מתחילים עם שאלות-חיפשנו ולא מצאנו תשובות....
-
תובנות לתיק על הגב..
במשך שנים ארוכות הייתי גולש עם הכל בכיסים וזה היה בסדר איכשהו למרות שהרגיש מסורבל.
לפני כ4 עונות התחלתי לגלוש קבוע עם תיק איכותי ויעודי לסקי וזה מבחינתי הרבה הרבה יותר טוב.
ניתן לקחת הרבה דברים שימושיים שהמעיל בעייתי כמו בקבוק מים ומיץ. פלאסק עם אלכוהול לשמח לב אנוש. כובע צמר ומשקפי שמש להפסקות והכי חשוב האפשרות להתקלף משכבה אחת שנהיה חמים לפעמים ולדחוף אותה לתיק.
באופן אישי איני חש בתיק כלל ואינו מפריע לי. מתרגלים מאוד מהר.
-
אני אוהבת לגלוש “קל”. מעדיפה לקנות שתייה כשאני צמאה (ואז גם להיכנס לשירותים...). בכיסים יש רק מה שאני ממש חייבת. ואם בכל זאת צריכה עוד משהו אז שמה בכיסים של בעלי

זה כמובן עניין של הרגל ונוחות אישית.
בכל מקרה בגלל המעליות לא הייתי ממליצה על זה למתחילים.
-
ממש לא איחרת, רק צריכה להיות מודעת למגבלות שלך. כמו כולנו. - בעיני, מה שיפה בסקי זה שכל אחד יכול למצוא בו משהו כלבבו. אפשר לטחון מסלולים, אפשר לחפש אתגרים מחוץ למסלולים, אפשר לגלוש בניחותא ולהינות מהנוף, אפשר לעשות שני מסלולים ולעצור לקפה, אפשר למצוא מסלול נחמד ולחזור עליו מליון פעם, אפשר לצאת לסקי ספארי [עצמי או מאורגן ] . מה שבא לך. תמצאי את הנישה שמתאימה לך [מבחינת יכולת] ועם הזמן גם תגלי איזה מין “סקייר” את [ באופי]. ו… נשאר רק להכניס את היד לכיס [ אללי- זאת לא התמכרות זולה, מה שנכון נכון] וכמובן כמובן להיזהר לא ליפול ולשבור משהו. אצלי יש גם סכנה נוספת- עליה במשקל , בגלל האוכל הטעים.

-
מיכל, הרמינטור – יש לי תיק מעולה שקיבלתי ליום ההולדת, בדיוק במידה המתאימה, כזה שאפשר לסגור עם קליפסים גם מקדימה, אני חושבת שהוא מיועד במקור לאנשים שרצים (ממש לא אני...). ביום הראשון אצא בלי תיק, נדחוף הכל בכיסים, ואחר כך נראה. ממילא לא נתרחק יותר מדי מהקלאב ביום יומיים הראשונים…
אלדד – אני חושבת שגם לפני 25 לא הייתי מאלה שרצה למסלולים האתגריים, יותר נהנית לגלוש בטוח, להינות מהנוף, האוויר הצח והירידה המתונה… מאוד מקווה שאגיע לשליטה הזו גם הפעם..