מזל טוב אור!
-
מזל טוב לאור, פרויקטור טיולי חורף וסקי של הפורום. שיהיו הרבה בריאות ואושר ושתמשיך לנסוע ולבקר (תרתי משמע) אתרי סקי בניו זילנד ספציפית אבל גם בכל מקום אחר שתרצה! -
מזל טוב אור!מזל טוב מהלמור
-
מזל טוב אור!מזל טוב - ושיהיו עוד המון טיולים. -
תודה למברכיםושקד, אם אמרת שאני פרוייקטור סקי טיולי חורף, אני לא אמור לקבל איזה מימון למשהו מממני הפורום!?
תזרקו איזה עצם!! -
אותו אור מפעם??אני זוכרת שהיית עוד לפני הטיול בכלל.. אמאלה כמה זמן עבר
מזל טוב! -
מזל טוב אור!הרבה מזל טובים לאושייה מובחרת בפורום, הרבה הרבה ברכות, הגשמת משאלות והרבה הרבה טיולים ובמיוחד לארץ המובטחת - ניו זילנד...אם לרגע היה ספק.
ושוב מזל טוב. -
אותו אור מפעם??צרי קשר בהודעה למייל שלי עם פרטי התקשרות. -
אני מקווה שאתה לא מתכוון אלי...כי אני בקושי יכולה לממן החלקה על הקרח במרכז קנדה...
אולי אם ירצה השם אני אתקבל לתואר שני טוב שטומן בחובו מלגה נכבדת לשנה-שנתיים הקרובות ואז אני אוציא איזו משלחת פרטית בספטמבר. אבל זה לא יהיה לסקי בניו זילנד. אני אצטרך מלגה ממש ממש נכבדת בשביל לממן את זה... -
כן, אותו אור מפעם??מה שאמרת, שאת זוכרת אותי לפני הטיול, אומר לא רק שאת הייתה פה לפני הרבה זמן, אלא גם שיש לך זיכרון טוב מאוד.
יצאתי לסיבוב הראשון בסוף אוקטובר 2006. ואיכשהו מאז כבר הספקתי לעשות סיבוב שני...
אבל אולי בעצם את בכלל זוכרת אותי רק בגלל שאני מאוד מיוחד?! -
כן, אותו אור מפעם??אני את הסיבוב הראשון, ובינתיים גם האחרון, עשיתי ב 2005.. ב-2006 הייתי מאלה עם הידע הטרי והרבה כוח לענות לשאלות.
אני זוכרת אותך כי כבר אז כשהיית רק שואל היה ברור שאתה לא מאלה שיעלמו אח"כ, שבאים לשאול והולכים. היית מהנשארים, והנה אתה באמת נשארת הרבה
לפי הידע על הסקי חשבתי שאתה גר בפסיפיק, אתה לא? אתה פשוט נוסע הרבה? שאני אתחיל לקנא ממש ממש? -
כן, אותו אור מפעם??באיחור מה... מזל טוב אור!!
תמשיך להיות אי של שפיות בפורום הזה
ותהנה מכל טיול וכל דרך בה תבחר! -
כן, אותו אור מפעם??טוב... לענות לגלעד ולענת זה יותר מעניין מרוב השאלות בפורום.
אז ענת:
לא, אני לא גר בפאסיפיק. (אבל מוכן לעבור...) ,
הייתי פשוט בטיול אחד ארוך ועוד איזה סיבוב אחד. ו... ידע על סנובורד זה דבר שנצבר עם קצת ניסיון (שהרבה ממנו מהפאסיפיק...) אבל יש עוד מקומות בעולם בשביל זה.
ונוסע הרבה זה עניין יחסי... הלוואי והייתי נוסע יותר!
וגלעד, אני חייב להגיד שלקרוא לי "אי שפיות" בתקופה הזאת זה כינוי דיי מפתיע.
בכל מקרה, תודה על הברכות.
ו... טוב שאתה כאן, הרבה פעמים יש לנו תשובות יחסית דומות אז אני מרגיש שמותר לי לפרוש. -
כן, אותו אור מפעם??אי של שפיות (island of sanity), לא אי שפיות, כן...?
אתה פשוט סבלני ונותן תשובות רציניות גם על נושאים שנטחנו בפורום אלפי פעמים, לכן לשמור על שפיות זו משימה לא קלה
תודה רבה, שמח להיות כאן! בהחלט יש לנו רוח דומה בתשובות, אבל אני מאוד מקווה שאתה לא מתכנן לפרוש בקרוב!! -
עמית קיבלת את המייל שלי?