הרוקיס הקנדים ביולי
-
אנחנו משפחה עם 2 בנות מתבגרות וחושבים על טיול ברוקיס הקנדים. האם זה מאוחר מידי להתחיל להזמין לינה כעת לחודש יולי?
כמו כן כמה ימים מומלץ על מנת לחוות את הרוקיס ברגוע?
תודה
-
להזמין עכשיו עוד צריך להיות בסדר. אני הייתי לוקח 7-8 ימים לטיול רק ברוקיז.
-
8-10 ימים לדעתי.
-
לא אמורה להיות בעיה להזמין עכשיו – רק לחלק של הרוקיס עם 2 מתבגרות הייתי מתכנן 7-8 ימים
אני מניח שאתם מוסיפים עוד יעד כמו ונקבור וויקטוריה או כל יעד אחר
-
לא מאוחר מדי, אבל רצוי להזדרז ולסגור- ראה דיון בנושא בטריפאדביזור משנה שעברה.
העצה שם (ברגע שתסגרו טיסות ומסלול) להתרכז קודם בהזמנת לינות בג’ספר, שבה ההיצע מצומצם יותר מאשר בבנף/קנמור, נראית לי נכונה.
-
לדעתי לא מאוחר מדי. אני קצת התקשיתי עם לינות (לאדם בודד), אבל ההזמנה שלי היתה כשבוע – שבועיים לפני הלינה עצמה. בסופו של דבר הסתדרתי. הדרישות שלכם גדולות יותר ולכן אני לא ממליץ להמתין לדקה ה-90, אבל חצי שנה מראש נראה לי סביר לגמרי.
אני ביליתי ברוקיס הקנדיים 7 ימים. ה- 8 כלל נסיעה לכוון פארק ווטרטון וגם טיול בו (החלק הקנדי של פארק גליישר האמריקאני), שהמשיך גם למחרת בבוקר.
לדעתי זה פרק זמן סביר לביקור. כמובן שאפשר לבלות שם גם שבועיים, ובמיוחד אם מבלים גם בקטעי הליכה ארוכים.
הלינות שלי חולקו כך: 3 לילות בג’ספר ו- 4 לילות ב- Canmore, הקרובה ל- Banff.
-
אם הכוונה רק לבאנף וג'ספר אז מספיק 8-10 ימים כפי שהצליחו לך. אם רוצים להמשיך לונקובר חייבים יותר זמן.
אנחנו היינו רק בבאנף וג'ספר 8 ימים, ואני חושבת שהיה מושלם אם היו לנו אז עוד יומיים שלושה, רק לאזור הזה. כמובן שהיה עוד יותר מושלם אם היה לנו עוד זמן גם בשביל להגיע עד ונקובר:-)
עכשיו נשמע לי זמן טוב להזמין לינות. אנחנו ישנו בשני מקומות מקסימים ומומלצים, אחד בבאנף ואחד בג'ספר, אם כי מבחינת מיקום הם לא היו מרכזיים במיוחד. לא זוכרת איפה הם היו ממוקמים בסקאלת המחיר (זה היה לפני שבע וחצי שנים)
-
חיפשתי היום מקומות לינה בגספר לחצי השני של יולי והתפוסה כמעט מלאה ונראה לי שנוותר. בדיעבד הייתי צריך להתחיל להערך מספר חודשים לפני
תודה בכל מקרה
-
כבודד כנראה שהיה לי קל יותר למצוא מקום לינה, היות וגם חדר קטן עם מיטה אחת הספיק לי. אתם צריכים שתי מיטות לפחות, וזה קשה יותר למצוא. כמובן, גם החדר צריך להיות גדול יותר. בג’אספר אמנם לנתי 3 לילות, אבל כל לילה הייתי ב- B&B אחר. בשניים מהשלושה, החדר היה קטן וחדר האמבטיה פצפון. השלישי היה גדול יותר, ויתכן והוא יכול להכיל גם משפחה בהרכב שלכם.
בעלת הבית שם, Marie, אם אינני טועה, ממוצא שוויצרי, גם ביקרה בתור צעירה בישראל.
Maria's Rooms
805 Turret Street
Box 2585, Jasper, AB T0E 1E0
Tel: (780) 852-4638
Maria Bartziokas
Email: [email protected] Two bedroom (family unit) ideal for 4 people.Private unit - ground level, ideal for 2 people.Clean and spacious rooms, close to downtown. Helpful hostess.French, German, Swiss spoken here.
Rates ($CDN, per room, 2 guests) High Season - $80 - $120 Low Season - $50 - $80
Additional person: High $25 - Low $25 Location: South Jasper Townsite
Beds: Single or Twin, Double, Queen, Hide-a-bed · Private Bath · Shared Bath · Private Entrance · Complimentary Tea or Coffee · Microwave Oven · Refrigerator · Family Unit · Sitting Area · Video Cassette Player · Cable or Satellite TV · CD Player · Wireless Internet · No Pets Allowed · Non Smoking · Max Guests: 6 · Units: 2 -
לפני שאתה מוותר, נסה לחפש beckers chalets בג'ספר
-
קראתי בפורום השכן ( משפחות) שכבר ויתרת
בכל זאת רוצה להמליץ מאד על הדירה של לורטה בג’ספר. נוחות מכסימלית וארוח חם ולבבי.
אם מישהו מתארח אצלה שימסור ד”ש חמה
איריס