ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה לאוסטרליה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    4
    6
    43163
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • doitchmoti
      doitchmoti נערך לאחרונה על ידי

חברים יקרים!

אנו טסים לניו זילנד ואוסטרליה ב-31/10/19 ואנו רוצים לרכוש כרטיסי טיסה בחודש דצמבר 2018 עם תחילת השיווק. על מנת להוזיל את כרטיסי הטיסה.

שאלתי הינה כיצד הנני יכול לקבל ויזה לאוסטרליה לפני הזמנת הטיסה שתהיה בתוקף לחודשים 10-12/2019.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Eytanin
        Eytanin נערך לאחרונה על ידי

זה בעייתי מוטי

האוסטרלים אינם מתחשבים בבעיותיו ותכניותיו של מבקש הויזה

הויזה יכולה להיות בעלת תוקף ל3 חדשים, חצי שנה ושנה

זמן השהייה יכול להיות בדרך כלל רק 3 חדשים (בדרך כלל למבקשי ויזה לראשונה)

לכן, אם תקבל ויזה בתוקף לחצי שנה עם זמן שהייה ל3 חדשים, הרי אם תגיש את הבקשה עכשיו (17 לאוקטובר) ותקבל אותה לאחר מאכסימום הזמן הקצוב לאישור והוצאת הויזה (30 יום) תקבל אותה ב17 לנובמבר ואז, יום הכניסה האחרון שלך, לפני שתתבטל יהיה 16 במאי 19 ותצטרך לצאת ב15 באוגוסט 2019.

קנה כרטיסי טיסה ובטח את עצמך לביטולים. (עד שבועיים מיום הרכישה) 80% החזר במידה של ביטול

יש גם עוד היבט: מספר חברות תעופה (כמו החברה הדרום אפריקאית) בכלל לא ימכרו לך כרטיס אם לא תציג להם ויזה. על אחרות איני יודע, אבל רצוי לברר.

ויזה, מוציאים בדרך כלל כ3 חדשים לפני הנסיעה בכדי להיות בטוח מכל הצדדים. 

• ענתנת
          ענתנת נערך לאחרונה על ידי

רק הערה קטנה בנוגע לביטוח ביטול טיסה

קודם כל, אם רוצים לעשות אותו, זה תוך שבוע ולא תוך שבועיים מרכישת הכרטיס.

דבר שני, לא בטוח שזה נחוץ – מדובר בטיסות יקרות ובד”כ דמי הביטול שלהן סבירים. לא משהו שאי אפשר לספוג במקרה הגרוע.

אולי יותר חשובה עלות שינוי טיסה כי אם חלילה לא יקבלו ויזה, אפשר להסיט את הנסיעה לניו זילנד במקום לחלק בין שתי המדינות.

(ובכלל, לא שאני יכולה להתחייב בשם ממשלת אסטרליה כמובן, אבל נראה לי סביר להניח שהסיכון שאנשים מבוגרים לא יקבלו ויזה לא מאד גבוה).

• doitchmoti
            doitchmoti נערך לאחרונה על ידי

איתן וענת תודה!

על פי תשובתכם אני רואה שאין שום יתרון ברכישה מוקדמת של כרטיס טיסה במחיר מוזל. מכיוון שכל החיסכון ברכישת כרטיס טיסה מוקדם במחיר מוזל ילך על בטוח ביטול כרטיס טיסה עקב אי אישור ויזה. במידה ולא נקבל ויזה.

תודה 

• thomas757
              thomas757 נערך לאחרונה על ידי

אני מניח שזה תלוי בעלות ביטוח הביטול לעומת ההפרש בכרטיסים.

אני לא הייתי מסתבך עם זה. תגישו את הויזה כארבעה חודשים לפני הטיסה ובתקווה תקבלו אותה תוך פחות מחודש (לפעמים מקבלים אישור תוך ימים ספורים).

רכישת כרטיס שלושה חודשים מראש תאפשר לדעתי מחיר טוב.

• Eytanin
                Eytanin נערך לאחרונה על ידי

מוטי

ראשית, הסיכוי שלכם, כאנשים מבוגרים ומבוססים לקבל ויזה הוא כמעט מאה אחוז. אולי ידרשו ממכם דרישה ‘מיוחד’ כמו הוכחת רכישת ביטוח בריאות וכד’.

איני בטוח כלל, שרכישת כרטיסי טיסה היום, תהייה זולה בהרבנ מאכישת כרטיסי טיסה ביולי שנה הבאה. (אולי עליית מחירי דלק עולמית, עלולה לשנות משהו)

בהצלחה עם הויזה, בסה”כ יש למלא 18 עמודים, לא יותר. laugh אם הכל תקין, אתם עשויים לקבל ויזה 24 שעות אחר הגשת הבקשה. 

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון