למי יש יום הולדת היום?
-
היי ענת,
הי נילי!
היה טעים......
דווקא דיברנו עלייך. פעם הבאה, צריך לקבוע, נראה לי.
שינה.... אני מתה על שינה!!!!!!!!!!
-
אלונה
-
לנילי,תודה על קבלת הפנים האישית,
וגם על העוגות - מצטערת שזללתי כמו חזיר חולה שפעת, רק בעולם הוירטואלי אני יכולה להרשות לעצמי כאלה חטאים
נעה -
לנילי,נעה,
עכשיו באמת הרסת אותי...
שיהיה לבריאות!
נילי -
למי יש יום הולדת היום?אוי, יכול להיות שכבר פיספסתי את ההזמנה לעוגה וקפה?
בכל אופן, אם לא מאוחר אני אצטרף לטסטר צ'ויס חזק ואם אפשר ביס קטנטן מכל אחת מהעוגות (במיוחד עוגת הגבינה עם הפירורים
)?
(הפעם הלשון יוצאת כדי ללקק את הפירורים..
).
עפרה -
לנילי וכל הבנות שחיסלו את האוכל במסיבה... מאורןנילי,
מסיבה עם המון בנות זה אומר שלא נשאר לי מה לאכול??...
מסתובבות שמועות שהעוגות שלך טובות.. בטח לא נשאר כלום, אה? בירה לפחות נשאר? אני לא צריך הרבה, את יודעת..
קודם כל, ראיתי שכשהגבת לברכה שלי, פתחת עם המילים: "נו שויין,..". כלומר, נאנחת קשות ואז כתבת את מה שכתבת.. מבטיח בפעם הבאה להשתדל קצת יותר ולנסות להיות פחות לקוני..
לאונת ,
אני שמח שאת עוקבת אחרי.. סוף סוף למישהו אכפת ממני והוא שם לב איפה אני, מה אני עושה, עם מי ומתי.. זה נשמע משפט מסתורי אבל האמת כמו תמיד הרבה יותר פשוטה ומשעממת...
... את מוזמנת להמשיך ולעקוב.. דרך אגב, בהקשר לברכה לנילי, זה סתם היה משהו קצר ולקוני.. תארי לך מה קורה כשאני מברך מישהו שבאמת יקר לליבי?????..(אח, חיסול חשבונות עם נילי שלא השאירה לי אוכל ושתיה ונאנחה קשות ועוד לא בשפה שאני שולט בה..
יש כאלה שהתחילו לקרוא את הברכה בגיל 40 וחודש לפני 41 סיימו...
..
נילי יקרה, סתם, סתם, סתאאאם. את יודעת כמה את יקרה לליבי!!!... ואם צריך להוכיח זאת שוב, אמרי זאת ואשב כל הלילה ואוכיח זאת באותות ובמופתים (אם כי אז יהיה לך עסק עם אלה..
ענת,
האמת, אין כמו המסיבות של נילי... חוגגים יום הולדת ומרוב שמחה נזכרים ביום הנישואין ובכל מיני שידולים ושכנועים שעשינו לפני שנים.. אז ככה, גם אצלנו הצד היפה, החכם והמוכשר הוא זה שהציע נישואין לצד הפחות יפה, חגם ומוכשר..
אולי זה קשור לכך שהצד החכם חזר בדיוק מחדר כושר עם האאוטפיט המתאים להצעת נישואין?...
ישר אמרתי לה כן.. שלא תתחרט, שלא תקלוט לאן הוביל אותה עודף אדרנלין ובגד גוף מחמיא.. החמיא לי..
... אלה טוענת שאם לא הייתה לי מציעה לי נישואין זה לא היה קורה.. אני טוען שהיא זיהתה איזה יהלום גולמי נדיר מסתתר מאחורי הגולם...
.. כנראה שאנחנו הגברים קצת פלגמטים והססנים.. עפרה, ענת ונילי ושירלי, אתן מכירות אותי כאן לא מהיום ואתן יודעות שאני תמיד בעד המין החזק...
אלונה, עד בולגריה??? או שהיה צריך הרבה זמן לשכנע או שחיפשת מקום שאין להימלט ממנו... באמת ראיתי בחלומי גבר רץ לו בהרי הרילה שם...
.. כל הכבוד לך על ההחלטיות ועל כך שזיהית את העיתוי המתאים להכרזת הנישואין..
..עוד לא ברכתי אותך באשכול הנסיעה שלך.. מתי זה? יש לי כמה מילים להחליף איתך בנושא..
שירלי, הבעיה היא לא עם חוסר שינה או עם שעות שינה מועטות. הבעיה שאני לא מגיע בכלל למצב של שינה...
נועה (אקס סקטולנד) יקרה, תני לעצמך ליהנות גם בעולם האמיתי... ואני מתכוון גם לאוכל, אבל לא דיברתי על חטאים.. כלומר, אני בעד ליהנות מהכל אבל מבלי לחטוא...
שוב ברחה לי התפלמסות... טוב, זה כי נילי סוף סוף זכרה להגיש את היין אחרי הבירה.. אז אלף, אני משאיר לך עוגה, קרואסונים וגם.. בירה..או אולי יין?... בקיצור, תהני במסיבה..
ואחרונה חביבה ויקרה, עפרה... מזכירת הפורום שהיא הרבה יותר מזה..
.. נשים, נשים והיחידה שעלתה על הקונספירציה האמיתית שמנעה מנילי להגיב לילה של ערב של יום שלם, כן, ט"ו באב, יום הולדת, מסעדות... רק עפרה קלטה מה היה שם באמת.. אבל היא, היא דיסקרטית.. אין מצב שתספר..
ובטח לא השאירה לי פירורים מהעוגה..
ואחרי כל זה, נילי יקרה, הכי חשוב באמת: אושר, אהבה, בריאות, הגשמה עצמית והנאות קטנות... זו מתנת יום ההולדת שלי אלייך (התימנים האלה קמצנים, רק מילים.. מזל שאלה עם הצד המולדבי-רוסי שלה אחראית על המתנות בבית...
קשקשתי מספיק, הגיע הזמן לעבוד..
אורן -
אורן יקירי,
מה אתה אומר שניכנס לאוטו וניסע לראות אם השאירו לנו את הפירורים של עוגת הגבינה? אתה חושב שיש סיכוי שנשאר משהו?
תגיד, מה יהיה איתך? בכל פעם שאני חושבת שזהו - אתה כותב עוד משהו קטנטן (ממש פיצי) ומצחיק עוד יותר
שרק נמשיך לצחוק.... (אפשר גם כל הדרך לבנק. לא יזיק).
לילה טוב,
עפרה -
אורן יקירי,יקירתי, האם ייתכן שאסרב להצעה כזו מפתה בשעה כזו מאוחרת כשבכל הבתים הנורמליים כל הילדים כבר ישנים ואצלי 50% עושים את עצמם ו- 50% לא מנסים אפילו????.....
התשובה היא: כן, כן וכן... הערתי את אלה ואמרתי לה שאני נוסע עם עפרה לנילי לחפש פירורים מתחת לעוגה... אמרה לי שבדרך אזרוק את הזבל ושאשאיר לה משהו מהבירה שבטח אשתה אצל נילי, שיהיה משהו שירטיב לה את הקרואסון של הבוקר... היתה לי ברירה? אמרתי גם לה כן... אני יותר מדי חיובי, פשוט בחור חיובי..
צריך לתקן את דרכיי..
אפרופו קרואסון, בישראל יש נטיה לקרוא לקרואסון בשם הלבבי משהו "קוראסון"...שזה לב בספרדית לעומת דבר המאפה הצרפתי.. ואני שנים מחרים בעל בתי מאפה וקונדיטוריות שרושמים בגדול כמה עולה קילו קוראסונים.. ענין עקרוני.. קצת כבוד למקצוע שלהם..
טוב, כהרגלי, עברתי נושא.. הכל בגלל נועה X סקוטלנד והחטאים הוירטואליים והקרואסנים... פתח לי את התאבון
נשבע לך שאני מנסה תמיד לכתוב משהו קצר, אבל מהנהלת הפורום הם משלמים לי פר מילה ופר אייקונים שאני מכניס.. לא באמת חשבת שאני נוטה להאריך סתם, נכון????
רגע, עמרי ועמית קוראים לי..חזרתי...
תגידי, ראית פעם אנשים צוחקים בדרך אל הבנק? אני מכיר כאלה ששואלים אם ראית פעם אנשים צוחקים???.. אבל די למלנכוליות...
.. בקיצור, אין אנשים שצוחקים בדרך אל הבנק.. ממה יצחקו? מהפגישה עם המינוס? מהתזכורת של המשכנתא??... מהתור שתמיד יש ומזה שאי אפשר לדבר אף פעם עם אף אחד בטלפון? (עאלק בנקאות פרטית..לקוח מועדף.. אצל אמא שלי אני לקוח מועדף, לפעמים, כשהנכדים אינם ויתר הילדים והאחיות... טוב, גם אצלה כבר לא מועדף..
).
בכל מקרה, אני בעד להמשיך ולצחוק...
ואפרופו אלה שהמציאו את הסלוגן על ההם שצוחקים בדרך אל הבנק, אני מחכה כבר שנים כמו אהבל שהם יתקשרו..
וכמו שמאיר אריאל כתב: תכנסי כבר לאוטו וניסע..
אורן -
אורן יקירי,
תגיד, הם משלמים לך גם על התגובות שאתה מקבל? אם-כן, תענה לי מיד, כל עוד אפשר לתקן ואכניס עוד כמה רגשונים... כי המילים כבר נגמרו לי
חשבתי שאם לא תהיה עוגה ולא יהיו פירורים תמיד אפשר לעצור באסא לאיזה סטייק עסיסי. אה??!??
תגיד, תימני אוהב סושי? אם כן שמעתי שבימי שלישי יש בוויצמן 22 ערבי סושי... חבל על הזמן.
בקשר לצחוק בדרך אל הבנק - אם האנשים באמת היו צוחקים בדרך אל הבנק אז מה היה האיחול פה? אה..?!?
אפרופו קוראסון - אני נחרדת בכל פעם שאני שומעת: "איזה דג תרצי? סלומון?"
בקשר לעמרי ועמית.. תשלח אותם אליי לשבוע ותראה...
ועכשיו באמת... לילה טוב,
עפרה -
אורן יקירי,הם משלמים, אבל שוטף פלוס 90... לא משהו וגם בבאטים תאילנדים ולכי סעי לערבה, תמצאי שני תאילנדים ותשכנעי אותם להמיר את זה לשקלים..
.
נעצור באסא אבל זה יהיה חימום לסטייקים ב"מו ומו" ברחובות... אין עליהם.. מאחר ומזמן אינני עם גזרת הדוגמן שאפיינה אותי בשנות התשעים (עאלק) אין לי כל בעיה לאכול סטייק כמנה ראשונה באסא ולעבור למנה העיקרית ב"מו ומו"...את מכירה עוד ילד בן 13, שכשהמלצר מציע סטייק, הוא שואל אותו כמה גרם הסטייק ובאיזה חלק מדובר...
... ואחרי זה עובר לסטייק של אבא שלו??? טוב שנותנים סכין עם להב משונן... זה לא לחתוך את הסטייק, זה להגן עליו.. מפני טורפים צעירים....
גם אני שמעתי משהו על ערבי הסושי בוויצמן 22.... נדמה לי שאפילו ראיתי את עצמי שם אתמול, אבל בגלל שהיה להם מבצע של קוקטייל שני חינם.. אני כבר לא זוכר אם זה היה או לא היה..
.. עוד פעם להעיר את אלה ולשאול אותה???.... היא תרצה (שוב) סושי וקוקטיילים...
והילדים יחסלו הכל ולא ישאירו לי (שוב) כלום..
יקירתי, לגבי עמרי ועמית... מדובר בעסקת חבילה, או כמו שאני אומר להורים שלי: אם אתם רוצים לעזור קחו גם את עפרי ועידו...שארבעתם יישנו אצלכם.. שניים לא עוזר, סתם יהיה משעמם לשני האחרים ולא יהיה להם עם מי לריב...
...
בקיצור, באיזה יום נוח לך שהם יגיעו? ארבעתם? שבוע אמרת??? אני מתערב שאחרי 26 דקות ו- 17 שניות את מתייצבת בחזרה עם הפקדון..
שנתערב????...
לילה טוב,
אורן
-
אורן יקירי,בדיוק היום קראתי בעיתון על עו"ד (שלא אציין את שמו מחשש לתביעה מצידו) שחמד לצון
ובעת ביקור בשוק בראשל"צ לקח סכין מאחד הדוכנים ובצחוק (
) זרק אותו לעבר הדוכן השכן... אבל מה? הסכין פיספס את הדוכן ופגע במצחה של תינוקת בת שנה וחצי שישבה בעגלה שלה.
אז תגיד לעמרי שיזהר עם הסכינים. אה?!?
ובקשר לעמרי, עמית, עדו ועפרי - אתה ממש, אבל ממש לא מפחיד אותי.
נראה אותך מביא אותם אליי לשבוע!.
לילה טוב כבר אמרנו.. לא?!?
עפרה
-
אורן יקירי,
שבוע, סגרנו!!
הסכין אצלי, לא אצל עמרי... אני מגן על הסטייק שלי...
לילה טוב..
אורן -
מזל טוב לנילימה פה קורה פה ? שבוע אני לא נמצאת פה ומשפצים את הבית?
לקח לי רגע לקלוט לאן נכנסתי
ועכשיו למטרה לשמה התכנסנו-
נילי היקרה
מזל טוב ענקי גם ממני.
אמנם באיחור , אבל יש נסיבות מקלות
שתהיה לך השנה הכי טובה שיכולה להיות.
ד"ש לכולם ממני. אני רואה שאתם חוגגים כאן יפה מאד בהעדרי.
בשבוע האחרון טיילנו בלאס וגאס , יוסמיטי והיום הגענו לסן פרנציסקו.
עוד שבוע לחזרה הביתה.
מתחילים להרגיש את הסוף. הטיול נהדר אבל מעייף מאד.
להתראות
איריס
-
אורן
איזה מזל שהבעל שלי לא נכנס לפורום
-
20 שנה !!!נילי כלת השמחה ושאר המתהוללים בוקר טוב
אני רואה שפתחנו שולחן אתמול . .
ואם כבר מדברים על 20 שנה
גם לי יהיו 20 שנות נישואין בשנה הבאה
כל הזמן חושב לעצמי מה לעשות ?
האם לצאת לסיבוב בטוסקנה ולקנח בשייט תענוגות מרומא ?
האם פריס ? או לנסוע לדוד סם להוואי (שם עדיין לא הייתי)
או ברזיל + ארגנטינה
אח-אח- אח
החלטות קשות
יש הצעות לרומנטיים שבינינו
נ.ב
כרגיל אני צריך להפתיע
ענתי (סוכנת מתחילה) - יש הצעות ?
יואל -
מזל טוב לניליאיריס בוקר טוב
בקשה - שקית קטנה של שרימסים מטוגנים מ- Fishermans Wharf לנילי
תודה -
מחאה קולנית על הבוקר
מה זה? אני קמה בבוקר, זוחלת למטבח הוירטואלי של נילי ומה אני רואה? אורן זרוק עם בקבוק בירה ביד, יואל מכוסה במפת העולם, עפרה עם שאריות של סטייק מאסא וחיוך של אושר על הפנים, נעה עטופה בפירורים ולידה שלוש תבניות ריקות. מתי הספקתם? איך זה קרה שאני לא השתתפתי בזלילה הגדולה?
מוגשת בזאת מחאתי הרשמית. יכולתם להעיר אותי, להגיד "בואי, מותק, תאכלי משהו". אבל לא, לבד, התכנסתם לכם במטבח של נילי וגמרתם את האוכל ואז אורן גמר גם את הבירה והיין. הכי כואב לי שעפרה גמרה את הסטייקים. איך עצוב! אבל אם נילי תכין פנקייק על הבוקר, ותרשה לי לעשן בחצר אני מוכנה לסלוח לכוווולם! נילי? פנקייק? קצת?
אגב, אורן, ברחתי עד בולגריה כי זה היה הכי רחוק שאפשר מנציגי הקב"ה עלי אדמות. כן, אני יש לי עקרונות
אלונה -
מחאה קולנית על הבוקראלונה - כבר אמרתי שאת מוצאת חן בעיניי????
אורן - מכירה אותך מזמן, אבל הלילה חירטטת ללא הכרה......... כמות המילים כאן גדשה את הסאה...
ומשהו בשביל אורחים מזדמנים? שקיות הפתעה??? כלום!
יומולדת סגורה
מטבחון במלוא מובן המילה!
רבקה -
מחאה קולנית על הבוקררבקה'לה זה כל כך הדדי, בואי, עזבי אותם, הזללנים מהמטבח של נילי, נלך לשתות לנו קפה לבד ולרכל עליהם
אלונה -
מחאה קולנית על הבוקראלונה,
לקפה גמני באה. עזבי אותך מעוגות, המפגש מתקרב, צריך לשמור על הגיזרה