ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קוסטה ריקה

פורום מרכז אמריקה
    2
    6
    2932
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • laplata
      laplata נערך לאחרונה על ידי

מעונינת לדעת פרטים על טיול לקוסטה ריקה – ערים -תרבות -מקומות נסיעה מעיר  לעיר-– לא טרקים-

אני מבוגרת ונוסעת לבד-וכו- וכו- תודה  

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

הקטע העירוני והתרבותי בקוסטה ריקה הוא די חלש… זו מדינה שמתאפיינת בעיקר בטבע.

התחבורה הציבורית היא אמינה ודי טובה, ככה שאפשר לסמוך עליה.

אבל אם את מעוניינת ביותר נוף עירוני- אני לא בטוח שזו המדינה שהייתי בוחר. אפשר לשהות בכל מיני עיירות חוף קטנות, בעיקר למנוחה, או לצאת לשייט- בין אם לצפות בבעלי חיים ימיים או בכאלו שעל גדות הנהרות. יש ישובים שמרכזים כל מיני אופציות לטיולים באזור- והשאלה אם זה משהו שבא בחשבון, ואז מקומות כמו פורטונה או מונטה ורדה יכולים להיות אופציות...

• laplata

תודה- אני מעונינת לנסוע למקומות קטנים ולקחת טיולי  יום  בסביבה -כתבת שהתחבורה הציבורית טובה? אני מבינה שפורטונה ומונטה ורדה – יכולים ליהות אופציה לטיולים .?   אני לא מעונינת מקומות  לבטן גב-  שוב תודה

• גדליהו מהגרעין

מהי מסגרת הזמן?

פורטונה ו מונטה ורדה הם מקומות מרכזיים להרבה אופציות לטיולי ופעילויות יום

גם מאזור קאפוס- מנואל אנטוניו את יכולה לבנות כמה ימי פעילות... ואפילו סביב ישובי חוף יש לא אחת שמורות קטנות שניתן לבקר בהן בזמן ששוהים בקהילה קטנה.

• laplata

לצערי אני יכולה לנסוע  בערך  כ- 14 יום- אני מעונינת ליהות 3 מקומות – שאין בעיה לנסוע ממקום למקום באוטובוס.   תודה

• גדליהו מהגרעין

פורטונה ו מונטה ורדה  לדעתי צריכות להיות מרכז הטיול. אם בפורטונה עושים יום טיול לריו סלסטה, יום לקחנו נגרו, יום מפוצל בארנל ומפל פורטונה. אלו כבר 3 ימים.. אם את מעוניינת גם בפעילות אתגרית כמו גשרים תלויים או אומגה, גם זה קיים, או חוות פרפרים ו צפרדעים וכו’ ואלו ימים נוספים.

לעבור למונטהורדה יש לתיירים שירות רכב-סירה- רכב  .  לוקח כשעתיים. יש בבוקר ו בצהריים אוסף במלון ומוריד במלון.

וגם ב מונטה  ורדה יש היצע של מסלולים קצרים בשמורות קטנות של יער הגשם, פעילויות אתגרית, חוות למיניהן וסיורים שונים ...  

אחרי האזור הזה הייתי מציע לרדת לחוף. אולי לאזור מנואל אנטוניו-חאקו ולצאת משם למקומות. ממונטה ורדה לכאן לא יהיה אוטובוס ישיר וצריך להחליף, יתכן ויש שאטלים. אני חושב שאת יכולה גם לחשוב על שילוב טורטוגרו בנסיעה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון