דיסני וורלד לשבוע
-
היי, זוגתי ואני (34) רוצות לטוס לדיסני וורלד אורלנדו לשבוע, אבל חוששות שאין שם
מספיק עניין למבוגר למשך שבוע, אבל זה מרגיש לנו לא הגיוני לעשות את הטיסה
היקרה הזאת ולבלות שם פחות משבוע.
אנחנו רוצות לעשות רק את 4 הפארקים של דיסני וורלד (ולא לצאת ליוניברסל וכו').
האם יש למישהו ניסיון ויכול להאיר את עינינו- האם אנחנו טועות, וכן שווה להיות שם
שבוע, האם יש שם מספיק אטראקציות למבוגרים, או האם שבוע זה פשוט יותר מדי
ונרגיש שכבר מיצינו הרבה לפני?
נשמח מאוד לשמוע מידע ודעות.
תודה!
-
דיסני וורלד לשבועשלום,
למה לא יוניברסל? לדעתי הוא הפארק הכי יפה. (לא אדווצ'ר איילנד)
יש לכן גם את אפקוט, עולם המים שכל אחד מהם יקח יום.
בדסני הייתי הולכת רק למג'יק קינדום.
כבר שלושה ימים.
מה לגבי יום קניות?
אפשר גם יום אחר לנסוע לנאסא.
חמישה ימים.
תבדקו עוד, יש הרבה מה לעשות בסביבה.
-
דיסני וורלד לשבוענתחיל מהסוף - בוודאי שאפשר לבקר רק בדיסני שבוע ולא להשתעמם. הכלל הרגיל פה הוא יומיים פארקים יום מנוחה כך ששבוע מספיק ל-4 פארקים.
בימי המנוחה אפשר לעשות קניות, ללכת להופעה, להנות משיט ביצות, לבקר בנאסא ועוד. אפשר כמובן גם ממש לנוח - בטן גב ליד הבריכה.
אם ההחלטה ללכת רק לדיסני היא כלכלית הרי שזה שיקול שלכם אבל כמו שאמרת אם כבר משקיעים בטיסה כל כך יקרה לחסוך דווקא על הפארקים? הייתי ב-3 מתוך ארבעת הפארקים של דיסני (מג'יק קינגדום, אפקוט והוליווד סטודיוס) וברור לי שתוכלו להנות מכולם אבל בהרכב של רק בוגרים אני מניחה שהייתי מעדיפה לצרף את יוניברסל ואולי משהו כמו דיסקברי קוב.
בכל מקרה אני ממליצה לך בחום לשבת עם האתרים של הפארקים כדי לראות את המתקנים ושאר הדברים שקיימים בפארק ואז לקבל החלטה. יש גם סרטוני יוטיוב אם את רוצה משהו יותר מוחשי.
תבלו!
דנה
-
דיסני וורלד לשבועהיי דנה, תודה רבה! קודם כל התשובה שלך מאוד משמחת אותי

מספר שאלות:
1)כתבת: הכלל הרגיל פה הוא יומיים פארקים יום מנוחה כך ששבוע מספיק ל-4 פארקים. לא הבנתי את החשבון...איך זה יוצא שבוע?
2)האם להופעות צריך לרכוש כרטיסים מראש בארץ?
3)האמת שלא ניסינו לחסוך על הפארקים, פשוט חשבנו שזה הכי פשוט להגיע רק לדיסני, המלון בתוך הפארק, ואז לא צריך לדאוג למלון נוסף מחוץ לפארק ולשכור רכב. אני טועה?
4)האם שווה ללכת ליוניברסל אחרי שעושים את הוליווד סטודיוס בדיסני? זה לא אותו רעיון?
תודה רבה!
-
דיסני וורלד לשבועהיי, תודה רבה על התשובה

עולם המים פחות מדבר אלינו (אם הכוונה לפארקי מים).
בדיסני רק מג'יק קינגדום? באמת? אבל יש שם דברים כל כך מגניבים! נגיד animal
kingdom...
למה את ממליצה על נאסא?
תודה

