כפרים (אשכול תמונות)
-
כפרים (אשכול תמונות)
איזה יופי. כל כך מגוון ומעניין.
טריקו, ראית איך העסק עובד בלי יד מכוונת?
חזרתי עכשיו מהדרום העפוף בענני סופת החול, ראינו ממש דיונות שנוסעות מזרחה. לא יאמן. יותר מאוחר אנסה למצוא תמונות מירדן וכמובן את הכפר "הסתמי" שלנו בלוקסמבורג.
ענת, בטח שזה מעניין. הבנות צילמו, בלי שלחשתי להן מילה, את הבית שלנו וגם את מרכז הכפר. תודה על הכפר רמולוט ואפילו ויאנדן נכנסה פה לאשכול, ולא על ידי
אבי, גם אני תמהתי מהיכן שני הכפרים האחרונים שהעלית.
איריס, חשבתי שהייתם בטיול בבלגיה. הזכרת כמה פעמים את פארק פרדיסו (מופע הנשרים).
נתראה,
זיוה -
כפרים (אשכול תמונות)-בקרואטיה ומונטנגרו שעל המייםנהיו הכפרים לעיירות תיירות.האמת שקשה לקבוע מי הוא כפר או עיירה.
בטוח שפעם כולם היו כפר.
-
כפרים (אשכול תמונות)-בקרואטיה ומונטנגרו שעל המייםזיוה
היינו מעט מאד בבלגיה. רק בריסל ופרדיסו , זהו... יומיים וחצי גיחה מהולנד.
אחותי גרה בזמנו בבלגיה וכשנסענו להולנד קפצנו לבקר אותה והיא הציעה את פרדיסו.
לא הייתי בארדנים וגם לא בברוג' ואני בהחלט מתכננת לחזור לבלגיה.
עכשיו ברור ?
איריס -
כפרים (אשכול תמונות)-בקרואטיה ומונטנגרו שעל המייםיש כפרי דייגים שהיו פעם איים או חצאי איים והיו לעיירות תיירות.
-
כפרים (אשכול תמונות)-בקרואטיה ומונטנגרו שעל המיים
-
תמונות מהכפר "יסוד המעלה"....את התמונות הרגילות אני ואחי צילמנו. את האווירית חבר של אבא לשי צילם עם הטיסן שלו.תראו באיזה מקום יפייפה אני גר...
-
איי סאן חואןאורי - בזכותך נזכרתי בהם.
רבקה
-
עוד קצת תמונות מיסודבית הבוץ נמצא בחצר של סבתא שלי, והמבנה השני הוא הספרייה הישנה שלנו ביסוד המעלה, בתחילת דרכו שימש בית-דואר. כעת משמש כארכיון המושבה. בית הבוץ משמש כמחסן (ושלא יהיו אי הבנות - הוא אף פעם לא שימש למגורים, תמיד היה סוג של מחסן). לפני שנה אבא שלי נזכר שאסף בולים כשהיה קטן. מכיוון שאני אוסף בולים אבא שלי נכנס למחסן ההוא והוציא לי משם שני אלבומים עם בולים יפייפיים, גם מאיראן!! היה מאוד מרגש.
אפרופו, מישהו חשב על לפתוח אשכול אוספים? אם לא, אשמח ליזום אשכול כזה.
-
היי רבקה:בעוונותי, איני יודע איפה זה איי סאן חואן. -
היי רבקה:בעוונותי, איני יודע איפה זה איי סאן חואן.סליחה שלא פירטתי. כיוון שהתמונות ממוחזרות, חשבתי שמיותר.
טוב, איי סאן חואן הם בצפון מערב ארה"ב במדינת וושינגטון לא רחוק מסיאטל.
עומר - איזה כיף לך! אכן מקום מקסים!
רבקה -
עוד קצת תמונות מיסודוודאי, ענת ביקשה קצת להמתין עם צילום אוסף האבנים שלי,עד האשכול המתאים
.לא זוכרת באיזה הקשר סיפרתי אל האבנים שאני סוחבת על הגב מכל מקום
.ביער השחור ביקרנו במערה בדרך לאגם בודנזי ובחנות מזכרות היו אבנים מדהימות ומאובנים במחיר מצחיק.הפעם בעלי לא עמד בפיתוי.האמת עדיין לא צילמתי אותם.תודיע למתי להתכונן?
אמה -
עוד קצת תמונות מיסודאמה???????????????
לא הבנתי כמעט כלום, אבל למה שלא תפתחי אשכול כזה?
רבקה -
עוד קצת תמונות מיסודרבקה, הנה פירוש רש"י:
ענת מבטיחה כבר שנתיים לפתוח אשכול על אוספים ואמה ילדה טובה, מחכה ומחכה... (גם אני
).
מובן שהנגב היה היום אפוף אבק ולא עפוף, למרות שבבוקר אמרתי לבת שלי שעוד מעט נעוף כמו דורותי מקנזס.
איריס, עכשיו ההההההכל ברור
.
ממוחזר, אבל אין מנוס -
בכפר שלנו בלוקסמבורג גרנו ברפת לשעבר, שהוסבה לדירת נופש. הבית בנוי בצורת ח' כדי לגונן על יושביו, אנשים ובעלי חיים, מהרוחות.
-
עוד קצת תמונות מיסודנדמה לי שרבקה כבר הזכירה, שאת רוב הכפרים אנחנו לא מצלמים, כי אנחנו עוברים דרכם בנסיעה. בכל זאת תפסנו טיפונת בעצירות בדרכים.
-
עוד קצת תמונות מיסוד
-
בלגיה
-
עוד קצת תמונות מיסודכפר בהונגריה!!!
צולם בשחור לבן (עוד לא היו מצלמות צבעוניות)
-
עוד קצת תמונות מיסודכן הבית בו נולד סבי וגם אבי.
הכפר נמצא כשישים קילומטר מערבית לבירה בודפשט.
נקרא בשם טינייֱ
-
כפרים (אשכול תמונות)-בקרואטיה ומונטנגרו שעל המייםעוד תמונות מסטון.
-
כפרים (אשכול תמונות)-אירלנדמחוז קלייר, מערב אירלנד
בדרך לצוקי מוהר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות