תכנון מסלול וטיסות
-
היי אני מתכנן לטוס לאוסטרליה לשלושה חודשים בתחילת אוקטובר ומשם לניוזילנד בתחילת ינואר לעוד שלושה חודשים.
איפה עדיף לנחות באוסטרליה ולאן להמשיך משם?
בסופו של דבר אני מתחנן להיות בסידני בסיליבסטר ומשם להמריא לאי הצפוני בניוזילנד, לנוע לאי הדרומי ומשם חזרה לארץ.
מאיפה כדאי להזמין כרטיסים לטיסות? עדיף מסוכן? כמה אמור לעלות, והאם אפשר חסגור עוד לפני שאני מקבל את הויזה בלי לשלם?
-
שלום וברוך הבא לפורום.
דווקא אתחיל מהסוף. אל תקנה כרטיס עד שאין לך ויזה. ואם אתה מתכנן לטייל באוקטובר הקרוב אז כדאי לך להגיש את הויזה לאוסטרליה כבר היום כי זה כבר לחוץ מאוד מבחינת זמנים.
תמיד כדאי להשוות כרטיסי טיסה באינטרנט וגם באמצעות סוכן. עם סוכן תוכל לפעמים להשיג כרטיס טיסה מותאם לצעירים, לפעמים עם שינוי אחד חינם.
לגבי המסלול, מציע לך לחשוב מה בדיוק אתה רוצה לעשות באוסטרליה, לעשות תכנון ראשוני ואז להחליט איפה אתה נוחת.
בכל מקרה, בשלב הזה, תתחיל מהויזה.
בהצלחה!
-
את הויזה הגשתי היום
-
אני ממליץ לטיסות למשך זמן ארוך תמיד לקנות מסוכן.
ובסוכן הכוונה היא לסוכן ספציפי, אדם שעובד מולך ונותן לך מענה אישי וישיר ואתה יכול ליצור איתו קשר. לא סוכנות גדולה שאין לה כמעט ערך מוסף ולא תדע לעזור לך במקרה של בעיה.
התוספת לעלות היא זניחה, והוא יכול למצוא לך אפשרויות טיסה יותר מגוונות כולל מסלול משולב אוסטרליה-ניו זילנד. (וכמובן לעזור במקרה של בעיה לא עלינו)