ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלון במנהטן

פורום צפון אמריקה
    15
    27
    4568
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • keves160
      keves160 נערך לאחרונה על ידי

שני הסנט שלי

זה כמעט תמיד כך. בלונדון ישראלים ימליצו על ראסל סקוור, בברצלונה זה חייב להיות על הראמבלאס או פלאסה קטלוניה, וכן הלאה.

אישית, בעיניי עדיף להיות במקום מרכזי למדי אבל לא שיא המרכזי, ויותר חשוב – שיהיה בטוח, נחמד ובמרחק הליכה קצר מתחנת רכבת תחתית. שיא המרכז בעיניי בערים לא פעם יקר יותר ורועש יותר, ועמוס באותם תיירים שממליצים על מיקום מרכזי… אבל זו כנראה שאלה של טעם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אני באמת לא מבין מה אתה מחפש מאיתנו

שי – אל תעלב, אבל אני באמת לא מבין מה אתה מצפה לקבל מהשרשור הזה

אנשים זורקים לך שמות של מלונות ואתה זורק בתגובה מחיר. אני מניח שאתה מציין את המחיר כי הוא נשמע לך גבוה.

קיבלת פה כמה טיפים. וחות מזה בפורום יש הרבה שרשורים על מלונות בניו יורק שאתה יכול להעיף בהם מבט. אני יכול גם לתרום מדריך קצר שכתבתי על איך בוחרים מלון בניו יורק

המחיר של מלון טוב בניו יורק בקיץ הוא גבוה. חדר זוגי ינוע בטווח של 200-400 דולר. ברור שיש מלונות פשפשים / רחוקים זולים יותר, ומצד שני גם מלונות יוקרתיים / חדרים משופרים יקרים יותר. אבל טווח של 200-400 דולר לזוג סביר ביותר.

בניו יורק יש מאות מלונות. לא רק שאף אחד לא היה בכולם, אלא שגם חברי הפורום ביחד לא היו בכולם.

יש המון שיקולים – מיקום (החל מאיזור כללי וכלה במיקום פרטני), רמה, איכות, כמובן מחיר ועוד. ולפחות הנושא של מחיר משתנה מיום ליום.

למה שלא תפתח מנוע חיפוש או שניים (בוקינג, הוטלס, אקספדיה ועוד) ותחפש על פי מה שמתאים לך (מיקום, רמה ומחיר).

אחרי שתצמצם את הרשימה ש 3-8 מלונות שנראים רלוונטיים תוכל לפעות בכמה חזיתות:

1. לחפש הנחות ודילים קונקרטיים למלום הזה לתאריכים שלך (כל אתרי האינטרנט כולל אתר המלון, חיפוש הנחות, קופונים, מועדוני לקוחות, AAA וכו').
        2. לקרוא לעומק ביקורות על המלון באינטרנט (טריפ אדוויזר, בוקינג ועוד) ולהבין מה טוב ומה רע במלון
        3. לשאול אותנו על הרשימה הקצרה של המלונות ולשמוע אולי מחשבות נוספות שלא שמת לב אליהן קודם

• מעין ד. 0
          מעין ד. 0 נערך לאחרונה על ידי

מקבלת את הדעה השונה משלי כמובן…

אני אגב כביקור לילי לא התלהבתי במיוחד מהטיימס סקוור, זאת אומרת שאכן בפעם הראשונה במנהטן הייתי שם גם בביקור ביום (כולל חנויות הקונספט מסביב) וגם בביקור לילי – נחמד לראות את כל ההמולה ואורות ובלאגן בשעות הערב.. אבל מיצית מהר, אבל כמובן עניין של טעם..

לא אזור בילוי בעיני – למעט כמובן ההצגות. אני העדפתי לנצל את הסאבווי המצוין בשביל להתנייד לאזור בשעת הצורך.

אבל מבינה לחלוטין למה אחרים כן יעדיפו שם..

• פוריה א.
            פוריה א. נערך לאחרונה על ידי

לדעתי… וזו רק דעתי.. דווקא לא ללון ליד טיימס סקוויר.

אפשר להגיע לשם בכל רגע וכל זמן בבוקר או בערב עם סאבווי.

ללינה הייתי בוחרת דווקא מקום זול ושקט יותר שיש לידו סופרמארקט או בתי קפה נחמדים, מכבסה ועוד..

אישית מעדיפה ללון באפר ווסט או אפר איסט. כמובן שקרוב לתחנת רכבת.

פוריה

• אוריליכ
              אוריליכ נערך לאחרונה על ידי

hotel belleclaire

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • דוקטור דו ליטל
                דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

תלוי איפה אתם רוצים לטייל, לא ענית לשאלה
                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • דוקטור דו ליטל
                  דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

איש IT אמר לי פעם שמעולם לא פיטרו מישהו שבחר IBM

אמנם מאז זרם הרבה ביוב בירקון אבל העקרון עדיין נכון.

אנשים בד”כ לא מעמיקים, נמצאים בעיקר ברמת הכותרת, כשהם מזמינים את הלינה אין להם מושג איפה הם יטיילו ולכן לשואלים שאלו הנתונים שלהם כיכר טיימס תהיה תשובה נכונה.

כמו שאמרתי יש אחרים שיש להם מושג הרבה יותר טוב איפה הם ירצו לטייל ומה הם ירצו לעשות, חלקם בגלל שהם אנשים מעמיקים וחלקם בגלל שזהו להם ביקור חוזר ולכן התשובה האוטומטית כנראה תתאים פחות..

אבל הנטיה של אנשים כאלה לשאול “איפה כדאי לי ללון” בלי לתת את הפרטים החשובים פחותה.

• 1
                  • 2
                  • 2 / 2
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון