ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שדות תעופה באוסטרליה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    3
    1816
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מיטול
      מיטול נערך לאחרונה על ידי

היי,
      אני חייבת להגיד שממש כייף לקרוא הודעות בפורום. בתור מי שעדיין די ירוקה בתחום, אתם ממש אדירים ומסייעים!

לשאלתי..
      תהיתי האם ניתן לנחות בטיסה מתל-אביב ישירות בבריסביין, והאם ניתן להמריא מבריסביין לניו-זילנד?

אני שואלת כי התכנון שלנו היה להתחיל בפרייזר איילנד, להדרים לסידני (ברכבת?) ומשם למלבורן (גם ברכבת?), ואז לטוס ממלבורן לניו זילנד.

אם זו לא אלטרנטיבה, כנראה שנבחר להתחיל במלבורן, ואז נצטרך לעבור פעמיים דרך סידני (מלבורן-סידני-בריסביין-סידני-קרי סצ'רץ').

מה דעתכם?
      האם מישהו יכול לשתף בחווית הנסיעה ברכבת במסלול הזה? (ואם ידוע לכם איפה אפשר להשיג עוד פרטים על מחירי כרטיסי רכבת לעומת מחירי טיסות פנימיות באוסטרליה, מסלולי הרכבת וכו'?)

תודה רבה!
      מיטל
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Amit.Sha
        Amit.Sha נערך לאחרונה על ידי

שדות תעופה באוסטרליה
        אהלן, לגבי תל אביב- > עצירה באסיה אפשהו -> בריסבן אני כמעט בטוח שיש טיסות בנתיב הזה. וכמעט בטוח שקתאי וגם סינגפור איירלינס יוכלו לעזור שלא לדבר על קוואנטס.
        לגבי מבריסבן לניו זילנד, אין שום בעיה יש שלוש טיסות יומיות
        רק להזמין מקום....
        אגב, לדעתי בריסבן זה השדה תעופה הכי מזמין ונוח מבין שדות התעופה באוסטרליה.

עמית
        • המכשפה מהקסקייד סאדל
          המכשפה מהקסקייד סאדל נערך לאחרונה על ידי

שלום
          אני חושבת שאם את רוצה להגיע ישירות עם רכבת, אולי עדיף לך לוודא מחירים של טיסות - יכול להיות הרבה יותר משתלם למצוא דיל טוב של טיסה מסידני למלבורן / מבריסביין לסידני - גם מבחינת מחיר וגם מבחינת זמן.

אפשר מלטוס ממלבורן לניו זילנד.
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון