ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה למערב ארצות הברית

פורום צפון אמריקה
    6
    12
    2773
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yaelt28
      yaelt28 נערך לאחרונה על ידי

אשמח למידע , אם למישהו יש.  אם מזמינים מהארץ טיסה ללאס וגאס עם יונייטד. יש קונקשיין בניו יורק:

1.האם המזוודות עוברות לבד או בגלל שזו טיסת פנים אני צריכה לאסוף את המזוודות ולהעביר אותן לטיסה הבאה

2.בהנתן האפשרות שאני אצטרך להעביר את המזוודות פלוס לעבור ביקורת דרכונים וויזה (כי נכנסתי לארצות הברית), האם שעתיים קונקשיין יספיקו או שזה הימור?

תודה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

(1) המזוודות יתוייגו מת״א עד לאס-וגאס אבל תאלצי לאסוף אותן בניוארק כדי לעבור איתן מכס בכניסה לארה״ב. תמיד צריך לאסוף את המזוודות בכניסה לארה״ב. בגלל התיוג עד לאס-וגאס תוכלי למסור אותן מחדש לאחר המעבר במכס ולא תצטרכי באמת לצאת ולבצע צ׳ק-אין מלא לטיסה הפנימית.

(2) שעתיים זה גבולי בניוארק (EWR). בדר״כ זה מספיק אבל עדיף לקחת קצת יותר זמן כמרווח ביטחון. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • דוקטור דו ליטל
          דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

1. מזוודות בחניית ביניים מטיסה בין לאומית בשום חברה לא עוברות לבד

את צריכה לאסוף את המזוודה שלך ולהעביר אותה לטיסה הבאה. זו נקודה מרוכזת לכל הטיסות, לא דלפק צ’ק אין לטיסה שלך.

1. לטעמי שעתיים די גבולי. אם הכל מתקתק אז יספיק אבל אם המזוודה לא תצא בין הראשונות + עיכוב בביטחון יכול לגרום לך לפספס טיסה.

השאלה מה קורה אם מתפספסת הטיסה.

אם שני הלגים נרכשו ככרטיס אחד ויש עוד טיסות בזמן סביר באותו יום אני הייתי לוקח את הסיכון. מכסימום עולה על הטיסה הבאה.

אם כל לג נרכש לחוד אז לא הייתי לוקח צ’אנס.

את צריכה להחליט לעצמך מה מדיניות הסיכונים שאת מוכנה לקחת

• yaelt28

זה החשש שלי. בגלל זה אני שוקלת (כי לא מצאתי טיסות יותר נוחות) פשוט לטוס ללוס אנגלס ומשם לקחת רכב לוגאס או טיסת פנים. פשוט זה סתם טרטור. 

• yaelt28

תגובה

אני עם ילדים קטנים. לא יכולה לקחת סיכון של עיכוב של שעות בשדה תעופה

• עמיחי13
                עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

הניסיון שלי בטיסות של יונייטד לוגאס: הטיסה נוחתת לפנות בוקר מוקדם בניו ארק. צריך לחכות עד חצי שעה במטוס עד שיפתחו את המכס. אבל כאשר פותחים – הכל מתקתק די מהר וסביר מאוד להניח שתספיקו לטיסה. גם אם לחוצים – אפשר לעבור בביטחון במסלול המהיר (בכניסה יוודאו שיש לכם קונקשן קצר).

ניו ארק זה האב של יונייטד. יש להם המון טיסות יוצאות כל הזמן, גם לווגאב. גם במקרה הלא סביר שתפספסו את הקונקשן (כי יש סיכוי קטן) – ימצאו לכם בקלות טיסה אחרת בהמשך היום.

• דוקטור דו ליטל

במקרה כזה אולי לא כדאי להסתכן בגלל הושבה

אם תפספסו את הטיסה המקורית בטיסה הבאה יושיבו אתכם איפה שיש מקום והסיכוי שיהיו 3 כיסאות סמוכים פנויים קטן.

ההתניידות עם ילדים קטנים איטית יותר מאשר נוסע בודד או זוג מבוגרים.

במקומך הייתי לוקח 3 שעות לפחות.

• limi14
                    limi14 נערך לאחרונה על ידי

אולי שווה לשקול לטוס עם קונקשיין דרך אירופה, קצת פחות טרטור.

• אנשיםטובים
                      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

בואו לא נעשה מזה יותר מדי

האם שעתיים זה מספיק? ברוב המוחלט של המקרים כן. האם באופן אישי הייתי מעדיף שעתיים וחצי? כן. האם הייתי מעדיף 5 שעות? סביר שלא.

אבל צריך להבין מה בדיוק ההרכב והנסיבות.

מה זה “אני עם ילדים קטנים”

אם מדובר על אמא עם 3 ילדים בני שנה, שנתיים ושלוש, מן הסתם ההתנהלות של כולם יותר איטית ולכן גם הקונקשין יקח יותר זמן.

אבל אם מדובר על אמא וגם אבא עם שלושה ילדים בני 3, 5 ו-7, אז זה כבר לא כל כך דרמטי ולא אמורה להיות בעיה דרמטית להספיק קונקשין של שעתיים.

• yaelt28

אני מעדיפה דרך אירופה אבל הטיסה שמצאתי עם קונקשיין של 5 שעות. השאלה מה עדיף למרוח 5 שעות או להסתכן בשעתיים

• yaelt28

אני עם שלושה והקטן בן שנה. החשש שלי שהטיסה הראשונה תתעכב; ואז אפספס את השניה. 

• דוקטור דו ליטל

לדעתי את צריכה לשאול את עצמך מה משמעות הסיכון מבחינתך

ראשית אפשר גם לפספס קונקשן באירופה, לא רק בארה”ב ובד”כ המשמעות של פספוס קונקשן באירופה לדעתי יותר כבדה.

נתון שחסר לך הוא מה הקונקשן האחר האפשרי. שתשקלי אותו מול הסיכון של פספוס טיסת המשך.

הרי התשובה תהיה שונה אם הוא שלוש וחצי שעות או עשר שעות.

נראה לי שעד שלא תהיה תשובה אנחנו די טוחנים מים.

ואת צריכה לשאול את עצמך אם תמורת הרווח של פרק הזמן הבלתי ידוע בקונקשן יותר ארוך שווה לך להסתכן בפספוס הטיסה ולמשל הושבה בנפרד בטיסת ההמשך.

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון