טיסה לסידני מתאילנד
-
היי לכולם
הזמנתי כרטיס טיסה הלוך לתאילנד ב3.10, ומתכנן לאחר תקופה של פלוס מינוס שבועיים להמשיך משם לסידני.
חיפשתי כבר טיסה, אבל נתקלתי בקצת קשיים, מאחר ואני לא יודע בדיוק מאיפה הכי מומלץ לנסוע בתוך תאילנד (הנחיתה הראשונית בבנגקוק, משם התכנון הוא להמשיך לקופנגן, קוסמוי וקופיפי, לא בהכרח בסדר הזה). ראיתי טיסות במחיריים זולים יחסית, אך הפחד שלי הוא מהחברות המפעילות, שאותן אני לא כל-כך מכיר (כדוגמת scoot, airasia ודומיהן).
מישהו מכיר את החברות שציינתי ויודע להגיד האם הן לגיטימיות ואמינות?
יש לכם המלצה לחברה שמומלץ לטוס איתה, בטווח מחירים סביר (עד 350$ פלוס מינוס)?
לא חובה לטוס מהיעדים שציינתי, גם יעדים קרובים נוספים בתוך תאילנד אפשריים במידה וזו אופציה טובה.
אשמח לעזרתכם
-
אייר אסיה נבחרה לאחרונה במקום הראשון כחברת הלואוקוסט הטובה בעולם עפ"י דירוג Skytrax.
אין לך מה לחשוש לטוס איתם.
אגב, אני די בטוח שאם תכתוב הודעה זהה בפורום אסיה תקבל די הרבה תגובות של אנשים שטסו איתם.
-
scoot היא חברת לואו קוסט בבעלות סינגפור איירליינס, ולכן אפשר לסמוך עליה. טסתי איתם (בתוך אסיה, לא לאוסטרליה) והם בסדר כחברת לואו קוסט. מן הסתם יהיו יותר אופציות לטיסה לאוסטרליה מבנגקוק, זהו שדה התעופה הכי גדול בתאילנד.
מה שכן, כמה דברים שכדאי לך לשים לב אליהם:
* אתה צריך כרטיס יציאה מאוסטרליה. אל תקנה רק הלוך.
* אם אתה מסתכל על חברות לואו קוסט כמו החברות שציינת, שים לב לכך שבלואו קוסט לרוב מחיר המטען לבטן המטוס לא כלול. כלומר, אם אתה בעל תרמיל גדול או מזוודה, אתה צריך להוסיף תשלום עליהם מעבר למחיר הטיסה הראשוני (בתוספות). כנ”ל על כל שירות נוסף, כמו אוכל למשל – וזו טיסה ארוכה. בחלק מהן אפילו על מים צריך לשלם (ולא תמיד מאפשרים לך לעלות מים לטיסה, אלא אם קנית אותם בדיוטי פרי). כלומר, תסתכל על האותיות הקטנות, אחרת זה עלול לעלות יותר משחשבת.
* ויזה לאוסטרליה יש, נכון? כי צריך להוציא אותה מראש ורצוי לפני שהזמנת כרטיס (למקרה שהתשובה תהיה שלילית).
-
לגבי אייר אסיה, תבדוק אם זה לא קונקשן במלזיה. יתכן שעם דרכון ישראלי לא תוכל לטוס כך.
מעבר לזה זו חברה מצויינת, אבל קרא לגבי כרטיסים, איך לקנות בזול ולא ליפול למלכודות שמקפיצות מחיר.