ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

וילך אוסטריה

פורום אירופה
    3
    9
    5281
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • zarzir
      zarzir נערך לאחרונה על ידי

מה מיוחד בוילך אוסטריה? מבקשת הצעה ליום סיור באיזור. תודה מיה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

וילך אוסטריה:Re
        למיה איך הגעת לוילך כשיש כל כך הרבה מקומות הרבה יותר יפים באוסטריה. לדעתי וילך היא רק עיירת מעבר מזלצבורג לקלגנפורט למי שרוצה להגיע לסלובניה ולקרואטיה. בגרוס גלוקנר כבר היית? מומלץ פי 1,000 .
        • zarzir

איציק , ראשית תודה על ההתייחסות. הייתי בכל אוסטריה כולל כל הצעותיך. הפעם אנו מתכוונים לערוך טיול בקרוון, ובאתר של מוטור הום ( אתר הקרוונים) יש המלצה לטיול. הם נתנו טיול המתחיל במינכן דרך וילך אוסטריה כדי להגיע לסלובניה וקרואטייה. לכן התפלאתי שלא מצאתי על
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

סליחה על ההצתה המאוחרת. גם במדריך פספורט של זאב יפת יש מעט מאוד על המקום. המקומות הבולטים הם מבנה העירייה מהמאה ה- 16 ועוד כמה בניינים אבל בשביל זה אין הצדקה לנסוע במיוחד למקום. חומר רקע תוכלי למצוא בפורטל התיירות www.tiscover.at להיכנס שם למחוז קרינת
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

מעניין אותי איך הגעת למסקנה לטייל בקראוון? תנאי הלינה לא נוחים, ההכרח למצוא אתר ולהתחבר לחשמל ולמים. לדעתי גם המחיר אינו נמוך. אשמח אם תשתפי אותי בשיקולייך, ובמסקנותייך. חג שמח.
              • yohanand
                yohanand נערך לאחרונה על ידי

מסכים עם איציק:Re
                לדעתי איציק צודק. באוסטריה/סלובניה יש אינסוף צימרים נוחים וזולים, בסך הכל לא תחסכו כסף. הנסיעה בקרוואן מסורבלת, אין גישה למקומות נידחים, צריכת דלק אדירה, התעסקות עם- מילוי מים, ריקון, מקלחות פוריטניות, כל שלושה ימים אתם חייבים להתחבר לחשמל. תחשבו על ז
                • zarzir

לחנוןו אינטרנט שלום. תודה לך על האינפורמציה. לא עניתי לך עד כה, מפני שהלכה לי המקלדת ומדפסת ורק היום קניתי חדשה. האמת היא שאנו מתכננים טיול בקראוון ובאתר הקרוונים של homemotor היתה הצעה למסלןל שתכננו פעם לעשות ןלא יצא. שם מציעים להגיע לסלובניה דרך ויל
                  • zarzir

איציק חג שמח. אני ובעלי מטיילים כבר שנים רבות . רב הטיולים היינו עצמאים. יום אחד הגענו במכונית להאג שבהולנד מאוחר בלילה ולא מצאנו מלון. החלטנו לישון באוטו בסמטא צדדית. בבוקר נכנסנו לבית קפה, התרחצנו בשרותיןם ושתינו קפה ועוגה. באותו רגע גמלה התלטה לישון ב
                    • zarzir

איציק חג שמח. אני ובעלי מטיילים כבר שנים רבות . רב הטיולים היינו עצמאים. יום אחד הגענו במכונית להאג שבהולנד מאוחר בלילה ולא מצאנו מלון. החלטנו לישון באוטו בסמטא צדדית. בבוקר נכנסנו לבית קפה, התרחצנו בשרותיןם ושתינו קפה ועוגה. באותו רגע גמלה התלטה לישון ב
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון