ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ציוד לטיול

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    3
    4606
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שקד12345
      שקד12345 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

רקע קצר אני וחבר שלי טסים לחודש תאילנד, חודש ניו-זילנד וחודשיים אוסטרליה, אנחנו לא בקטע של טרקים ארוכים יותר בקטע של מסלולים יפים וקצרים.

יש לי שתי שאלות

1. איזה תיק לקחת ? מזוודה אני מניחה שלא יהיה חכם לקחת. ואם מוצ’ילה אז כמה ליטרים ?כמה להשקיע? של איזו חברה? האם שווה לקנות יד 2? 
      2. איזה סוג נעליים לקחת ? כמה להשקיע ? איזו חברה הכי טובה? אם אנחנו בתאילנד כדאי לקנות שם ?

תודה רבה לעונים 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • auphyr
        auphyr נערך לאחרונה על ידי

1. למה לא מזוודה ? רוב הזמן היא תהיה בחדר / אוטו / וואטאבר. לוקחים תרמיל קטן יותר לטיולים (תיק יומי של 30 ליטר). אנחנו היינו עם תרמיל של 50+10 כל אחד שנשאר רוב הזמן בחדר / אוטו ולקחנו איתנו תיק גב. במקרים של טרקים ודומה היינו לוקחים תרמיל אחד גדול לשנינו עם מה שצריך. אם תרצי, אגב, אני מוכר אותם (-:
        2. אנחנו קנינו בזמנו נעלי הרים / טרקים מהפשוטות יותר שסגורות עד למעלה ונגד מים. אני לא יכול להגיד שזה היה הכרחי ונעלי ספורט פשוטות לא היו עושות את העבודה. את השיקול האם לקנות בתאילנד תדעו רק שתהיו שמה ותבחנו את איכות הנעל.

אגב, חודש בניו זילנד (אחרי שאתם בתאילנד) נראה לי כמו משהו מאוד לחוץ ודחוס לדעתי. אני לא יודע מה בדיוק מטרת ביקור בכל מדינה אבל אנחנו היינו חודשיים בניו זילנד, חודש באוסטרליה (כאשר היה ברור שלא מדובר ממש בטיול אלא חווית סידני ומלבורן) וחודש בתאילנד.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • keves160
          keves160 נערך לאחרונה על ידי

בחודש בניו זילנד ובלי טרקים ארוכים (כלומר, של יותר מיום), אפשר גם לנסוע עם מזוודה (בהנחה שתשכרו רכב כי בשביל חודש בלבד כדאי לשכור), אם כי לטעמי האישי תרמיל יותר נוח – נכנס בקלות יותר לאוטו, לפעמים יש באכסניה מדרגות, לפעמים צריך ללכת מהאוטו על משטח לא נוח לגלגול וכו'. אבל אני מאלו שגם לאירופה לשבוע לוקחים תרמיל או טרולי קטנטן… אם תחליטו על תרמיל, הכי חשוב שהוא יהיה נוח על הגב, בין אם הוא יד ראשונה או עשירית או מחברה כזו או אחרת. אין תחליף למדידה אישית.

נעליים: אני מאוהדי נעלי הטרקים, אבל אם אתם לא מתכוונים ללכת הרבה, אפשר להסתפק בנעלי ספורט. אם אתם כן הולכים ללכת הרבה (גם אם זה מסלולים יומיים), אוכל לומר מניסיון שמרגישים את ההבדל. אבל גם כאן, חשוב לקנות נעליים נוחות לכם.

להתחיל לחפש בתאילנד נראה לי בזבוז זמן. עדיף לגמור עם זה מראש ולצאת בראש שקט, בלי להתחיל חיפושים, ומה אם אין מידה מתאימה וכו’. יש דברים יותר מעניינים לעשות בתאילנד מלעבור בחנויות נעליים...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון