ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אורן מרום - מילאנו

פורום טיולי משפחות
    20
    29
    5863
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דוקטור דו ליטל
      דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

תיארתי את העובדות, הסברתי את דעתי על העובדות

אין לי בעיה אם הדעה שלך ושל עוד כמה משתתפים אחרת, מצטער שאני לא מיישר קו איתכם, מעולם לא האשימו אותי בעודף קונפורמיזם.

כמו שאמרה רונית פותחת השאלה העובדות ברורות לה, אני חושב שגם ברורות לקוראים הבאים.

לא רואה טעם להמשיך.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • rona.n
        rona.n נערך לאחרונה על ידי

מוסיפה את החוויה שלי אולי תעזור לאחרים.

אנחנו הזמנו טיסה עם איזיג’ט למלפנסה ולא ידעתי אז שיש שם שני טרמינלים.

ההזמנה בוצעה הרבה זמן מראש (דרך אורן), כאשר גיליתי את עניין הטרמינלים, ביקשתי לשנות לטרמינל 2 אבל נמסר לי שמדובר בביצוע הזמנה חדשה ואז המחיר כבר יהיה הרבה פחות טוב.

לא נורא, לקחנו שאטל.

כאשר שכרנו את הרכב שאלתי את הפקידה בדלפק של אויס האם ניתן להחזיר את הרכב בטרמינל 2, היא אמרה שברור ואין בעיה וכך גם עשינו.

החזרנו את הרכב בטרמינל 2 ובחור שהיה במקום חתם לנו על הטופס של אויס.

אחרי 3 ימים כשכבר היינו בארץ קיבלתי מאוויס מייל שעל פי רישומיהם טרם החזרנו את הרכב והם מבקשים לדעת מתי בכוונתינו להחזיר.

עניתי להם מייל מיידית עם צילום האישור וכיתבתי גם את אורן ושרית מרנטלקאר (רק ליידיעתם).

שרית מייד שלחה לאנשים שלה באוויס גם מייל ממנה עם דרישה לבדוק זאת מיידית וליידע שהכל בסדר  והם ענו לה תוך מספר שעות שמדובר בטעות פנימית אצלם.

לא ביקשתי את עזרת אורן ושרית, רק יידעתי אותם, אבל הם מייד נירתמו לבדוק ולעזור מיוזמתם. וזה מאוד עזר להרגיע את הלחץ...

ובכל מקרה, שימו לב כשאתם נוחתים במלפנסה באיזה טרמינל אתם נוחתים ותזמינו מראש בהתאם.

נסיעה טובה,

רונית 

• ענבל01
          ענבל01 נערך לאחרונה על ידי

מסכימה גם מאוד עם ריקי חיים וגמוס וכל מה שאמרו קודם…

• cat76
            cat76 נערך לאחרונה על ידי

חיים, תודה על מה שכתבת ואני גם מסכימה עם מה שריקי כתבה. 

דרך אגב, בהמשך למה שרונית וג’מוס כתבו, אז אני זוכרת באמת שכשביקשתי מאורן הצעה הוא שאל אותי עם מי אני טסה למלפנזה ובאיזה טרמינל נוחתת. הסביר לי שאל-על נוחתת בטרמינל 1 ואיזיג'ט בטרמינל 2 ואמר כי בטרמינל 1 במלפנזה יש יותר חברות השכרה ולכן אפשר למצוא שם לפעמים מחירים יותר טובים בהשוואה לטרמינל של איזיג'ט אבל אם יש לנו טיסה לפנות בוקר או באמצע הלילה אז הוא לא ממליץ כי השאטל בחינם בין הטרמינלים לא נוסע הרבה באמצע לילה וזה פחות טוב לקחת ולהחזיר מטרמינל 1 אם אני טסה מטרמינל 2 עם איזיג'ט וממריאה מוקדם בבוקר. אצלנו אנחנו ישנו בלילה הראשון במלון ליד מלפנזה כי נחתנו מאוחר אז זה לא שינה לנו ולקחנו רכב בבוקר למחרת מטרמינל 1 עם מאג'ורה כי היה אז יותר זול וגם במילא החזרנו אותו בתחנת רכבת במילנו.

קטיה

• sancho
              sancho נערך לאחרונה על ידי

נעזרתי רבות באורן ולמרות שלא תמיד הזמנתי דרכו בסופו של דבר, הוא ידע לתת המלצות ולכוון, והכל בתודעת שירות מעל ומעבר בהשוואה לצה שרגילים.

הטענה שהועלתה שכביכול אחריותו של הסוכן כמו של בעל חנות בארץ, מוגזמת, אינה במקום ולא נכונה.

• דבורה פ
                דבורה פ נערך לאחרונה על ידי

יש לי רק מילים חמות על אורן ושאלה כללית לגבי החזרה

גם אני נעזרתי הרבה באורן ויש לי הרבה מילים טובות להגיד!

אני חושבת שאף סוכן שמבצע עבורך שכירות בתחנת רכבת או בשדה תעופה לא באמת יודע מה מרחק המגרש שבו משאירים את הרכב מהדלפק שבו מבצעים פעולות של קבלה או החזרה.

ניסיתי להיזכר אם אי פעם קיבלנו אישור החזרה של הרכב ולא הצלחתי להיזכר שקיבלנו. ועד עכשיו זה תמיד היה במגרש מסודר ולא בשדה תעופה. ככל שאני זוכרת יש לעובדי חברת ההשכרה מסופון שהם עובדים איתו בזמן ההחזרה והוא לא מדפיס כלום עבור הלקוח. מישהו זוכר משהו אחר?

דבורה

• יונית
                  יונית נערך לאחרונה על ידי

אישור החזרת רכב-לדבורה

יש מקומות שמקבלים באוטמטי

יש מקומות שצריך לבקש

יש מקומות שלא יעזור אם תבקשי-זה כמו לדבר עם הלמפה.

אישית,אני תמיד משתדלת לקבל אישור החזרה תקינה (אם שעת ההחזרה אינה ב”תיבת המפתחות”) כי יש בזה איזשהו סוג של “ביטוח” שלא יטענו בדיעבד שקיבלו רכב עם גג בצבעי סגול צהובwink ואני אצטרך להוכיח שאין לי אחות.

משתדלת-כי לא תמיד מצליחה .

• ריקי 5
                    ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו תמיד מצלמים את האוטו יחד עם האדם שמקבל אותו (זה עם המסופון) או את מי מאתנו שמכניס את המפתחות לתיבת ההחזרה בשעות שאין אדם.

כמובן מצלמים את האוטו מכל צדדיו ואת לוח השעונים עם מד הדלק, הספידומטר והשעה. 

• דבורה פ
                      דבורה פ נערך לאחרונה על ידי

יונית וריקי תודה על ההצעות!

דבורה

• הוזכר על-ידי  הצועד בנעליו הצועד בנעליו 
                      • הוזכר על-ידי  הצועד בנעליו הצועד בנעליו 
                      • 1
                      • 2
                      • 2 / 2
                      • פוסט ראשון