האטה בתיירות?
-
בית האופרה ב…… האנוי

-
פוסט זה נמחק! -
כיפת הסלע סירבה קשות להיכנס להאטה בתיירות,
אחרי מניפולציות מסיביות היא נכנעה…

-
דיברו היום בחדשות על כיבוס כביסה מלוכלכת בחו”ל.
ככה זה בטריצ’י (הודו)

-
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
אני רואה שזה שיטתי בגוטמאלה לשים את הכיורים הללו סביב בריכת מים.. אפילו בליוינגסטון, שלא ממש מייצגת את תושבי המדינה ( וזה גם נראית מכבסה חדשה.. לא חושב שראיתי אותה שם לפני איזה 25 שנה...) -
פוסט זה נמחק! -
לראות ולבכות… סוף סוף עמדתי להיות בהודו באוגוסט ( כהחלטה כללית, לא הגעתי אפילו לרכישת הכרטיס..) ולא קרה.. ועם המצב שם.. לא נראה לי קורה...
-
-
ומשהו אחר לגמרי..אתמול הוצאתי כרטיס זיכרון ממצלמה וגיליתי שהטיול האחרון שבו היא בילתה, שהיה ארה”ב חוף מזרחי סט. לואיס לפלורידה מלפני שנתיים, מעולם לא הורד למחשב. אז לכבוד הגילוי. מצרף תמונה מ”מוזיאון העיר” של סט. לואיס. משהו מאוד חוייתי. צריך לשים בצד את כל מה שחושבים על מוזיאונים ולאמץ יותר גישה של אטרקציה מאשר מוזיאון…. בתמונה רואים חלק פנימי במוזיאון ולמעשה יש אפשרות לרדת בערך 6 קומות עם מגלשה ( שבתמונה). לא אכביר במילים על המקום. מי שמגיע צריך לגלות בעצמו...

-
-
אנשים הופכים מאוד יצירתיים עד שהם מסיימים לרדת 6 קומות במגלשה ( ולא מהירה במיוחד כמו שאפשר לראות את מרכיביה)
-
אז הסתקרנתי ונכנסתי לאתר המוזיאון (נראה משגע!) וראיתי את מגוון מגלשות הברזל ואז נחתה עלי ההשראה - היצירה של Marcel Duchamp: L.H.O.O.Q
Elle a chaud au cul - 'חמלהבתחת'.
* סליחה על הצרפתית שלי.
-
הסיפור שלי עם המוזיאון היה שאחת מגולשות פורום צפון אמריקה המאוד מנוסה מלפני כמה שנים שהבלוג שלה שימש אותנו בטיולים אחרים כתבה שהילדים שלה כשנשאלו לאן לחזור בצפון אמריקה לא אמרו דיסני וכו אלא את המוזיאון הזה. גם האתר שלהם לא נותן מפת מוזיאון. כי אין ממש דרך סדורה לנוע בין חדרים... וזה באמת יותר אטרקציה אתגרית ממוזיאון... הכרנו שם הרבה זיעה המבוגרים מכך שהיינו צריכים לזחול אחרי הילדים בכל מיני מנהרות נמוכות שלא מתאימות לגודלנו, אבל אם לא נזחל אחריהם גם לא נמצא אותם יותר... באמת חוויה שונה ובלתי נשכחת.
-
ועכשיו תמונת אדית קאוול, ליד ג'ספר, קנדה.

-
פעם השתמשו בווקי-טוקי, היום אתה יכול לרכוש מדבקות RFID ולהדביק על כל ילד.
- לפי מה שכתוב, הם ממשיכים להוסיף אלמנטים, אולי אין להם כח לפרסם מפות ולעדכן.
לא ביקרתם בשאר האגפים במוזיאון? ומה שם הבלוגרית? תודה על הגילוי.
-
אני רוצה להאמין שהיינו בכל המוזיאון. היינו שם שעות בערך 4 בערב הראשון ועוד 4 ביום למחרת. מאחר ואין מפות, והסיבה היא שזה יהיה כמעט בלתי אפשרי למפות את כל המעברים שניתן לזחול ולנוע בהם. זה יהיה פלונטר אחד גדול.
שם הגולשת בפורום היא israelimon ואני רק זוכר ששמה ענת. הבלוג שלה הוא על ארה"ב. מוצלח מאוד.
-