-
דיסני וורלד לשבועעולם המים זה לא פארק מים.
מדיסני הייתי הולכת לאפקוט ומגיק קינדום.
שהות בפארקים זה יום ארוך מאוד ומתיש, לכן נהוג לעשות הפסקה אחרי יומיים שלושה.
ואז אפשר לקחת יום קניות.
נאסא.. תלוי אם מעניין אתכן.
אני מניחה שכדאי שתתחילי לקרוא בפורום כדי להתרשם. יש המון מידע פה.
-
דיסני וורלד לשבועלעניות דעתי הפארקים של יוניברסל הרבה יותר מהנים למבוגרים מאשר הפארקים של דיסני, שמיועדים יותר לילדים.
לגבי עולם הים - כדאי לקרוא קצת על המקום והמשמעויות שלו ולהחליט אם רוצים לתמוך בו.
-
דעות על אנימל קינגדוםמתעלקת על השרשור- סליחה trip31 אבל גם את בטח רוצה לדעת:
כמעט לא שמעתי פה דעות על אנימל קינגדום.. מה הסיבה?
כולם מדברים על מג'יק קינגדום ואפקוט, מה עם אנימל קינגדום? האם שווה ביקור עם ילד בגיל 13? או למבוגרים?
הבנתי שהמתקנים שם מעטים יחסית ויש ספארי- האם שווה? אשמח לדעת.
-
דעות על אנימל קינגדוםבקשר לאנימל קינגדם - הוא כנראה מושך פחות את אנשי הפורום, נדמה לי שיעל (המכשפה) היתה ומאוד נהנתה, כדאי לחפש בבלוג שלה.
לtrip :
1. יצא לי שבוע בחישוב ש4 ימי פארקים ויום מנוחה ביניהם - חמישה ימים ובנוסף יום ההגעה ויום העזיבה שבהם לא הולכים לפארקים.
2. הופעות - אנחנו קנינו כרטיסים מהארץ לבלו מן גרופ כי לא רציתי להסתכן שלא יהיו כרטיסים, אני לא יודעת עד כמה ההופעות באורלנדו מלאות וגם אילו יש בכלל. את יכולה לבדוק האם את יכולה להזמין ספונטנית כרטיס למחר ולפי זה להחליט. לדברים שמספיק חשובים לי אני מזמינה מהארץ.
3. לינה - רובנו נוסעים עם ילדים ולכן מעדיפים לשכור וילה, מה גם שבאורלנדו במחירים מצחיקים מקבלים וילה מפוארת עם בריכה. לדעתי גם אם תהיו במלון של דיסני שווה לשכור רכב (גם פה המחירים נמוכים) וכך תוכלו עצמאית להגיע להופעה, קניות, לא תהיו תלויות בארוחות רק של המלון ומתחמי דיסני.
4. לא הייתי ביוניברסל באורלנדו אבל בהתבסס על זה שבלוס אנג'לס - יוניברסל והוליווד סטודיוס לא דומים. אני מאוד אהבתי את יוניברסל כי הדמויות והנושאים מדברים אלי יותר מאלו של דיסני.
-
דיסני וורלד לשבועכמובן שיש מה לעשות בדיסני לשבוע ואף יותר, השאלה מה אתן מחפשות.
אנחנו היינו שנה שעברה 10 ימים בכל הפארקים וחוזרים השנה לשבועיים.
אבל אנחנו חובבי דיסני מושבעים שחקרנו כל פינה ופינה בפארקים, וגם עשינו דברים שהם לא רק המתקנים הרגילים.
כל 4 הפארקים כיפיים מאוד, ואם רוצים למצות את כולם עד הסוף יום אחד לא מספיק לכל פארק. אבל כמובן שיש גם הגבלות של זמן וכסף ולכן כדאי אולי מראש לקרוא קצת על הפארקים ומה יש להם להציע וככה להחליט מה יותר מעניין.
אני כן מציעה לבקר לפחות יום אחד בכל פארק, אבל שוב, לפי השיקולים (בעיקר הכלכליים) שלכן. לגבי מנוחה באמצע, לא חובה, תלוי בכן ועד כמה אתן זקוקות למנוחה אחרי יום שלם של התרוצצות בפארק.
שהייה במלון של דיסני בהחלט נותנת יתרון עצום בכל הקשור לתחבורה מסודרת מ/אל הפארקים וכן בMagic hours, שעות מיוחדות בבוקר או בלילה, בהן הפארק פתוח רק לאורחי המלונות של דיסני והתורים מתקצצים אם לא מתפוגגים.
אני חושבת שהשאלה האמיתית היא עד כמה אתן נשות פארקי שעשועים בכללי ועד כמה אתן מתחברות לקונספט של דיסני.
אם אתן רוצות גם ללכת להופעות, שופינג ודברים אחרים, יכול להיות ששווה לשכור רכב, אבל צריך לבדוק את זה פרטנית. גם מבחינת האוכל מוגבלים למה שיש במלון (לטוב ולרע). לא הייתי ביוניברסל (אהיה בקרוב), אבל אני לא חושבת שאפשר להשוות בין הפארקים שלהם להוליווד סטודיוס. זה משהו אחר.
-
התחושה שלי היתה של פארק קליל יותרפחות ריצות, משדר יותר תחושה של Lay back ונינוחות.
המופע היה לנו כייפי, גם הסרט של אני לא זוכר כמה מימדים.
מהספארי לא נורא התלהבנו, אז יש פיל, ביג דיל.
עברו כמה שנים מאז הביקור שלנו, אני מניח שלא היו שינויים גדולים, בגדול מבחינתנו הביקור בפארק הזה היה קצת יום מנוחה - ומהנה.
אבל הטעם וההעדפות שלנו לא כמו של כל השאר פורום.
אנחנו למשל לא חושבים שצריך להתייצב בבוקר בפתיחה להשאר עד הסגירה בלילה ואחרי יומיים להתעלף ליום מנוחה.
אנחנו החלטנו שלא יקרה כלום אם נגיע ב 11 ונטייל בנחת.
העדפות שונות.
-
דיסני וורלד לשבועאההההה sea world!
לא עשיתי את הקישור....
-
דעות על אנימל קינגדוםאחלה. תודה רבה רבה על המידע דנה!
-
דיסני וורלד לשבועהיי נטע, תודה רבה על התשובה!
איזה כיף שאת כבר האדם השני פה שאומר שאין בעיה למלא שבוע בדיסני
.הצעת (וגם דנה הציעה) לקרוא מה הפארקים מציעים, ולפי זה לתכנן, אבל אני חייבת לומר שניסינו זאת כבר כמה פעמים ואנחנו פשוט טובעות בהיצע שיש ולא ברור לנו איך אפשר להשתלט על הכמות המטורפת הזאת. יש איזה טיפים בעניין?
לשאלתך, אנחנו מאוד נשות דיסני, הרפתקאות, קסם ופנטזיה, ומאוד נשות פארקי שעשועים.
מבחינת הופעות, קניות ובילוי, חשבנו להנות ממה שיש לדיסני להציע.
אנחנו כן חושבות עכשיו לשלב את יוניברסל בתוך השבוע שלנו שם, אבל לא ברור לי איך עושים זאת מבחינה לוגיסטית. האם לשכור רכב רק בשביל להגיע ליוניברסל או להשתמש בתחבורה ציבורית (כי זו סה"כ נסיעה אחת. או שתיים- כולל לשדה תעופה), והאם גם ביוניברסל לקחת חבילה שכוללת את הפארק ומלון בשטח הפארק?
תודה רבה!
-
התחושה שלי היתה של פארק קליל יותרנשמע לי טוב יום רגוע בכל הטירוף הזה של דיסני

