האטה בתיירות?
-
-
גם אצלנו גידלו פלפל לפפריקה מיובשת בשיטות הכי מתקדמות כולל קטיף מכני. כשנסעתי להשתלמות בנושא לארה”ב גילתי שאני לימדתי אותם יותר משהם לימדו אותי ובסופו של סיור הם אמרו לי – מה באת זה אנחנו הם אלה שצריכים ללמוד מכם. שם בתחילת האלף השני לספירה עדין קטפו בידים ולכן הגיול התרכז סמוך למעברי הגבול עם מקסיקו.
קטיף פפריקה בעוטף עזה

רנצי
-
כמגדל פפריקה היתה לי משיכה לתמונות פלפלים מתייבשים.בטיולי הסתו בבלקן רואים זאת לא מעט. קבלו מבחר
פלפלים מתיבשים בצפון בולגריה

על אם הדרך בקוסובו

גאוות האיכרה ברומניה

בתאבון
רנצי
-
ידעתי שגם אני איפה שהוא הוקסמתי ממראות פלפל חריף אדום.אז סופסוף מצאתי את התמונה- כפר ליד באק הא,ויאטנם, ששמו לא ידוע לנו, פשוט יצאנו מהישוב ברגל וזה מה שהיה.

-
-
אני רואה פילון הרוס.
-
התקדמנו מהפילפלון לאתיופיה
-
-
תודה!
אחרי ימים של זימזום השיר, הגיח באזיל מ'המלון של פולטי'.

אמשיך לקרוא על פאסילידס ומעלליו(חור בהשכלה).
-
קרייטר לייק, אורגון, ארה”ב

-
כביש הקרחונים, הרוקיז הקנדיים
-
-
אני מניח שאתה מתכוון לתמונה של הרוקיז? אם כן – אז זה לא אותו מקום כי שם לא היה אגם. אבל עכשיו אתה מאתגר אותי לחפש בתמונות הרוקיז את התמונה הנ”ל משנה אחרת ואם אני רואה נכון זה מצולם מסירה- מה שמצמצם את האופציות…. וגם מביא אותי למחשבה שהיתה לי לפרסם משהו שחשבתי…. -
-
חשבתי לשים תמונה להשוואה מכמה שנים אחרי, אבל יש לי רק תמונה אחת של קניון מלין, וגם זה רק הרים בעננים… ואת מגרש החניה
… האגם הזה בטיול שלנו לא האיר לנו פנים…. -
ואם אנחנו כבר תחת מדור חיפוש קרובים לתמונות, אז מצאתי את התמונה הזו בסיאול , דרום קוריאה. ד”ר גוגל לא עזר לי בחיפוש אוכל רחוב בסיאול לאתר משהו כזה. למיטב זכרוני היה את זה בכמה דוכנים, מישהו יודע מה זה?
-
-
אז זה סתם בצק מה שתלוי שם…. באמת שלא מצאתי תמונה שלנו אוכלים את זה, רק אוכלים ליד זה…. -
-
לא. אבל גם לא ניסיתי לסלסל כשאני לובש שמלה שחורה ותסרוקת של מארג’ סימפסון בשוק לונדוני בחורף….יוצא צרוד. כמו שסלסול תירסי לא ירד טוב בגרון כנראה...