דיסני וורלד לשבוע
-
אנחנו מאוד אהבנו את דיסני ולא רק בגלל הילדיםתודה רבה!
נשמע מעולה!
תודה רבה על הנכונות לעזור בהמשך, אני בהחלט עשויה להשתמש בהצעתך
. -
אנחנו מאוד אהבנו את דיסני ולא רק בגלל הילדיםאני מציע לקרוא בכללי את מדריך אורלדנו שלי שיכול לעזור לכם בהבנה כללית
בהנחה שאתו רוצות ואוהבות פארקים ודיסני, אפשר בהחלט לבלות שבוע שלם באורלדנו. רק בפארקים של דיסני או משולב
אפשר ללכת על שתי גישות קיצוניות:
1. שבוע רגוע, כולו בדיסני. ישנים במלון של דיסני, קונים כרטיס ל-7 ימים, אולי עם אפשרות hoper שזה מעבר בין פארקים באותו יום, ועוברים את ארבעת הפארקים ב-7 ימים בקצב שנוח לכן. בא לכן - מגיעים בבוקר מוקדם לפני הפתיחה כדי להספיק לפני התורים. לא בא לכן - מבלים את הבוקר בנחת במנוחה, בריכה או כל דבר אחר ומגיעים לפארק בצהריים. רואות שאנימל קינגדום לא מתאים - בצהריים עוברים לפארק אחר. וכו' אם נוקטים בגישה הרגוע אין צורך ביום מנוחה יעודי. כל יום יכול להיות מנוחה על פי הצורך
2. ימים דחוסים ואגרסיביים משולבים בימי מנוחה מוחלטת - בוחרים מראש איזה פארקים (אפשר לשלב בין הקבוצות), מתייצבים בבוק לפני הפתיחה והולכים בסוף היום כשמגרשים אותנו באפסית כוחות אחרי שניסינו להספיק כמה שיותר. אחרי יומיים (בערך) עושים יום של מנוחה מוחלטת שבו לא עושים הרבה. מנוחה, שופינג, שילוב של נאסא וכו'.
למה כל דבר טוב?
השבוע הרגוע מאד מתאים למי שרוצה רק דיסני. למעשה מבנה המחירים של דיסני הוא כזה שמהיום החמישי ואליך הימים הם מאד זולים. כלומר כרטיס לשבוע לא הרבה יותר יקר מכרטיס ל-4 ימים. וככה אפשר למקסם את החוויה של דיסני ע"י הגעה לאותו פארק כמה פעמים, מלונות של דיסני ועוד. ויחד עם זאת לאפשר כמה מנומה שרוצים
הגישה האגרסיבית מתאימה למי שרוצה לשלב פארקים של דיסני עם יוניברסל או סי וורלד, ורוצה להספיק כמה שיותר דברים, או שיש לו פחות משבוע. לעשות יומיים דיסני ויומיים יוניברסל זה מחיר דומה ל-4 ימים דיסני. לעשות 4 ימים דיסני 2 יוניברסל ואחד סי וורלד זה מהותית יותר יקר. בנוסף זה מתאים למי שרוצה לשחרר ימים שלמים למטרות אחרות
הערה - רוב הנוסעים לאורלדנו הם משפחות. כלומר מחיר הכרטיס מוכפל ב 4 או 5 (יש הנחה קטנה לילדים אבל קטנה). לכן מחירי הכרטיסים מאד דרמטיים מבחינתם. בנוסף מחירי המלונות של דיסני מאד יקרים יחסית, אז שוכרים וילה במחיר דומה לחדר זוגי בדיסני, ומוספים רכב שיחסית זול באורלנדו.
במקרה של זוג התנאים קצת שונים. מחירי המלון של דיסני לא מאד יקרים ביחס לאלטרנטיבות, העלות של הפארקים היא חצי ופחות ממשפחה וכו'. אז בהחלט אפשר לשקול דברים אחרים.
עם ילדים הקצב של הפארקים איטי, לפעמים נתקעים שעה בתור להצטלם עם דמות, עומדים בתורים ארוכים בתקנים ועוד. כזוג אולי אפילו תוכלו לעמוד בתורים של single rider המהירים יותר, וכו'.
בנוסף אם אתן לא נוסעות בעונה (קיץ, איזור חג המולד וחופשת האביב במרץ) העומסים נמוכים יותר וההספק גבוה יותר
-
אנחנו מאוד אהבנו את דיסני ולא רק בגלל הילדיםוואו סחתיין על התשובה המפורטת! תודה רבה!
ואנחנו בהחלט ניכנס לקרוא את המדריך שלך.
אולי במקרה יש לך מושג איך עובד העניין של אנשים עם מוגבלויות? הבנתי שאפשר לקבל בדיסני הקלה משמעותית בעמידה בתורים, לאנשים עם מוגבלויות, אבל אני לא בטוחה איך מסדרים את זה. אני לא יודעת אם מכתב מרופא זה מספיק, וגם לא ברור לי למי מעבירים את זה. קראתי משהו שלפיו הבנתי שאפשר להגיש את הבקשה רק כשמגיעים לדיסני ולא מראש מהארץ, שזה קצת תמוה. כלומר, מה אם ההחלטה של מישהו אם להגיע לדיסני תלויה בקבלת הפטור הזה?
תודה
-
דיסני וורלד לשבועאם אתן בעניין של דיסני אז בכלל אין מה לדבר, תיהנו מכל רגע וכל פארק.
אפשר להיכנס לאתר של דיסניוורלד ולעבור על המתקנים ועל מה שיש לפארקים להציע. אני אישית לא אהבתי לראות את המתקנים לפני שבאתי, אבל בכל מקרה ידענו שאנחנו הולכים לכל הפארקים בכוונה לחרוש עליהם (4 ימים במג'יק קינגדום ורחוק מאוד מתחושת מיצוי
)כרטיס ההופר שאנשיםטובים הזכיר הוא כמובן רעיון נפלא, ככה אפשר לדלג בין הפארקים אם נגיד נמאס ממקום כלשהו או אם רוצים להשלים מתקנים שלא הספקנו.
לגבי יוניברסל, גם אנחנו נשלב אותם השנה אבל עוד לא הייתי בהם. מהבירור שלי, הדרך הכי נוחה להגיע מדיסני שלא ברכב פרטי זה במונית או לקנות מן חבילה שמשלבת כרטיסים לפארק+אפשרות הסעה ממלונות של דיסני. אבל האופציה השנייה נשמעת קצת מסורבלת (צריך לקבוע 24 שעות מראש שעות איסוף ועוד כל מיני תנאים וכאלה) ולפי מה שהבנתי, מונית יכולה לעלות 40-50 דולר לכיוון.
לכן אנחנו בודקים את האופציה של לשכור רכב, שממה שבדקתי יעלה בערך חצי מזה. אבל כל זה כמובן תלוי בכמה ימים רוצים להקדיש ליוניברסל ואם באמת עוזבים את המלון של דיסני למלון אחר או נשארים בו. הלוגיסטיקה לא צריכה להיות מסובכת מדי. או ששוכרים בהתחלה ומחזירים באמצע או ששוכרים באמצע ומחזירים בשדה בחזור (או שכבר שוכרים לכל השבוע, אבל זה כנראה פחות משתלם). בשתי האופציות צריך כמובן להגיע עצמאית למלון או ממנו, אם כי יש שאטלים אבל אני עוד לא יודעת איך הם עובדים.
אני לא יודעת אם בשבוע הייתי משלבת גם דיסני וגם יוניברסל, יכול להיות שזה יהיה טיפה עמוס ויכול להיות שתרצו להאריך את ימי דיסני, אבל אני גם לא פוסלת. לגבי מלון לא הייתי עוברת באמצע אם מדובר רק ביומיים או משהו כזה.
-
דעות על אנימל קינגדוםנירה,
אנחנו מאוד נהננו באנימל (היינו באוגוסט השנה בארבעת הפארקים של דיסני).
הוא פארק לא מאוד גדול ואפשר להספיק אותו בנינוחות במהלך יום אחד. בלי לרוץ מאטרקציה לאטרקציה.
הפארק משלב מתחמי חיות - כמו מסלול ספארי נחמד מאוד (Kilimanjaro safaries) והליכה באיזור שמדמה יער גשם (Maharajah jungle treck). יש מופע ציפורים ידידותי (ללא טריקים של אילוף).
יש מספר מתקנים נחמדים- מתקן אבובים חביב ומאד מרטיב (Kalli river rapid), והאטרקציה המשעשעת (מאוד) בתוך העץ (Its tough to be a bug).
ומופעים נהדרים- כמו מופע של מלך האריות והמופע של נמו.
למי שמחבב אתגרי יש גם כמה רכבות הרים - כמו רכבת האוורסט ורכבות לייט (Primeval whirl).
עבורנו, זה היה אחד הימים הרגועים והנחמדים בדיסני.
-
דיסני וורלד לשבועאדיר. את אלופה נטע

תודה תודה!
-
דעות על אנימל קינגדוםהיי טל,
צריך להזמין מקום להופעות האלה?
-
בשמחה
-
תודה על חוות הדעת לגבי אנימל קינגדוםמאחר והדעה הרווחת כאן היא שמדובר בפארק רגוע וללא ריצות, אולי כדאי להכניס אותו בתור יום אתנחתא בין הפארקים היותר עמוסים?
השאלה נובעת מכך שיש לנו 7 ימים באורלנדו, אבל שניים מהם-שבת וראשון- הבנתי שמאד עמוסים, יותר מכרגיל. אז אולי באחד מהם יתאים להכניס את אנימל קינגדום?
-
תודה על חוות הדעת לגבי אנימל קינגדוםבמידה ותהיו בדיסני בתקופת ההלואין, חובה חובה ללכת לmickeys-halloween-party ו צריך להזמין כרטיסים מראש ומומלץ להגיע מחופשים

אם כבר שבוע באורלנדו, אז מומלץ לבקר בdiscoverycove
תהנו
-
דעות על אנימל קינגדוםאין צורך בהזמנת מקום למופעים באנימל קינדום. מדובר באולמות גדולים יחסית. בבוקר, כשאתם לוקחים בכניסה את מפת הפארק, רשומות עליה שעות המופעים. אז פשוט כדאי להגיע לשם קצת קודם ולעמוד בתור. כן כדאי לשים לב לשעות ולראות מתי המופע האחרון באותו היום, כדי לא לפספס. אפשר, אולי להזמין למופעים פאסט פאס ואז לזכות במקום טוב יותר באולם, אבל בעיני אין צורך וחבל לבזבז את הפאסט פאס עליהם.
-
תודה על חוות הדעת לגבי אנימל קינגדוםאהמ... זה לא יום מנוחה. רגוע רגוע, אבל זה פארק שעשועים. אם כי השאלה, כיצד אתם מגדירים יום מנוחה (אנחנו ביום המנוחה פשוט קמנו מאוחר, נשארנו בריזורט ורבצנו בבריכה).
-
ממש לא יום מנוחה.זה פארק גדול מאוד מבחינת שטח!
תלכו לא מעט.
וזה עדיין פארק שעשועים עם מלא גירויים והמון מה לעשות...
לגבי המופעים אנחנו לקחנו פאטפאס גם לנמו וגם למלך הארית (בימים שונים) בנמו זה נותן מקום ממש מעולה קרוב לבמה במקום שממש נוגעים בדמויות חלק מהזמן. ב"מלך האריות" זה הושיב אותנו בשורה השנייה והילדה נבחרה להשתתף במופע.
אם יש פאסט פאס שיותר חשוב לכם סבבה.
לנו זה איפשר לבחור מיקום טוב בנמו בשעה שבה הילד (אז בן שנה ועשר) בדיוק מתעורר משינה.
באוורסט אפשר לעלות לסיגנל רייד ואז התור מתקצר פלאים ברוב המקרים.
בימים גשומים התור לקאלי ריבר ראפידס יורת קצר כי לאנשים כבר מספיק רטוב ולא בא להם להרטב יותר...
אנחנו מתים על האנימל קינגדום.
(ובמצטבר כבר היינו שם ארבע פעמים, פעמיים בכל ביקור בדיסני).
יעל
-
ממש לא יום מנוחה.תודה יעל,
מה זה הסינגל רייד?
-
דעות על אנימל קינגדוםמעולה. תודה רבה!
-
SINGLE RIDEזה בדיוק כמו שזה נשמע.
יש מתקנים (כמו האוורסט) שבנויים ככה שיש שניים שיושבים אחד לצד השני.
לרוב אנשים אוהבים לעלות בחבורות על מתקנים, אבל לא כל החבורות הן בעלות מספר זוגי... במקרים כאלו נשאר מקום בודד.
התור של הסינגל רייד הוא מקביל ומכניסים אנשים בדיוק ל"חורים" הללו שנוצרים.
זה כמעט תמיד יותר מהיר מהתור הרגיל.
אז אם לא חשוב לכן לעלות ביחד למתקן זאת דרך לחסוך בזמן תורים.
בהצלחה!
יעל
-
SINGLE RIDEמגניב, מעניין!
תודה