-
דעות על אנימל קינגדוםThe more the merrier

-
דיסני וורלד לשבועאחלה. תודה רבה

-
דיסני וורלד לשבועאנחנו ממש לא נזקקנו ליום מנוחה אחרי כל שני ימי פארק, כל כללי האצבע הללו אינם מחייבים, לאנשים שונים מתאימים דברים שונים. לגבי אנימל קינגדום - אהבנו. הוא באמת קצת יותר רגוע וקטן אבל הביקור בו בהחלט מהנה. לגבי לינה בדיסני, אני מבינה שיש לזה יתרונות בשעות פתיחה נוספות ובאוירה מיוחדת אבל בגדול - לינה מחוץ לדיסני+רכב תהיה יותר זולה (מבחינת עלות המלון, מגוון המסעדות במחירים שונים וכו') וגם תאפשר לכם הרבה יותר גמישות בתוכניות.
-
אנחנו מאוד אהבנו את דיסני ולא רק בגלל הילדיםגם אנחנו הפקנו הנאה עצומה מהביקור בפארקים של דיסני.
באפקוט לא היינו,אם כי לאור פתיחת המתקן של אלזה ואנה נראה לי שבביקור הבא לא יהיה מנוס.
אכן צדקו שאמרו שאנחנו מאוד אוהבות את האנימל קינגדום.
נכון, לא התלהבנו מהספארי, אבל האווירה שם רגועה וכייפית וטיולית בהחלט.
הפארקים של דיסני הם לא סתם פארקי שעשועים (כמו הלונה פארק) הם THEAM PARK, כלומר פארק נושא ולכן הכל שם בדרגות הפרטים הכי קטנים מותאם לאווירת הפארק עם המוטיב של דיסני כמובן.... כל מתקן הוא סיפור.
בביקור האחרון בילינו יומיים וחצי במג'יק קינגדום (ועדיין יש מתקנים שלא עשינו, או שעשינו רק פעם אחת) החצי זה יום שהתחיל ב 16:00 ונגמר אחרי חצות כי הגענו VERY MERRY CHRISTMAS PARTY
יומיים באנימל קינגדום
יום בהוליווד סטודיו (שפ גם לא עשינו הכל, אבל הוא פארק קטן ולא רצינו "לבזבז" עליו עוד יום.
יש שם הרבה יותר מתקנים שלא התאימו לגילאי הילדים שלנו...
בקיצור בקלות אפשר לבלות באורלנדו שבוע רק סביב דיסני ואולי קצת קניות וטיול.
אנחנו היינו עשרה ימים וזה ממש לא היה יותר מדי.
ביוניברסל עוד לא היינו, אז לא יכולה לייעץ אם לוותר או ללכת.
בטוח יותר נוח להתנהל עם רכב. בכל מלון שבו תבחרו להיות.
יש לי חברה שטוענת שחייבים מלון של דיסני, לנו זה היה פחות חשוב ואני לא מצטערת על הבחירה בוילה עם בריכה. זה התאים לנו מאוד גם מסיבות של כשרות וגם בגלל שזה יותר מרחב (ארבעה אנשים צריכים יותר מרחב משניים).
בקיצור תעשו קצת שיעוי בית ואשמח לענות על שאלות לגבי דיסני.
אחד הדברים הכי חשובים זה התנהלות נכונה עם פאסטפאסים (בעיקר אם אתן באות בתקופה עמוסה).
ממליצה לקרוא את הבלוג שלי בחלק על דיסני.
תכנון מהנה!
יעל
-
דיסני וורלד לשבועתודה רבה