נעליים לטרקים
-
היי, אשמח לקבל עזרה בנוגע לנעלים לטיול. אני מתכננת טיול לאוסטרליה וניו זילנד. הטיול כולל טרקים וחלקים מהם אף יכולים להיות גשומים. רכשתי נעליים של Karrimor. מהמוכר הבנתי שהנעליים אטומות לגמרי וששום נוזל לא יכול לחדור לנעליים. אך לצערי קראתי כאן בפורום שקרה למישהי שהנעליים והגרביים שלה התרטבו. אני שואלת על מנת להיות בטוחה שהכרישה שעשיתי היא אכן טובה או שכדאי לי להחליף לסוג נעל אחרת. תודה רבה.
-
נעליים לטרקיםהאם דיברת אישית עם בעלת הנעליים? את חוששת שהדגם שלך זהה לשלה? האם הדגם שלה בכלל היה אטום למים? מה עבר על הנעליים שלה לפני שנרטבו? חשוב לדעת שגם לנעליים אטומות למים חודרים מים מלמעלה (איפה שיושבת הרגל שלך) אז במידה והן לא גבוהות מאוד, אם תיכנסי לשלולית מעל 10 ס"מ כנראה כבר שיחדרו מים. בנוסף, יש לנעליים בלאי כמו כל נעל אחרת ואחרי קילומטראז' כלשהו ייתכן שיחדרו מים מהצדדים. לסיכום, אני רוצה להאמין שהמוכר לא שיקר לך ואכן מכר לך נעליים אטומות. בנוסף, קרימור חברה מוכרת מאוד ואין מה לדאוג אבל זה לא באמת משנה כי לכל חברה הרבה דגמים של נעליים. מה שחשוב זה שהדגם הספציפי שקנית מתאים לצרכים שלך ושהוא נוח לך. אל תשכחי לרכך את הנעליים עם הליכות בארץ לפני הטיסה.
-
נעליים לטרקיםאין טעם להיבהל מכל הודעת פורום אנונימית. גם לי חדרו מים לנעל אטומה - כי כבר היה לה בלאי משימוש של כמה שנים והיה בה חור. את הרי לא יודעת את הסיפור המלא מאחורי ההודעה. גם אם עברת לרגע במים שעברו את גובה הנעל הם יכנסו פנימה.