסוצי לדוגמא כן יש אפשרות לסופ”ש.אתה מעוניין רק בהרכבה עצמית או גם יכול להתאים לך דרך סוכנות?
-
אני עושה המון סופשים-בעיקר בעמק אאוסטה-איטליה על גבול צרפת שוויץ, שהיא יעד מושלם לסופש ממילנו, והשנה עשיתי סופש גם באוסטריה. מלונות דרך בוקינג, ואם לא אעפת לך לנהוג, אז העלות יכולה להיות עוד יותר נמוכה אם לא ישנים ממש באתר.
-
אני גולש מנוסה (15+ חופשות סקי), מעדיף להיות באתר גדול קרוב לנמל תעופה – צרפת או איטליה.
הייתי בעבר בצ’רביניה. למיטב זכרוני, הנסיעה ממילאנו קצת ארוכה…
כשחיפשתי בבוקינג, לא מצאתי דירות פנויות באתרים בצרפת – כולם רוצים שבוע.
יש לך איזה המלצה למשהו ספציפי?
מעוניין להרכיב לבד (אולם, לא בחירוף נפש.. אם קיים דיל טוב – אני מוכן. אבל לא בבולגריה/צ’כיה/פולין/רוסיה/גיאורגיה/חרמון)
-
-
@מ-פולני אמר:
אין שום בעיה לארגן חופשה כזו באוסטריה.
ככל שמתרחקים מפברואר הזמינות גדלה.
לאיפה היית מחפש טיסות? לא רוצה זמני נסיעה של 3 שעות...
הפלוס הגדול של ג’נבה שיש טיסות זולות של איזיג’ט…
-
לא הבנתי מה אתה רוצה.
חופשה קצרה לגנוב כמה ימים בגלל לחץ בעבודה.
חופשה קצרה כי אין תקציב לשבוע.
נוחות.
זמינות.
אם אתה לא מוכן לנהוג שעתיים-שלוש ומחפש טיסות זולות, אני לא הכתובת לענות על שאלות שלך.
-
שני האתרים שציינת הם בגובה על ההר ומוכרים כאתרי דירות. אני הייתי מתמקד בכפרים בעמק ובצימרים. כדי שבעל הצימר יהיה מוכן לשבור את השבוע אתה צריך לבוא ברגע האחרון (כמה ימים לפני התאריך). אם אתה נוסע בתקופה LOW SEASON אז לא תהיה בעייה גם להגיע בלי הזמנה מראש במיוחד כשאתה עם רכב. אני הייתי מציע לך שאמוני והכפרים הסמוכים (שעה נסיעה מג’נבה). או סט אנטון: מינכן רק עם רכב או ציריך (רכבת) או באזל. יש שם גם הרבה כפרים סמוכים עם הרבה צימרים.
אם אתה סגור על PDS אז יהיה לך סיכו יותר טוב למצוא חדר ב-MORZINE.
-
שאלה.אני יודעת שהאוסטרים הם די ייקים ואוהבים לדעת מראש אתה חושב שזה נכון להציע למישהו לבוא ספונטנית למקום כמו סט אנטון או שוויץ.אני באמת שואלת יכול להיות שהוא יגיע ספונטנית ויקבלו אותו בזרועות פתוחות ויכול להיות שזה יימר אחרת.גם לדעתי בחופשה בהרכבה עצמית (מודה שלא עשיתי) כדאי להזמין מקום מראש על מנת שלא יהיו הפתעות. -
מאחר ויש לא מעט סופ”שי סקי באמתחתי, אני מציינת שוב את עמק אאוסטה ממילאנו. פילה נמצאת בדיוק שעה ועשרים דקות על אוטוסטרדה, לה טוויל ממש קרובה לג’נבה ולמנהרה, קורמאיור נמצאת ממש ליד המנהרה, וצ’רביניה היא בדיוק 25 דקות מסינט וינסנט בעמק (כשלסינט וינסנט ממילאנו לוקח לי להגיע שעה ורבע בשנים האחרונות, אבל זה כי זה אוטוסטרדה איטלקית).
דווקא החופשה האחרונה לסופש בפורים השנה, עשיתי באוסטריה ממינכן, וביליתי לא מעט על הכביש כך שמצאתי עצמי מתגעגעת לעמק אאוסטה. מציעה לשקול זאת, ובכל מקרה, בהצלחה. שווה לחשוב על חלופות נוספות מנסיון.
-
מינכן, כפרים של מרחב skiwelt במרחק של שעה וחצי נהיגה. מרחב גדול. סוף ינואר שקט יחסית וניתן למצוא צימרים ומלונות לסופש בבוקינג ו- skiwelt.com. ניתן להרחיב את הפס ולגלוש גם בקיצביל הסמוך.
טיסות לואו קוסט לא מאפשרות לנצל בצורה מיטבית את הסופש בגלל השעות טיסה. יותר מתאימות לחופשות של שבוע. אלעל במובן מסוים כבר גם ככה לואו קוסט לאירופה. יש טיסות אלעל חמישי ערב עד ראשון או שני ערב המאפשרות 3-4 ימי גלישה מלאים. יש גם טיסת בוקר בשישי המאפשרת חצי יום גלישה.