האטה בתיירות?
-
והיום הוא יום המתים במרכז/דרום אמריקה. משפחות יוצאות לבתי הקברות לאכול ולשבת ליד המתים, בכל מדינה יש מנהגים שונים.תמונה מאקוודור , הכפר אוטבלו

-
-
-
אהבתי את אוטובלו ובעיקר את השוק והסביבה.
חשבתי שיום המתים נחגג בעיקר בטודוס סנטוס …...
-
בטיול הראשון שלי השקעתי בקניית חבל מסולסל כזה בחנות למטייל

-
חבל, 5 דק' ואני מכינה לך כזה (+ קרסים).
-
החגיגות נערכות בהרבה מדינות בדרום ומרכז אמריקה. בעיקר איפה שישנה אוכלוסיה יותר אינדיאנית.כמו גם שהקרנבל המפורסם בריו נערך באותו תאריך בכמה ממוקדים במדינות אחרות, והנה עוד תמונה מהקרנבל של פברואר באורורו, בוליביה

-
-
אני מנסה לחשוב אם כשפתחתי את השרשור הזה לפני המון חודשים , חשבתי שהמצב הנ”ל ימשך כ”כ הרבה זמן.אני חושב שאני אנצל את ההזדמנות להתנצל אם הסניליות כבר תזחל ואני פשוט אפרסם מחדש תמונות שכבר פורסמו… כי גם לי אין כוח לחזור אחרוה להיזכר מה כבר העליתי.
נראה לי למרות שצריך איזה משהו שירמוז ליום הבוחר האמריקאי, תמונת שקיעה מהלונג ביי, ויאטנם תתאים לא פחות ( אני כבר חושב על קונוטציות...)

-
-
נטול כל קשר לזריחות ושקיעות- תמונה עתיקה שלי מהגרנד קניון, הייתי בגדה הצפונית , הפחות מתוירת, כי זה מה שהסתדר לי במסלול.למזלי הגדול לא הגעתי עד לדרומית, שהתברר שהיתה סגורה דאז.
באותו זמן שביקרתי ברח מהכלא אסיר מסוכן והסתובב באזור הגדה הדרומית. סופו היה שחטף שתי תיירות לקח להן את המכונית, קשר אותן לעץ, ונתפס כששתה מים מאיזה גינה של מקומית שדיווחה עליו…. -
עץ קאורי גדול בנורסלנד, ניו זילנד
-
העץ הענק קנצ’נבורי

-
-
לא יודע אם ממש הפנמתי, פה ושם נתתי את הסכמתי , גם אם בפעמים נדירות, ללכת עם זרים…למשל בסמואה, ששם בזמנו ( לפני שנות אור), התרבות המקומית מאוד נטתה לארח זרים. שהיתי כמה ימים בביתם ( למען הדיוק סוכתם) של הזוג הזה.

-
נו, עם חיוך כזה!
*גם אני לא תמיד מקשיבה לעצות של ההורים ועדיין לא חטפו אותי(אולי חששו
). -
-
-
את תצטרכי להגיש בקשה לרשויות ב-3 עותקים…בינתיים הנה תמונה מ”מה שעשיתי להוריי” ( זה ספר ההמשך ל”דברים שעשו לי הוריי”)
במלזיה מאוד אוהבים כל מיני מוזיאונים קטנים שבו אתה עובר ממוצג למוצג ומצטלם כחלק מהמוצג- זו כל מהות המוזיאון… לעיתים יש קצת יותר תוכן ולעיתים בכלל לא.
בתי הקטנה מאוד נהנתה מהמוזיאונים האלו ולכן פקדנו כמה. התמונות הללו ישארו בכספת. אבל הנה אחת לטעימה בלבד- אחד מהם הוא גם תלת מימד

-