ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מאלידביים או זנזיבר

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    1378
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • זיוה_3343657
      זיוה_3343657 נערך לאחרונה על ידי

רוצה לתכנן טיול ליום הנישואים ומתלבטת מה יותר כדאי 

זנזיבר או סרי לנקה וסיום במאלידביים

מבחינת אטרקציות , פיעליות , עלויות ובאם כדאי להרחיק עד המלאדיביים 

בשביל חוף ים 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ranamitai
        ranamitai נערך לאחרונה על ידי

דעתי האישית: סרי לנקה ומאלדיבים ובגדול!  יכול להיות אמנם שזנזיבר היום מעט יותר זולה משילוב שלסרי לנקה והמאלדיבים – ובמיוחד עם הדילים שיש עכשיו לזנזיבר, אבל מבחינת איכות ותמורה לכסף – סרי לנקה והמאלדיבים טובים בהרבה.   מבחינת החופים סרי לנקה וזנזיבר משתווים – זה תלוי היכן שוהים בסרי לנקה. החופים הדרומיים של מיריסה ואונהואטונה הם חופים נהדרים לשהיה של כמה ימים.   המאלדיבים הם משהו אחר לגמרי – איים קטנטנים עם מים צלולים ומלונות פאר, אבל למאלדיבים נוסעים בד”כ לכמה ימים של נופש.   מבחינת פעילות – לדעתי סרי לנקה לוקחת ובענק – אפשר לטייל בה ולראות המון – מפארקים וחיו טבע, דרך מקדשים וארמונות ועד לנופים הרריים וטיפוס על פסגות כדי לצפות בזריחה.   מבחינת עלויות: המאלדיבים יקרים, אבל מדובר איכות ברמה!  סרי לנקה לא יקרה ומתאימה בהחלט לכל כיס. זנזיבר מעט יותר יקרה מסרי לנקה אבל האיכות היא ברמה הרבה יותר נמוכה – רמת השירות, הרמה של המלונות והאוכל  ובעיקר העלות מול מה שמקבלים בתמורה. אם הולכים לזנזיבר אז הייתי ממליץ על שילוב של ספארי יבשתי בטנזניה – אבל המחירים מאד יקרים.   בקיצור – שילוב של סרי לנקה עם המאלדיבים.

אני יכול להעיד אישית כי הייתי בכל המקומות הללו – כחודשיים וחצי בסרי לנקה, שבוע במאלדיבים וחודש וחצי בזנזיבר. בכל המקומות עסקתי בצלילה והדרכת צלילה אבל גם טיילתי וראיתי את הטבע ואת הנופים. לדעתי זנזיבר אמנם מקום נחמד – אבל לא שווה את הכסף. לעומת זאת סרי לנקה נותנת תמורה מצויינת לכסף. המאלדיבים הם נופש של כמה ימים לקינוחlaugh

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • ramiav1
          ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

מסכים לחלוטין עם רן

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון