רשיון נהיגה
-
הי
אנחנו עומדים לטוס לניוזילנד בחודש הבא ומתכוונים לטייל ברכב שכור.
האם רשיון הנהיגה החדש בארץ מתאים גם לשם, או שעלינו להוציא רשיון בינלאומי באמצעות הדואר.
כמו"כ, האם הרכבת האלפינית מקרייסטצ'רץ' לגריימוס, ממש אטרקציה, או שאפשר לוותר.
נודה על התייחסות.
-
צריך להוציא רישיון נהיגה בינלאומילא צריך רק בדואר, אפשר לעשות בסניפי ממסי ונדמה לי שזה גם יותר זול שם. עולה כ-15 שקלים אם אינני טועה.
אין לי מושג לגבי חשיבות הרכבת כאטרקציה, אבל אני אישית מעדיפה לראות את הנוף בלי חלון שמפריד בינינו ועם זמן להסתכל
אבל הנוף שתראו בטוח יהיה יפה. -
צריך להוציא רישיון נהיגה בינלאומיהזמנתי רכב בניו זילנד לנובמבר בחברת APEX , בברור שעשיתי אתם במייל אמרו כי כל רשיון נהיגה שהכיתוב בו באנגלית ניתן לשימוש -
שאלת גם שוטר ניו זילנדי? אולי הוא יחשוב אחרתסביר להניח שלא יעשו צרות, אבל זה כולה 15 שקל - עדיף את זה מאשר להיתקל בבעיות. וצריך גם את המסמך של הרישיון וגם את הרישיון עצמו (השותפה החכמה שלי למשל השאירה את הרישיון שלה בבית כשהייתה בניו זילנד).
למרות שיש מצב לא רע שאת צודקת - ומספיק להיות עם רישיון רגיל העיקר שהוא דובר אנגלית (לפחות ב-12 החודשים הראשונים
). -
שאלת גם שוטר ניו זילנדי? אולי הוא יחשוב אחרתאני מסכים עם המכשפה שהשקט הנפשי שווה 15 ש"ח (הסיבה היחידה שאני הוצאתי לפני הנסיעה), אבל לא צריך רשיון נהיגה בינלאומי ומספיק הרשיון הרגיל שלנו כי הוא כתוב גם באנגלית.
3 הסברים:
1. ככה אמרו לי בחברות השכרה שונות
2. עצר אותי שוטר לביקורת והספיק לו בהחלט הרשיון הישראלי שלי
3. כי ככה כתוב...
לדוגמא:
-
שאלת גם שוטר ניו זילנדי? אולי הוא יחשוב אחרתתודה לכולם על ההתייחסות המהירה והמועילה