שיריון תאריכים
-
אני מסכימה איתך!זה הופך אותי לנעמה?
פסגת הבלמונד מדהימה! הייתי עושה גם מסלול הליכה בגלנורקי: טיפוס על הר אלפרד או על ארנסלאו בורן, כי כל האזור שם פשוט מדהים. הספיקה לי ההליכת בורד ההיא בגלנורקי כדי להיות על סף עילוף
-
אני מסכימה איתך!כן, גלנורקי זה עוד אחד מהמקומות שמזג האויר גרם לי לפספס... היו הרבה פאשלות מזג אויר אצלי. אבל הנה עוד תמונה שצולמה מפסגת בן לומונד המדהימה (התמונה שלך פשוט עשתה לי חשק לעיין בחלק הזה של האלבום!!!)
-
אני וואנקאית בנשמה(וואנקאית = ואנקה זה מבחינתי המקום הכי שווה בנ"ז, ואף ארחיק לכת ואומר: בעולם!)
אבל גלנורקי... יותר יפה ממנה לדעתי.
-
מה יהיה עם התגובות האלו?!מה עם וואנאקה!? מה עם קווינסטאון!? בכל הודעה אני מרגיש כאילו אני צריך להקפיד על האותיות הקטנות בכדי להימנע מתביעות משפטיות...
בהודעה שם החלטתי שהן מספיק קרובות בשביל להיכלל באותו איזור, למרות שהן לא נחשבות פיורדלנד. אם אני כתוב southern lakes כולם יהיו מרוצים יותר?!
והנה, עוד 2 תמונות מבנלמונד.
-
אור, מה זה התמונות האלה?טיפסת ביום מעונן, אתה צריך לחזור ולטפס ביום יפה!
(כמו שאני צריכה לחזור לרוטברן ולטראנאקי ולארתור'ס פאס ומקווה שלא פספסתי עוד פריטים ברשימה הזאת) -
אור, מה זה התמונות האלה?כן כן... וזה עוד אחרי שהתבהר ולפני שיירד מלא מלא גשם.
בכל מקרה, ביום שני אני נוסע לסיבוב שני, אז אני אשתדל לעשות מקצה ב משופר -
מה זה כולם חוזרים לניו זילנד?
ורק אני מסתפקת לי בשבוע בקצ'קר...
אפשר לבוא במזוודה? בתרמיל? בתוך השק"ש? בתוך השק כיווץ של השק"ש? בתוך השקית שתייה?
גם אני רוצה לחזור לניו זילנד!!!! -
כל הכבוד! ד"ש לאן ולואנקה!
-
ביום שני ???טתה נוסע באמצע החורף לניו זילנד ?
אם אתה מרגיש צורך לוותר בגלל תנאי מזג אויר לא טובים, אתה יודע את האימייל שלי, אני בטוח שנטע תסלח לי (אלכ...למדרגות של המטוס אני לא אגיע חי) -
עמית, קודם תצטרך לנהל איתי דו קרב!!! -
לגבי האייבל טזמןאת האייבל טזמן אנחנו הזמנו יומיים לפני ולא הייתה בעיה וזה היה בסוף ינואר-תחילת פברואר. מה שכן צריל לקחת בחשבון באייבל טזמן זה את זמני הגאות והשפל כי יש שם שני מעברים שבהם תיאורית אמורים לעבור רק כשהם בשפל.האמת שיש שלושה אבל אחד אפשר לעקוף. אחד מהם הוא לחלוטין בלתי עביר בזמן של גאות מלאה ועוד אחד זה משתנה ואפשר לעקוף חלקית.(אנחנו נגיד עברנו בתוך המים שבדיעבד הגיעו לנו עד מעל המותניים..לא נעים ללכת ככה אחרי זה). מה שצריך לשים לב זה שבגלל הגאות והשפל זה מגביל את השעות שבהן אפשר בגלל לצאת למסלול באותו היום ומגביל גם את השעה שבה תסיימו את המסלול ומכיוון שצריך אוטובוס כדי לחזור משם זה בעייתי.
לגבי הרוטברן והקפלר- הגענו לאיזור באמצע-סוף פברואר ולא הייתה בעיית מקומות היסטרית.ברוטברן היה פחות גמיש אבל הקפלר היה ממש ממש גמיש. ואגב,היו הרבה תאריכיפ בהם התבטל מקום או שניים במילפורד כשהיינו שם,פשוט אנחנו היינו 3... -
תודה לכולםהרבה חומר יש פה. אני ישב עם מפה ויתחיל לראות איפה מתחילים ונגמרים כל הטראקים\מסלולי יום שהעלתם.
לפי המלצה ישנה שנתנו לי בפורום - אני יבלה בערך חודשיים ושבוע באיי הדרומי, ועוד שלושה שבועות בצפוני. מה שאומר שנראה לי הגיוני שאני יקח שלושה שבועות מקרייסצורץ למליפורד - מה שישאיר לי חודש וחצי להעלות מהמילפורד לאזור נלסון (תקנו אותי אם אני טועה).
תודה לאור, המכשפה ועינת.
תעשה חיים אור
-
תודה לכולםאגב, בהמשך לפניקת "מחר נפתחת ההרשמה!", יצא לי לראות שיש כל מני בקתות במילפורד? איזה אנחנו רוצים לקחת? בהנחה שאנחנו זוג לא מפונק, אבל כן הבנתי ממה שסיפרתם שיש בקתות שהנוף בהם יותר מרשים.
איכשהו מכל השירשור הזה הגעתי למסקנה שחודשים לאי הדרומי זה מעט מדי.
חודש מקרייסצורץ לאזור מילפור (כולל קנית רכב), משאיר לנו רק חודש לעשות את כל אז Fiordland ואת כל האזור הצפוני שאמור להיות גם נחמד מאוד :S
כבר עכשיו מרגיש לי צפוף
-
ברור שחודשיים זה מעט מידיהדעה שלי היא שצריך מינימום 5 חודשים לטיול בניו זילנד.
אבל זו אני.....
במילפורד יש 3 בקתות, ואתה צריך לישון בכל אחת מהן לפי הסדר. אין פה עניין של בחירה... (רק בחירת תאריכים) -
ברור שחודשיים זה מעט מידיאלף, זה שלושה חודשים בניו זילנד!
פשוט אני חייב לפחות שלושה שבועות בצפוני. מה שמשאיר לי רק חודשיים בדרומי.
אבל הויזה פתוחה, מי יודע לאן יקחו אותנו שבלי האפר
בקיצר, נראה לי אני סוגר ב 23 בינואר את המילפורד. זה יתן לי בדיוק חודש לקנות רכב, ולנסוע מקרייסצורץ למילפורד. אם נגיע מוקדם, אני מניח שפשוט נשרוף טיולי יום באזור המילפורד (ואני מניח שיש כאלו?
) -
ברור שחודשיים זה מעט מידי"The DOC Online Booking System is temporarily unavailable due to the opening of the Milford, Routeburn and Kepler tracks."
כיף. כנראה היו יותר מדי קריאות והאתר נפל. ועוד לא הצלחתי לשריין תאריך
עסק משתלם ה - "טבע" הזה. -
כן, כיף כיףועד שהאתר התחיל לזוז, הכרטיס אשראי שלי לא משתף פעולה
ננסה שוב מחר בבוקר... -
ברור שחודשיים זה מעט מידיבשעה טובה ומוצלחת יש תאריך.
יצא קצת יותר יקר ממה שחשבתי (זה מה שקורה שיש לך ספר Lonely Planet מלפני שנתיים
). כ 205$ למטייל.
כולל את הנסיעת אוטובוס מ - Te Anau ל Te Anau Down, השייט לתחילת המסלול, והסירה מ Sandfly Point למילפורד סאונד.
אני ישאיר את החזרה מ Milford Sound בחזרה ל Te Anau ליד הגורל (טראמפים). -
מזל טוב!
והתכוונת ל-250$, כן? לא 205... -
נרשמתי גם!ל-22. חשבתי שנעשה מסיבה, אבל ב-23 כבר נגמרה (!) התחבורה למילפורד בבוקר, ואיך אטפס לדור פאס אם אגיע בצהריים?
שלא לדבר על ה-21 שאין יותר מקום בבקתות! מה נסגר?? נפתחה ההרשמה רק לפני 9 שעות!