ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חבר/ה לטיול

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    5
    8
    3171
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • linorg
      linorg נערך לאחרונה על ידי

היי אני מתכננת במהלך השנה הקרובה לטוס לאוסטרליה. אני חיילת משוחררת בת 20 ואני מחפשת שותף או שותפה.

בגדול אני מתכננת לטוס לשנה אבל בחודשים הראשונים אני רוצה נטו לחוות את היבשת המיוחדת הזאת. 

אם אתם בעניין או מכירים מישהו באזור הגילאים שלי שמעוניין לטוס בבקשה תפנו אליי. זה לא חייב להיות למשך שנה זה יכול להיות גם למספר חודשים בהתחלה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • thomas757
        thomas757 נערך לאחרונה על ידי

מציע לפרסם גם במדור "מחפשים שותפים" כאן באתר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Yamenx
          Yamenx נערך לאחרונה על ידי

השאלה האם יש לך אופציה להישאר שנה שם…

פעם אחרונה שנסעתי לאוסטרליה הויזה שנותנים תקפה ל 6 חודשים והיא נותנת 3 חודשים בכל כניסה… ז”א תיאוריטית את יכולה להישאר שם עד 9 חודשים אם את נכנס ביום האחרון של הויזה (ז”א את צריכה כל 3 חודשים לצאת מאוסטרליה ולחזור) 

• TRX
            TRX נערך לאחרונה על ידי

אני כבר פה באוסטרליה בן 22 עם וויזה לשנה

מחפש לטייל ביבשה בכל מצב. את יכולה לשלוח לי את המספר וכשתגיעי אפשר להיפגש

• linorg

ביוני האחרון נחתם הסכם בין אוסטרליה לישראל המאפשר ויזת טיולים ועבודה לשנה שלמה לצעירים בגילאי 18 עד 30

• thomas757
                thomas757 נערך לאחרונה על ידי

נכון, אבל ויזת תייר, במידה ומקבלים לשלושה חודשים היא כמו שתואר למעלה. בנוסף, ישנן ותמיד היו גם ויזות תייר לחצי שנה או לשנה אלא שפחות אנשים מקבלים אותן אל עדיין יש כאלה וזה לא שויזת חופשה ועבודה היא הדרך היחידה להכנס לאוסטרליה לשנה.

לא מומלץ לעשות ויזת חופשה ועבודה רק למטרת טיול כי היא הרבה יותר יקרה וכי ניתן לקבל אותה רק פעם בחיים וחבל לבזבז את הזכות אם לא משתמשים בה.

• linorg

אני יודעת ואני דווקא כן מעוניינת לעבוד באוסטרליה ולא רק לטייל, אני באה בגישה שאם יהיה לי טוב שם אני אפילו אשאר לחיות שם ובמצב כזה אני כבר אחקור ואמצא את הדרך להישאר שם בצורה חוקית יותר משנה אחת.

• keves160
                    keves160 נערך לאחרונה על ידי

בכל מקרה, לפני שעושים הרבה תוכניות כדאי לבדוק מתי בכלל נפתחת הגשת הבקשות לויזה וורקינג הולידיי (זה קורה רק פעם בשנה ולא בהכרח מתיישב בתאריך הרצוי לכם), להגיש ולקוות שתקבלו את הויזה הרצויה. זה לא מובן מאליו שיאשרו לכם אוטומטית.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון