חוצפה! זה חוקי?
-
שלום לכולם. הנה סיפור קטן מעצבן נורא! אני משתף אתכם לשמוע אולי יש מישהוא שנתקל בזה.
רכשתי 7 כרטיסי טיסה הלוך חזור למינכן דרך אתונה עם Aegen. המחיר: 166$!.
קבלתי עכשיו מייל מהם לא יאומן שבגלל אילוצים הם נותנים לי טיסה אלטרנטיבית מאתונה שעוצרת בסלוניקי בדרך למינכן. מה שהופך את הטיסה לארוכה בהרבה ונחיתה מאוחרת.
נכנסתי לבדוק באתר שלהם ומסתבר שהטיסה המקורית שלי עדיין קיימת וכמובן יקרה בהרבה רק לפי אייך שאני מפרש את זה נוח להם להזיז אותי לטיסה פחות נוחה בגלל המחיר ששלמתי.
כמובן שקבלתי את האפשרות לביטול אבל בשלב זה לא ניתן למצוא טיסות זולות.
מעצבן, לא?
-
בכמה שעות זה נדחה? אם זה מעל לשמונה שעות יש לך קייס לדעתי
-
לפי איך שאתה מתאר את העובדות הם ביטלו את העיסקה באופן חד צדדי, בגלל שמצאו נוסעים שישלמו יותר עבור כרטיסי הטיסה. אם זה אכן כך אז זה מסריח על גבול הבלתי חוקי. אבל גם אם תרצה לתבוע אותם על עוגמת נפש וכו’ ,זה נראה סיפור מאוד מסובך. מציע לך לנסות לפנות אליהם ולדרוש לקבל הסברים לגבי “האילוצים”, גם אם יש סיכוי קטן שהם יחזרו בהם. אחרת ,יש לך שתי אפשרויות:
או לקבל את ההצעה שלהם לטיסה החלופית או לבטל ולרכוש כרטיסים יקרים יותר.
לדעתי אם מדובר בעצירה לזמן קצר בסלוניקי, לך על זה.
-
קרה לי אותו דבר עם אייר פראנס. התקשרתי אליהם למרכז השרות בחול סיפרתי על המייל ובעזרת הנציג הטלפוני החלפנו את הטיסות החלופיות שקיבלנו לטיסות יותר נוחות.. תתקשרו ותבררו מה אפשר לעשות
בהצלחה
-
לא יודע אם חוצפה,אבל לפעמים דבר זול בסופו של דבר הוא יקר יותר!!
-
אני לא מסכים אתך, אין לזה קשר אם זול או יקר. אני טס הרבה עם חברות לא קוסט לפעמים במחיר של פחות מ-100₪ לטיסה ולא קרה לי שלא כבדו את הכרטיס.
ולגבי השאלה. לפי דעתי האפשרות היחידה זה לדבר עם החברה ולנסות להחזיר את המצב לקדמותו.
-
כמה זמן יש עוד עד הטיסה?
-
אפשר לחשוב שאין בעיות כאלו בחברות שאינן לואו קוסט ומחיריהן יקרים יותר. זה לא קשור למחיר. לואו קוסט פירושו מודל תמחור אחר, לא להורדת סטנדרטים כוללת בביטחון, באמינות או בשירות.
-
קרה לי שהחליפו, טלפון לשירות הלקוחות שלהם פתר את הבעיהלא יודע אם מראש היתה כוונה לא כשרה.
ממליץ שתרים טלפון.