בקשה אישית
-
חברים
תקופה לא פשוטה.
דיונים בנושאי טיולים -פחות ופחות רלוונטיים.
העיקר הופך למדיניות- אי מדיניות, הנחיות, הנחיות סותרות.
קל מאד לגלוש ולהסחף לביקורת (ויש!) על מדיניות הממשלה בנושא התיירות (או בכלל).
קל מאד להגיב, להתעמת, להתווכח, להעלב, לכעוס, ו… אין לזה סוף.
אנחנו משתדלים לשמור על הפורום במצב פעיל למרות העיתוי המחורבן
כולנו עושים מאמצים לשם כך.
אז בבקשה
לחשוב שתי דקות לפני שמשחררים מילים
להבין שלא תמיד ה”אחר” באותה רמת הומור, ציניות
לדעת שמעבר לדיאלוג האישי- יש עוד כמה שותפים לשרשור
לא מתחשק לי למחוק הודעות
לנעול שרשורים
להעיר לאנשים
לקבל פניות
להגיב.
בואו נעזור לכולנו לעבור את התקופה הזו ביותר נעים , אם אפשר.
תודה על ההבנה והסיוע.
-
מחזק אותך!
-
מילים כדורבנות! הפורום בשבילי גם מפלט כזה של שיתוף זיכרונות נעימים מחו”ל מצד אחד ולקבל מידע מצד שני.
הייתי עוקב על יום אחרי הנוסע המתמיד על מצב אל על עד שהחזירו לי את הכסף חח…
-
יונית, אנצל את ההזדמנות להודות לך על ניהול הפורום. הייתי מנהלת פורום בעבר הרחוק וזו מטלה לא פשוטה בימים רגילים... אז לנהל פורום טיולים לחו"ל בתקופה בלי טיולים לחו"ל זו משימה שאני לא מסוגלת לדמיין.
יישר כוח.
אני מציעה להרבות בימים אלה בשרשורי תמונות מטיולי עבר, אפשר לפי נושאים, למשל תמונות הסתיו יפהפיות, ומעלות אנדורפינים.
חג שמח ובריא לכולם.
עוד נחזור לטייל.
-
מסכים עם כל מילה. בואו נקבל ונכבד את זה שלכל אחד יש את את הגישה/העדפות/תפיסות עולם משלו. בתקופה המטורפת הזו גם הדיון בקרב הציבור מתלהט והאמוציות גוברות על הראציונליות במקרים רבים . רצוי שנשאיר נושאים כמו פוליטיקה מחוץ לפורום ונחלוק ונחליף דיעות בנושא שלשמו התכנסנו בצורה מכובדת. הערב זה שמחת תורה וממחר מתחילים מבראשית שוב. הלוואי שנתחיל מחדש כבר במהלך השנה הזו ונחזור לימים בהם הדיונים עסקו רק בטיולים אותם תכננו.חג שמח ושנה טובה לכולם!
-
הבקשה שלך מובנת מאליה ודאי לרבים. אני תוהה כל יום מחדש שהאתר עדיין עולה לאוויר וממש שמחה על כך. בטוחה שעוד נכונו לנו ימים טובים בהם נחזור לטייל בבטחה. חזקו ואמצו כל מנהלי אתר למטייל!!
-
תומכת מברכת מסכימה מכל ה
️ -
אני מקפיצה את הבקשה הזו שוב למעלה.
אני לא גננת.
בואו נוריד את הטונים
לא חובה להגיב לכל הגיג
יש לנו מספיק מתח עצבים ואי ביטחון בחיינו כיום.
בואו נשמור את הפורום לטובת עידכונים , לטובת שאלות של מטיילים, לטובת נושאים ושרשורים שונים.
את הזבל נשאיר בחוץ.
תודה.
-
הבעיה שאת הזבל היום ממחזרים ...
-
היי יונית איך אפשר לשאול אותך משהו? לא קשור לפורום -
בפרטי.