חששות לגבי smart wings
-
היי
רוצה לטוס לפראג השבוע וחברת התעופה היחידה שזולה היא SMART WINGS.
אני יודעת שזו חברת בת של TRAVEL SERVICE, ויודעת שבLOW COST אוכל ומים בתשלום במטוס.
מישהו יודע להגיד לי לגבי איכות הטיסה? ( סובלת ממש מבחילות)
ויותר חשוב - בטיחות הטיסה??
עד כמה חברת הLOW COST הזו בטיחותית וטובה?
תודה רבה
-
חששות לגבי smart wingsאיכות הטיסה מבחינת טלטול המטוס היא גם בעיקר שאלה של מזל. טסתי לא מזמן לפראג עם טרוול סרביס. בהלוך לא היו שום בעיות, בחזור המטוס התנדנד קלות אבל נקלענו לתוך סופה. כך או כך, החברות הללו בטוחות יותר מנסיעה ברכב הפרטי שלך מבחינה סטטיסטית.
הלואו קוסט קשור לדרך בה נקבע המחיר ולשירות בטיסה, זה לא אומר דבר על איכות (או חוסר איכות) הבטיחות והמטוס.
-
חששות לגבי smart wingsלטלטולים במטוס אין כל קשר למטוס אלא למזג אויר. אם אתם רגישים לטלטולים ישנם מספר כדורים מצויינים. תתיעצו עם רופא המשפחה או עם הרוקח.
-
חששות לגבי smart wingsבהחלט יש קשר לגודל המטוס.
ככל שהמטוס גדול יותר כך הוא מיטלטל פחות
-
חששות לגבי smart wingsבקו הזה המטוסים באותו הגודל.
-
חששות לגבי smart wingsלאו קוסט לא אומר בהכרח שזו טיסה ירודה באיכותה.
מכיר אנשים שחוו טיסה נעימה ופחות נעימה בחברה עניין הטלטולים הוא תלוי במזג אויר וגם בגודל המטוס, לרוב המטוסים שמסופקים בקו יחסית קצר כזה הם לא גדולים במיוחד אבל יש כדורים שאפשר לקחת לפני הטיסה כדי למנוע בחילה ( אמא שלי סובל מבעיה זו ומשתמשת בהם אפילו בשביל לנסוע לירושלים )
לאו קוסט המחיר זול כי אין שום תוספת, אין מערכת בידור לא אישית ולא מסכים למעלה,אין אוכל ומים,אין מקומות שמורים,אין מזוודות על כל תוספת כזו צריך להוסיף כסף.
-
חששות לגבי smart wingsבהמשך לקודמי: הגיל הממוצע של צי המטוסים של אל על (חברת היי קוסט) הוא 13.2 שנים.
הגיל הממוצע של מטוסי וויזאייר (חברת לו קוסט) הוא 4.2 שנים.
-
חששות לגבי smart wingsנתון בהחלט יפה.
היכן מפורסם המידע הזה ?
-
חששות לגבי smart wingswww.airfleets.net
אגב, לאל על יש גם מטוס בן 29!!! עד 120
-
חששות לגבי smart wingsתודה רבה.
-
חששות לגבי smart wingsצריך להזכיר שהרבה מאוד מתוך הטיסות של אל על מופעלות על ידי TRAVEL SERVICE. כלומר גם מי שמשלם מחיר של אל על או UP טס בסוף איתם.
-
חששות לגבי smart wingsאין ממש קשר בין חברת התעופה לבין הטלטלה בטיסה שהיא בדרך כלל פונקציה של מזג אויר.
לכי לסופרפארם, תקני טרבמין (בלי מרשם).לי זה פותר את נושא הבחילות, רק מנמנם קצת (שזה דבר טוב בטיסה בדרך כלל).
(בהסתייגות שאני לא רופאה או רוקחת ואם יש לך מחלות רקע חובה להתייעץ עם רופא)