חזרנו מפראג היפהפיה
-
לניריתהיי,
לצערי "עכבר העיר" לפעמים לא נפתח אצליח טוב, אז לא יכולתי לקרוא את הכתבה. הבוקר (או בעצם הלילה) קראתי ביקורת אחרת על גרי, שהתייחסה למשהו שאולי קשור לדברים שאורי אמר. הכותב דיבר על כך שמיזמים דומיננטים מהסוג הזה מצריכים מחשבה גם על הפיתוח שמסביב ועל כל המרקם העירוני. מדובר בבלוג של אדם שרואה את הדברים מנקודת המבט של גיאוגרף, והתגובות שבאו בהמשך, כולן של אנשי מקצוע מתחומים שונים - היו מאוד מעניינות.
אם בלבלתי בין הדברים של אור לאלה של אורי, אני מתנצלת. אורי, אני מכבדת את טעמך ובמיוחד שהיית במקומות האלה, רק רציתי להאיר את הנקודה המורכבת של סוגיית ההשתלבות בסביבה. אגב, בברן יש מוזיאון די חדש ליצרתו של פול קלה. ראינו את הבניין רק מבחוץ והביקור בו נשאר לסיבוב הבא. הבניין מאוד מעניין ואף הוא רשום על שמו של אדריכל מפורסם, רנצו פיאנו. קראתי דברי ביקורת די מחמירים על העבודה שעשה שם, על כך שהיא גרנדיוזית מדי לעבודות האינטימיות של קלה. ז'אן נובל הוא אדריכל נפלא, אבל ראיתי שגם הוא בנה איזו מפלצת בברצלונה. נירית, מה את אומרת על כך?
שנפתח אשכול על אדריכלות מודרנית בעולם כדי שלא לגנוב לאור את הסיפור היפה על פראג? היה כבר פעם נושא כזה? לפעמים אני מרגישה ממש סנילית.
אור,
אני מתנצלת מראש. תראי מה עשית לי. -
לניריתלא זוכרת שהיה אשכול על אדריכלות מודרנית. "דיברנו" על כמה בנינים, אבל לא בצורה מסודרת.
אני בעד לפתוח.
אגב, האם האתר שדיברת הוא זה?
http://miu.org.il/blog/?p=870
אם כן, מאד מעניין. נקודת מבט אחרת, לפחות בשבילי. נושא מעניין, האורבניות...
נתראה באשכול החדש?
גם אני מתנצלת שסטינו מהאשכול המקסים על פראג...
-
לאור מאורן: אחלה טיול היה לי, תודה. נהניתי...
היי אור,
לקח לי קצת זמן להשלים את הפערים ולסיים את קריאת סיפור הטיול הזוגי המקסים שלכם לפראג ולא נותר לי אלא להודות לך על הטיול המהנה ורווי הסיפורים והתיאורים היפים והתמונות המקסימות..
..
אין ספק שפראג זכתה כאן לטיפול מלכותי מצדך ובהחלט הבאת חשק גדול לקפוץ למספר ימים זוגיים לפראג היפה..
תבורכי,
אורן -
לאורן: שמחה שנהנית לטייל בפראג
היי אורן,
שמחה שנהנית לטייל איתנו בפראג
, הרי גם טיול וירטואלי הוא סוג מסוים של טיול
. בשביל זה אנחנו מטיילים פה בין הטיולים המוחשיים
.
יש לי עכשיו קשרים בפראג, אז דיברתי עם פראג עליך. הסברתי לה שעכשיו אתה עסוק בכל מיני עניינים. היא גילתה הבנה, ואמרה שתחכה לך. אז אל תדאג, אין מה למהר, לא משנה כמה שנים שזה יקח, פראג הבטיחה לי באופן אישי, שהיא לא הולכת לשום מקום, ושהיא תחכה שם בשבילך...
אור -
הי אור
צדקת, באמצע הפראג גיליתי שהסיכום של הטיול שלכם עוד לא נגמר, כבר חזרנו וחזרנו לשיגרה ואני רואה שהאשכול עדיין ממשיך, עכשיו אני צריכה להשלים את הקריאה ולראות מה פיספסנו במירוץ שלנו של 3 ימים בפראג
תודה על תמונות והסיכום יפה
אמה -
אמה, ואם נדמה לך שתוכלי לצאת מזה בלי לספר לנו על הטיול שלך והתמונות שלך, אז רק נדמה לך.
אלונה -
אמה: הרגת אותי...
אמה,
עכשיו את צריכה לתת לנו את ההשלמות שלך..... שאני אדע מה אנחנו פיספסנו
אור