ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול ל3 חודשים לא בעונה

פורום דרום אמריקה
    ארגנטינה ברזיל טרקים צילה קולומביה
    3
    4
    666
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Lior4007
      Lior4007 נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני וחברים שלי מתכננים לטוס בחודשים בין יוני לספטמבר (רק בחודשים האלה מתאפשר לנו) , וחשבנו לעשות ארגנטינה, צילה ,פרו וברזיל.... אני מבין שזה לא העונה..אבל עד כמה זה מגביל אותנו מבחינת טרקים האם זה בלתי אפשרי? או פשוט לא נעים לטייל בקור?

ושאלה נוספת, מאיפה הכי מומלץ להתחיל ולסיים? 

והאם יש טעם לוותר על ארגנטינה וללכת בכלל לקולומביה (כי מהרבה אנשים אני שומע שמסוכן שם)

chenchen1234 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • chenchen1234
        chenchen1234 @Lior4007 נערך לאחרונה על ידי

@Lior4007

מבין המדינות שציינת, אתם טסים בעונה שהיא מתאימה לפרו, ותתאים גם לברזיל (מלבד החופים הדרומיים בהם יהיה קר מדי לרחצה).
        כמו כן, גם טיול בצפון ארגנטינה וצ’ילה יכול להתאים בתקופה זו. דרום ארגנטינה וצ’ילה (פטגוניה) לא יתאים, קר מדי והטרקים עצמם פשוט יהיו סגורים.
        אתם יכולים לטייל בצורה של קשת כזו – להתחיל בפרו, לעבור לצפון צ’ילה, משם לצפון ארגנטינה, ממנה לאיגואסו ואז המשך בטיסות לצפון ברזיל.
        אגב, אם אתם חובבי טרקים, אז רק בפרו תוכלו לטייל וליהנות חודש וחצי - חודשיים בכיף, מה שלא ישאיר זמן להמון מדינות נוספות.

Lior4007 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Lior4007
          Lior4007 @chenchen1234 נערך לאחרונה על ידי

@chenchen1234

אז אין טעם לרדת לאושוויה כי בכל מקרה הטרקים סגורים?

ואם שווה בכלל לוותר על ארגנטינה בשביל קולומביה?

rmatarasso תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • rmatarasso
            rmatarasso @Lior4007 נערך לאחרונה על ידי

@Lior4007

מצטרפת להמלצה. תתחילו בפרו זו העונה הטובה, תהיו בפרו חודש-חודש וחצי בהתאם לכמות הטרקים שתרצו לבצע. 

הנקודה האחרונה שלכם בפרו צריכה להיות אריקיפה, ממנה תחצו לצפון צ’ילה לעיר שנקראת אריקה (המעבר מאריקיפה לאריקה דרך אוטובוס שנוסע לטאקנה). 

באריקה אני ממליצה לכם מאוד לשכור רכב ולעלות לשמורת לאוקה – שמורה יפיפיה, אחת היפות בצ’ילה, שאין עליה הרבה מידע חפשו טיפ שלי עליה כאן בטיפים. משם אפשר להמשיך באוטובוס ישיר לסן פדרו דה אטקמה, וממנו לסלטה וחוחוי. וממנה כפי שהמליץ חן לאיגוואסו ולברזיל.

מהאיגאווסו, רקע לפני שאתם בורחים לחופים, אני מאוד ממליצה על איזור שקצת פחות בשיגרת המוצילרים, והוא ביצות הפאנטנאל (מבטאים את זה בפורטוגזית פאנטאנאו). משם תמשיכו לברזיל וממנה לקולומביה.

ספטמבר בקולומביה מזג האוויר די נוח, ושוב אמליץ לכם על אתר שפחות בשיגרה שנקרא נהר 5 הצבעים, שמורת קאנו קריסטלס בלה מקרנה. אחת השמורות המיוחדות בדרום אמריקה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון