ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מעהר ארתןר - מפל השטן

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    5
    9
    1670
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sronit
      sronit נערך לאחרונה על ידי

1.האם כדאי לעשות את הנסיעה הלוך חזור למפל השטן מגריימונט? (במסלול שלנו אנחנו נוסעים לאורך החוף המערבי)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • bancko
        bancko נערך לאחרונה על ידי

מעהר ארתןר - מפל השטן
        מפל השטן לא שמעתי אבל אם התכוונת למעבר ארתור "Arthur's Pass" שווה כל רגע!!
        • Kiwi
          Kiwi נערך לאחרונה על ידי

מעהר ארתןר - מפל השטן
          אתם בטוחים שאתם בפורום הנכון ? Smile

מפלי השטן נמצאים בקליפורניה ...

• מפלי השטן
          • שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

אני חושבת שהיא התכוונה ל-devil's punchbowl
            • sronit

שקד, נכון התכוונתי לזה....... מה דעתך?
              שווה את המאמץ להגיע מגריימונט?
              • נעמה רוצה לטייל
                נעמה רוצה לטייל נערך לאחרונה על ידי

המפלים יפים, אבל תלוי בך אם זה שווה לך את הנסיעה
                אנחנו נאלצנו להסתפק בהם אחרי הנסיעה מגריימאוט' כי מזג האויר התחיל להתקדר. הם גבוהים ועצומים ואת יכולה ללכת ממש עד לנקודה שבה את מרגישה את הנתזים של המפל. בקיצור, אי אפשר להגיד עליהם שהם מאכזבים, אבל זה תלוי איזה יחס בין נסיעה לתמורה את מעוניינת לקבל, אף אחד לא יחליט בשבילך אם זה שווה לך את הנסיעה.
                • שקד
                  שקד נערך לאחרונה על ידי

לא הייתי שם, לא יודעת
                  אני אל הייתי שם בכלל אז אני באמת לא יודעת. אבל, אני מאוד מסכימה עם התשובה של נעמה: קודם כל, אני משוכנעת שהמקום לא "מכוער". עוד דבר, חשוב לא פחות - הנאה ממקום לא תלויה באופן ישיר ביופי "אובייקטיבי" של מקום, אפילו לא בשילוב בין יופי ומזג אוויר. אני לא יודעת אם זה טוב או לא, אבל למצב רוח שקמת איתו בבוקר יש לא פחות השפעה על מה תחשבי על מקום מסוים. תקומי עצבנית, מאוד יכול להיות שתשנאי מקום מסוים. זה המצב. לכן, אף אחד לא יחליט בשבילך אם שווה להשקיע שעה וחצי נסיעה בשביל מקום מסוים או לא. אני מתרשמת שאתם קצת קצרים בזמן, ולכן אתם צריכים להחליט, אבל, כמו שכתבתי לך בהודעה קודמת, את לא חייבת להחליט הכל עכשיו. את יכולה גם להגיע, לראות מה מזג האוויר ולפי זה להחליט אם כדאי או לא. זה אפילו יותר חכם מאשר להתקבע על דברים כרגע.
                  בגדול, אין לך דרך להגיע לאזור נלסון וגולדן ביי דרך הפינה הצפון-מערבית של האי. אתם חייבים לחתוך. אפשר דרך ווסטפורט, ואז אתם באמת עוברים קרוב יחסית לנלסון לייקס. אתם יכולים, לחילופין, לעשות יום נהיגה ארוך דרך ארתורס פאס, להגיע חזרה לחוף המזרחי ומשם לעלות צפונה לנלסון וגולדן ביי. לפי הודעות אחרות שלך, אני חושבת שעדיף לך לבחור באפשרות השניה. הנסיעה עצמה עד החוף המזרחי היא יפה מאוד, עם מפל או בלי מפל. זה יאפשר לכם גם להגיע לאזור קאיקורה, אם זה מעניין אותכם. שם גם אפשר לראות לוויתנים וגם זה מקום די יפה לטיולים קצרים וקלילים (למשל טיול צוקים). משם תוכלו להגיע לגולדן ביי. אני לא יודעת אם יש מה להגיע לנלסון לייקס או לא עושים שם מסלול ארוך. זה מקום יפה, אבל המון מקומות הם יפים....
                  • sronit

תודה!!!
                    • נעמה רוצה לטייל
                      נעמה רוצה לטייל נערך לאחרונה על ידי

לגבי מזג אויר -
                      דווקא המפל יכול להיות פיצוי חביב ליום של מזג אויר קצת קודר (אני לא מדברת על מצב של מבול, אלא על מצב שעדיין אפשר להתהלך בחוץ ולא לסבול יותר מדי). סך הכל את לא מנסה לראות נוף דרך ענן שמסתיר אותו.

אני לא מכירה את כל ההתלבטויות הקודמות שלך, אבל אני מסכימה מה ששקד כתבה על Nelson's lakes - אין כל כך מה להגיע לשם אם אתם לא מתכוונים לטרק שם יומיים. זכור לי שהנוף שראינו כשרק ירדנו מהרכב היה מדהים, אבל הוא לבד לא מצדיק נסיעה ארוכה.
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון