השכרת אוטו
-
אהלן אני טס באזור ינואר לחודשים וחצי לניו זילנד. וחשבתי על להשכיר אוטו. לקנות אוטו פחות מעניין אותי כי אני מעדיף לא לבזבז זמן והתעסקות על האוטו.
ומעדיף שיהיה לי למי לפנות
אנחנו נוסעים זוג ורצתי לדעתי. האם כדאי להשכיר קאמפרוואן ובעצם לישון בו כל החודשים או שיותר משתלם וריאלי להשכיר רכב רגיל ולישון בוא שמזדמן או בגסט אוהב
מה עדיף מה יותר בהיר ונוח ובכללי מה כדאי
-
בני כמה אתם?
מתי בעבר נהגת בטנדר גדול או במשאית קטנה? (עד 3 טון)
-
אנחנו בני 22. יחסית נהגתי על רכבים גדולים כגון d max ותנדרים. זה פחות הבעיה אני מדבר מבחינת נוחות וכסף מה יותר משתלם
-
זו הבעייה. אם אתה צעיר מ23 ולפעמים גם מ25. אתה עלול להקלע למצב שלא ישכירו לכם קאמפרוואן. ואז השאלה שלך אינה רלוואנטית. ברר קודם בחברות השכרה מהם חוקי ההשכרה שלהן
-
אוקי תודה רבה
-
מבחינת מחיר, זה עשוי לצאת זול יותר לשכור קמפר אבל תלוי איפה תישן איתו. אסור לך לישון במקומות שאינם מסודרים כך שלא חוקי להיזרק בחינם לצד הדרך אבל ישנם מקומות מסודרים שהם ממש בסיסיים (אפילו ללא שירותים כימיים ומים זורמים) שיהיו זולים וישנם מקומות עם מתקנים כמו של בית מלון (בריכה, מקלחות ועוד) שיהיו יקרים יותר. לילה באכסניה יעלה סביב 30-35 דולרים ניו זילנדים לאדם אז אפשר לעשות את החשבון. אופציה נוספת היא לשכור רכב רגיל ולקנות גם אוהל וכך לפעמים לישון בחוץ ולפעמים באכסניה.
אני חושב שזה בעיקר תלוי בחוויה שאתה רוצה בטיול.
בהחלט יש חברות שמשכירות גם לצעירים בגילך.
תסתכל ברשת על
jucy, spaceships, wicked campers
כולן (ועוד כמוהן) פועלות באוסטרליה וניו זילנד ופונות לתרמילאים. בחלקן אתה מקבל ואן מאובזר לחלוטין.
מה שכן, עלות הביטוח עשויה להיות יקרה יותר לצעירים וזה חלק משמעותי ממחיר ההשכרה.