בקשה לעזרה במסלול טיול
-
יש טלויזיה עם צילום הפסגה גם במרכז המבקרים של הוריקן רידג’ שנמצא בתחתית העליה. ממליץ לבדוק שם מה קורה למעלה. -
זה נראה לי מתאים ובעצם די תואם את המסלול שעשיתי (אם כי הגעתי מדרום איזור סיאטל ושם לנתי לפני הביקור בהר ריינייר). שים לב שבהר ריינייר יש שני איזורים, הדרומי, עמק Paradise והמזרחי, Sunrise. מביניהם, עמק Paradise הוא היפה יותר והאטרקטיבי יותר (וגם המבוקר יותר).לגבי הר סיינט הלנס, יש את מרכז המבקרים שמול פסגת ההר שמתרכזת בנושא הוולקני. איך נראה ההר לפני כמה עשרות שנים, לפני ההתפרצות הוולקנית שאת תוצאותיה תראה מול עיניך. אני מתקשה להאמין שתוכל לעשות הרבה יותר מאשר לבקר במרכז המבקרים וקצת מסביבו. בשולי ההר יש יער לאומי ובו ישנם גם כן מספר אתרים לביקור. לי זכורה מערה בשוליים. אם תרצה לבקר בה, אני ממליץ בחום שיהיה לך פנס ומעיל כי חשוך וקר שם. אם אין לך פנס, יתכן והריינג’רים יוכלו להשאיל לך. אני קיבלתי פנס בהשאלה וביקרתי במערה זמן קצר בלבד.
לאחר שתגיע ממרכז המבקרים של הר סיינט הלנס ל- I-5 (ובהנחה שלא תבקר בשולי ההר, כפי שהזכרתי קודם), הנסיעה לפורטלנד היא ענין די קצר. אגב, שים לב לעיר ונקובר שנמצאת ממש מצפון לפורטלנד במדינת וושינגטון. אני לנתי בה וביקרתי בעיר זו ב- Fort ישן, שם יש משחרקי תפקידים שונים. מקום די נחמד, אם נותר לך זמן. מונקובר, חוצים את הנהר ונמצאים בפורטלנד.
-
היי. תודה על הטיפים
תוכל להרחיב על ה fort – משחקי תפקידים או לתת קישור למקום ? -
קישור ל- FORT VANCOUVER ב- עמוד הבית של פורט ונקובר
לא יודע אם לקרוא לזה משחקי תפקידים. יש אנשים שעובדים שם שמשחזרים עבודות שעשו שם במאה ה-19 כמו נפח (הכין לי וו לתליה ונתן לי בחינם לאחר שאמרתי שאני מישראל), נגר וכו’. כמובן שהם לבושים בבגדי התקופה, עובדים בכלי העבודה של התקופה ועונים על שאלות של המבקרים.
-
נשמע מעניין. תודה