ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מדריך בשם david חברת Exclusive Wilderness Trails

פורום אפריקה
    3
    7
    988
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Dudu_3171776
      Dudu_3171776 נערך לאחרונה על ידי

האם משהו נסע או מכיר ויכול להמליץ  על מדריך מקומי בשם david חברת exclusive wildness trail ,אנחנו מתוכננים לנסוע בפברואר ל7ימים 4ספארי ו3 זנזיבר והוא בנה מסלול מדהים של 4 ימים בשמורות  עם לינה ברמה של מלונות ברמה הכי גבוהה, השאלה אם ניתן לסמוך עליו?.ואשמח אם יש עוד זוג שמעוניין להצטרף למסלול  בגיפ זה יוזיל את העיסקה כולה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Eytanin
        Eytanin נערך לאחרונה על ידי

אלו פארקים תראו ב4 ימי ספארי? 

מה 'מדהים' במסלול?

תן בבקשה דוגמא למלון אחד מהרמה הכי גבוהה.

תודה

• cafrica.net
          cafrica.net נערך לאחרונה על ידי

אם מה שקרץ לך בתוכנית של דיוויד שבנה לך מסלול מדהים, זאת העלות, אז הייתי ממליץ לך להגיע להרושה, יש שם כ-840 חברות קטנות שיתנו לך הצעה נגדית לתוכנית הזאת ביותר בזול. אלא מה ? בין ההבטחות לתוצאה יכול להיות מפח נפש.

אם אתה רוצה תוכנית באיכות, של אדם מוכר, שכולנו מכירים כאן בפורום בידע הנרחב שלו, פנה לצפריר. יתכן שאפילו קראת בין השורות את דעתו בתשובתו אליך.

ורק להבהיר, לא התכוונתי להטיל כל צל או רפש על דיוויד או החברה Exclusive Wilderness Trails 

• Dudu_3171776

אני מעוניין במשוב ממי שמכיר או יודע על המדריך  כמובן שהגעתי אליו מכוון שמשהו המליץ כאן באתר לא זוכר מי.

בנוסף במגבלה של 4 ימים חהספיק את לילה בהגעה בארושה  יומיים סרנגטי ועוד יומיים נוגרוגורו והסעה חזור לשדה

מלונות: outpost lodge 

*  sopa lodge serengeti norogongoro sopa lodge     2 

נראה לי ממש מציאה.

• Dudu_3171776

אני מעוניין במשוב ממי שמכיר או יודע על המדריך  כמובן שהגעתי אליו מכוון שמשהו המליץ כאן באתר לא זוכר מי.

בנוסף במגבלה של 4 ימים חהספיק את לילה בהגעה בארושה  יומיים סרנגטי ועוד יומיים נוגרוגורו והסעה חזור לשדה

מלונות: outpost lodge 

*  sopa lodge serengeti norogongoro sopa lodge     2 

נראה לי ממש מציאה.

• Dudu_3171776

בכל מקרה עם צפריר יכול להכין מסלול דומה עם מלונות ברמה הזאת ובמחיר סביר  אשמח לקבל ממנו הצעת מחיר ,תמיד עדיפים ישראלים שמוכרים לנו 

• Eytanin
                  Eytanin נערך לאחרונה על ידי

רק לסבר את אזנך; זמן הנסיעה מארושה לסרנגטי בתנאי דרך טובים הוא כ8 שעות ובתנאי דרך גרועים, הוא כ10 שעות לכוון. כלומר מתוך 4 הימים שלך בספארי, יומיים הם נסיעות מנהלתיות.

לא ברור לי כיצד תכנסו יומיים לנגורונגורו. כניסה למכתש, עולה $200 לכל רכב בנוסף למחיר האישי של כניסה לפארק שעומד על כ$70 

סופה לודג' הוא לודג' בינוני למדי. 'מלון מהדרגה הגבוהה ביותר' יכול להיות 'קמפינסקי' למשל.

לדעתי הצנועה, מתוך ארבעת הימים שנועדו לספרי, יהיו לכם רק יומיים נטו לצפות בחיות.

'האשם', אינו במדריך אלא בזמן המועט מדי או לחילופין, אמצעי התחבורה. נסיעה של 8 שעות ברכב, יכולה להעשות ב40 דקות בטיסה, כך שאפשר להנות מ'נטו ספארי'.

תודה ובהצלחה

במדה ותהיו מעונינים במידע נוסף מהשטח, תוכלו לפנות אלי כאן באתר דרך הודעה פרטית.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון