ויזה לאוסטרליה - שאלות
-
הי, לאחר בדיקת המחירים החלטתי למלא בעצמי את הויזות דרך האינטרנט. שוחחתי עם החברה שמטפלת בויזות ולאחר הנחה זה היה עולה 200 ש”ח לאדם ז”א סה”כ 1000 ש”ח. נראה לי מוגזם.
הכנתי את כל המסמכים פרט לתעודות שיחרור מהצבא שהם מבקשים לצרף. אנחנו לא מוצאים אותם. יש אפשרות לפנות לקונסוליה בעניין? כרגע אני גם לא מוצאת איפה להוציא העתקים ולא יודעת כמה זמן זה ייקח.
מכיוון שעדיין לא שלחתי את הויזות בגלל תעודות השיחרור האם בכל אופן כדאי לפנות דרך המשרד המתווך ואולי דרכם לא יבקשו את המסמכים האלה?
והאם אם אגיש עצמאית זה ייקח יותר זמן מאשר אם אגיש דרך המשרד המתווך?
תודה
-
דרישה זו דרישה. כשאלו דרישות המינימום להוצאת ויזה אוסטרלית זה לא משנה אם תגישי דרך סוכנות או עצמאית – מה שחייבים לצרף זהה בשתי הדרכים, כך שאת צריכה להשיג את כל התעודות שהם מבקשים.שימי לב שהדרישה להעתק תעודת שחרור היא לבני 18-25 בלבד.
האם לפנות לקונסוליה לגבי התעודה החסרה? לדעתי אלא אם מדובר בעניין שלא סובל דיחוי, של חיים ומוות, חייבים ויזה עכשיו ומיד, הם לא יתגמשו. יש חוקים, ואלו דרישות המינימום לקבלת ויזה. הניחוש שלי שהם יגידו לך לפנות לצבא ולטפל בזה מהר אם זה דחוף לך.
ממה שראיתי כל הסוכנויות ממילא אומרות שלוקח כ-30 יום זמן משוער לקבל דרכן את הויזה במידה והכל בסדר, אז השאלה עד כמה זה לחוץ ועד כמה אתם מוכנים לשלם יותר כשאף אחד לא באמת מתחייב שזה יהיה יותר מהר.
-
בוקר טוב
זוכר מקרה שנזקקתי למסמך צבאי (ונדמה לי בנוגע לשחרור) פניתי לקצין העיר ובמקום קבלתי תדפיס. (זה נגע לשרות הצבאי וכלל את כל ‘ההסטוריה’ הצבאית כולל שיחרור וסיבת השחרור)
אז שווה להכנס למשרדי קצין העיר ולנסות לקבל שם.
-
כתבתי לך בהודעה אחרת.
נסו לגשת לקצין העיר להוציא עותק של התעודות. צריכה להיות פרוצדורה די מהירה אני מניח.
לדעתי כדאי להמשיך בהגשה אונליין. אני לא חושב שבהגשה דרך סוכן יוותרו לכם על מסמכים אבל אתם יכולים לשאול אותו ספציפית מה צריך להציג בהגשה דרכו.
-
הדבר שהכי יקדם אותך כרגע זה פשוט להגיש מה שיותר מהר. אפילו היום. עוד חודש יש כריסמס ומייד אחריו שנה חדשה. רוב הבקשות מטופלות תוך חודש, לא כולן. אם לא טיפלו בבקשה שלכם עד 20 וקצת בדצמבר אתם כבר נגררים לשבוע הראשון אם לא לשבוע השני של ינואר.
זה הזמן להפסיק להתלבט ולהתחיל לעשות.
-
לכל העוזרים בשירשור זה אשמח אם תפנו אותי ללינק עכשיוי להוצאת ויזות .... כל הסופש אני מחפשת בין אתרים ובכל אתר רשום משהו אחר שצריך אבדתי בכל האתרים והרצונות להוצאת הויזה

-
-
תודה רבה