הנהלת למטייל, זה לא יפה - לכותבי הטיפים והבלוגים
-
הי רחל
אין סיכוי שנפסיק לטייל...
-
לא נפסיק לטייל אבל אולי לא נשקיע זמן בכתיבת ועיצוב בלוגים.
מזה עשרות שנים אני רושמת לעצמי חוויות בטיולים. מאז שיצאתי לפנסיה היה לי פנאי ודיווחתי בהודעות פורום ושמרתי קישורים. לכתוב ולעצב בלוג היה מסובך. כשהמערכת השתכללה, כתבתי. האם יהיה כדאי להמשיך להתאמץ או להמשיך בדרך הקלה של הודעות בצרוף תמונות?
-
יהיה חבל אם יפסיקו לכתוב טיפים , אני באופן אישי נעזרת בהם לא מעט, ומשתדלת לתת גם משלי...
-
הפורומים באתר מלאי משתתפים מלאי ידע ונכונים לעזרה, זה בעצם כוחו של האתר הזה. אני נעזרת בו רבות וחושבת שזו חובתי להחזיר מידע משלי לטובת האחרים שתורמים לי. קל לשכוח שכל הטוב הזה מתקיים תחת כנפיו של אתר מסחרי עם אינטרסים משלו שאינם חופפים בהכרח לאינטרסים של המשתתפים. קבלתי תזכורת לכך כאשר בשרשור לגבי סוג נעלי טיולים מומלצות התערבה מישהי מהנהלת הפורום ובקשה/דרשה לא להמליץ על מותג שאינו נמכר בחנות של למטייל. כפי שציינתי קודם, כוחו של האתר הוא באיכות משתתפיו ואני חושבת ש"למטייל" צריכים להיות מודעים לכך ולשמרם.
-
שלחתי מייל כמתבקש בקשר לשובר שפג תוקפו אבל טרם קיבלתי תשובה.התייחסות. מישהו פה קיבל תשובה?
-
בוקר טוב,
כפי שעידכנתי את כל הפונים במיילים האישיים, הנושא בבדיקה וברגע שתהיה לנו תשובה, כל אחד ואחת יקבל כמובן תשובה והתייחסות אישית.
המשך יום מקסים,
לירון וצוות האתר