עוד ביזיון מבית אל-על
-
ידידי פליינג, לא צריך להגזים בשבחי אל על. אמנם, כמו שכתבתי, כבר 4 שנים לא יצא לי לטוס איתם. לפני זה היתי Frequent Frier שלהם. כבר אז, כשהיתי צריך לשנות כרטיס, לא ענו לטלפונים גם בארץ וגם בחו”ל ונאלצתי לגשת לסניפים שלהם אישית. אני שומע מאחרים שלא השתנה דבר מאז. לא צריך להשמיץ אבל לשבח?
-
אין לי כלום מזה שאני משבחת את אל-על. כשנתקלתי בבעיות שונות קיבלתי מהם טיפול מצוין ומהיר, וגם פיצוי על עגמת נפש.
-
טיפה מרוצה בים מאוכזבים
-
אני לא מאוהדי אלעל – למרות שנהנה עכשיו מסטטוס גבוה במועדון הנוסע המתמיד. אני לא מחפש להגן על החברה, אבל סדר צריך להיות. לא כל תלונה תקפה.
אישית לא נתקלתי מעולם בבעיות עם השירות הטלפוני של אלעל. אבל כבר זמן רב שלא נדרשתי להתקשר לשירות הלקוחות, ובמיוחד שהשנה אני נהנה ממנהלת תיק שמטפלת בכל העניינים שלי באופן אישי.
חלק מהדברים אלעל עושה כמו שצריך אבל הרבה דברים אחרים לא. להתלונן חשוב אבל צריך להיות הוגנים בתלונות. זה הוגן לדרוש מאלעל לשפר את המוצר שלה כדי לעמוד בקו אחד עם חברות מובילות, ובאותה נשימה זה בסדר שהיא מיישמת עמלה חדשה שנהוגה כבר זמן רב אצל המתחרות.
-
15- גדי אתה טועה ומטעה.
אתמול הזמנתי טיסה באך על. ושירינתי שורה 45 ב-150 נקדות למושב. או 50$
כך שזה לא נכון מה שאתה כותב.
מה שנכון באל על כמו ביתר החברות הסדירות אם אתה רוצה לשריין מושב\ים. לשבת ביחד תשלם 10$ למושב. או אם לא המערכת תחליט עבורך היכן להושיב אותך.
מלבד זאת אני לא הבנתי מה הקיטורים נגד אל על. מישהו הכריח לטוס באל על.
וד”א באל על היא החברה היחידה שעל המטוסים שלה מותקן מערכת נגד טילים!!
תטוסו ותהנו
-
סוף סוף נושא ההגנה נגד טילים עלה. האם על כל המטוסים הזרים בחכירה רטובה המערכת קיימת ?
-
היא גם די החברה הכי מועדת לחטוף טיל, לא?תמיד שועשעתי מזה שישראלים שחרדים כל הזמן מכך שהם מטרה בחו”ל (תחושה שאין לי) מרגישים הכי בטוח לטוס עם מטוס שכמו מסומן במגן דוד ענק עליו…
-
אני בין המעטים פה שמשבחים את אל-על ?
היום הזמנתי טיסות באל-על. קיבלתי מהם כרטיס שני תמורת נקודות לכבוד יום הולדתי החודש. תודה לכל המברכים!
קניתי 4 כרטיסים. מקומות הישיבה מה שביקשתי. נכון תמורת תשלום.
מה שרציתי להוסיף, תלוי גם מי הנציג העונה מולי. קיבלתי יחס יוצא מן הכלל, הוא ניסה לחפש לי את כל ההנחות שאפשר בסבלנות יוצאת מן הכלל. נתן לי את מספר השלוחה שלו אם יהיו לי שאלות נוספות. אז גם היחס חשוב.
-
האבסורד הינו, שאם כבר לטוס אל על עדיף בחכירה רטובה, המטוס בד”כ חדש יותר וללא הדגל. בדיוק כמו שבחו”ל מצניעים סממנים ישראליים הרבה יותר קטנים. זה עדיין לא משנה את העובדה שמי טס במיוחד אל על מבחינת ביטחון, ומוכן אפילו לשלם יותר, בחכירה רטובה כנראה לא מקבל את מה שהוא מצפה והנושא הזה מוצנע.
-
אפורופו החברה היחידה שמשתמשת במטוסים ישנים כמו 747
אז עוד אחת יחידה זה בריטיש. שנה שעברה טסתי בכזה מלונדון לוונקובר…. -
אני רוצה להוסיף, שיש מושבים שלא משלמים עבורם. החלפתי מושבים לשורה ליד דלת חירום, עם יותר מקום לרגליים, ללא תשלום.