ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לניו זילנד

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    3
    1711
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • freebird5
      freebird5 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אני רוצה לתכנן טיול לניו זילנד בין ינואר למרץ, רק אני ואשתי, משך 3 שבועות/חודש. מתלבט אם לתכנן טיול עצמאי או לקחת מדריך/נהג מקומי .

האם יש המלצות לחברה שעוזרת בתכנון טיול כזה? למדריך?

בתודה,

אבי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

מה ההתלבטות? טיול בניו זילנד לא שונה מטיול באנגליה או בסקוטלנד חוץ מזה שהטיסה יותר ארוכה ויותר יקרה. זו מדינה מערבית לחלוטין והיא לא מצריכה היערכות מיוחדת. רק נוהגים הפוך, זה הכל.

• doitchmoti
          doitchmoti נערך לאחרונה על ידי

הי

לי היתה התלבטות בנושא הזה ושאלתי את אותה שאלה לפני כשבועיים. אם ההתלבטות לקחת מדריך/ נהג הינה בגלל הנהיגה ההפוכה. אז הרגיעו אותי מאד במספר אתרים ששאלתי. אופציה של מדריך נהג מקומי בניו זילנד הינה יקרה מאד בעיקר כאשר מדובר על טיול זוגי. לכן המלצתי הינה לארגן את הטיול של עצמך. אגב פנו אלי אנשים מאתרים שונים המוכנים שניפגש ולעזור בבניית תכנית הטיול. אם בכל זאת תחליט לשכור רכב תשכיר רכב אוטומטי זה יעזור לך מאד. יש גם המון חומר באתרים השונים לגבי הצעות מסלולים. ממליץ לכם לקרוא. ואחרי שיהיה לך מסלול. תפרסם בפורומים השונים. ואני בטוח שישמחו ליעץ לך לגבי תכנון המסלול.

ישנה אופציה נוספת טיול מאורגן. או שייט מסידני לניו זילנד שזה לדעתי לא מומלץ מכיוון שזה קרוז אבל הנך רואה רק מקומות שיש בהם ערי נמל. אם אתה מתעניין בקרוז לניו זילנד הנך יכול לקרוא זאת באתר של סיגלית בר.

טיול נעים ובהצלחה

מרדכי 

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון