ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

האי הצפוני בסוף העונה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    2
    2
    554
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dolevamir
      dolevamir נערך לאחרונה על ידי

שוב שלום,

בתכנון שלנו אנחנו צפויים להגיע לאי הצפוני באפריל-מאי. האם נוכל להמשיך ולטייל שם? לעשות טרקים? לחוות את הטונגרירו כמו שצריך? לבקר את החופים הצפוניים בקייפ ריינגה? אשמח למידע על המצב באי בעונה הזו.

בנוסף - חשבנו אולי להאריך את הטיול ולטוס לפיג'י או איי קוק בסוף מאי, תחילת יוני. האם מבחינת מזג אוויר זה מסתדר, או שכדאי לחשוב על יעד אחר? (המלצות יתקבלו בברכה..)

תודה!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המכשפה מהקסקייד סאדל
        המכשפה מהקסקייד סאדל נערך לאחרונה על ידי

אפריל - מאי
        סבבה לגמרי באי הצפוני.
        אני עשיתי את הטונגרירו בתחילת מאי, ולא רק שהיה אחלה מזג אוויר (יחסית ליום שעשיתי אותו, יום אח"כ כבר היה משהו אחר...), כמויות האנשים יורדות באופן דרסטי.

אני מעולם לא ראיתי כל כך הרבה אנשים בטרק, וזה היה במאי.
        אני לא רוצה לדעת מה הולך בטונגרירו בינואר...

גם בדיונות חול שיש ליד קייפ ריאנגה, בקיץ הכל מפוצץ, במאי טיילתי עם שני חברים והיינו רק שלושתינו. היה כיף לאללה.

חוץ מהטונגרירו (הטרק המלא של הנורת' סירקיט), עשינו גם את טרק וואיקרמואנה שהיה בסדר גמור, והבחור שטיילתי איתו עשה בתחילת מאי טרק בטרנקי ואמר שהיה נהדר.

אתה יודע, מזג אוויר הוא מאד הפכפך כל הזמן, בעיקר באזור של הרי הגעש, אבל אפריל - מאי יחסית יציבים. אבל תיקח בחשבון שהרבה יותר קר... אני קפאתי בשק"ש שלי, ובסוף ישנתי בשניים. אבל נראה לי שזה גם נבע מהפיכתי לצמחונית בעל כורחי (כי טיילתי עם צמחונית. למרות שבסופו של דבר נשארתי בצמחונות Smile)

לגבי פיג'י ואיי קוק, מאי ויוני זה אחלה זמן לביקור (ממאי עד אוקטובר זו העונה היבשה). עד אפריל יש גשמים וסיקלונים וכל מיני דברים מעניינים...
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון