ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Milford track מחוץ לעונה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    4
    2278
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Shachar85
      Shachar85 נערך לאחרונה על ידי

היי

מישהו יודע איך עובד העניין של הלינה בטרק מחוץ לעונה? אי אפשר לעשות בוקינג ובקתות וזה על בסיס מי שמגיע ראשון תופס. ואם מגיעים ואין מקום - מה עושים?

אנחנו נגיע לטרק ממש לקראת תחילת העונה - 20 לאוקטובר ככה. יש אזהרה באתר שמחוץ לעונה הטרק מסוכן וצריך להיות בכושר טוב. משהו שצריך לדאוג ממנו או פשוט להיות יותר זהירים?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • thomas757
        thomas757 נערך לאחרונה על ידי

Milford track מחוץ לעונה

לא בטוח שהבנתי את עניין הכושר...

אם טרק מושלג למשל אז לא יעזור שתהיה בכושר טוב. גם אם אתה רץ מרתונים זה לא יעזור אלא אם יש לך ניסיון אלפיני.

מה שצריך לעשות זה לברר במשרד של ה-Doc מה מצב המסלול לפני היציאה לטרק (זה חשוב גם באמצע העונה) ובשום פנים ואופן לא לקחת החלטה של "לצאת, להיזהר ויהיה בסדר" אם אומרים שהמסלול לא במצב טוב.

לגבי לינה בבקתות בתקופה בה אין צורך בהזמנה אני לא לגמרי בטוח... נחכה שאולי מישהו שיודע יענה, ובינתיים תנסה לחפש את המידע באתר של ה-Doc אני בטוח שזה נמצא שם איפשהו.

אני מניח שהחשש שלך מבחינת מקום הוא מוצדק. אתה מתכנן לעשות אותו רגע לפני תחילת העונה ואני זוכר שכשהייתי בניו-זילנד שמעתי על לא מעט מטיילים שמתכננים לעשות אותו דבר (או אחרי סוף העונה) כדי להימנע מהזמנות וכדי להנות מהמחיר הזול יותר של הבקתות.

• keves160
          keves160 נערך לאחרונה על ידי

Milford track מחוץ לעונה

זה לא רק עניין של שלג או גשם כבד. יש לא מעט טרקים שבהם חוצים נחלים שעלולים להיות מסוכנים למעבר בעונה הזו. בטרקים אחרים הוצבו גשרים מעל הנהרות כדי לאפשר מעבר יבש מעל ערוץ מים שלעתים יכול להיות מסוכן, אבל חלק מהגשרים התלויים מפורקים בתום העונה כדי שלא יפגעו ממזג האוויר הסוער בחורף - ואז אתה בבעיה מבחינת חציית הנהרות.

כדאי לבדוק בדיוק מה המכשולים, ובכלל, אם אין לך ניסיון בטרקים אולי עדיף לוותר על ההרפתקה.

• Shachar85
            Shachar85 נערך לאחרונה על ידי

Milford track מחוץ לעונה

אוקי הצלחתי למצוא עוד מידע בהמשך. מסתבר, כמו שכתבו פה לפניי, שיש מספר גשרים שמפרקים מחוץ לעונה. ראיתי המלצות רבות לא לעשות את הטרק במצב הזה. ויש המלצות על טרקים נוספים באזור. ככל הנראה נוותר על הטרק הזה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון